Rică Neaga a plecat de la Urban Titu. Ultimul meci, un eșec contra echipei lui Bădoi

Urban Titu și antrenorul Adrian Neaga au decis, astăzi, încheierea raporturilor contractuale de comun acord. Rică Neaga a fost cooptat în proiectul Urbanului în vară, iar cu el pe banca tehnică, echipa din Titu a terminat prima parte a campionatului pe locul 5, după ce s-au înregistrat șase victorii, trei rezultate de egalitate și patru înfrângeri. De asemenea, în Cupa României, fostul campion al României a bifat cu gruparea dâmbovițeană o victorie și un eșec.

La despărțirea de Urban, Neaga a precizat: „Mulțumesc celor din Titu că mi-au oferit șansa să antrenez după ce plecasem de la Atletic Bradu. Mulțumesc tuturor jucătorilor care au fost mereu alături de mine și au demonstrat că sunt adevărate caractere. Aș vrea ca și după plecarea mea, aici să se continue munca începută de mine în vară. Doresc băieților să aibă parte de cele mai bune evoluții în continuare, iar Urbanului să atingă rezultate la fel de bune precum în tur, așa cum s-a înregistrat cu mine. Urez Urbanului multă baftă în retur și să ajungă la performanțele dorite”.

De asemenea, Vlad Oprea, reprezentantul Primăriei Titu la echipa de fotbal și bun prieten cu tehnicianul a declarat: „Cu părere de rău anunț despărțirea de Rică Neaga. Hotărârea a fost numai a lui. El va rămâne în continuare pentru mine un bun prieten. Îi mulțumesc din suflet pentru tot ce a făcut la Titu, în turul campionatului. De asemenea, toți microbiștii din oraș îi mulțumesc pentru lucrurile bune făcute la echipă. Este unul dintre tinerii antrenori din România care va confirma în scurt timp. Îi doresc mult succes în carieră și rezultate pe măsură la echipele pe care le va antrena”.

Plecarea lui Rică Neaga de la Titu l-a determinat și pe secundul Remus Bărbărie să părăsească echipa dâmbovițeană. ACS Urban ține să mulțumească ambilor antrenori pentru aportul deosebit și performanțele realizate în prima parte a campionatului și le dorește mult succes în continuare. Urban Titu va face cunoscut numele noului antrenor în decursul zilei de mâine. 

Fără mulți titulari, Neaga a pierdut ultimul meci pe banca dâmbovițeană

Urban Titu a încheiat printr-o înfrângere primul amical din perioada de pregătire. Pe terenul sintetic de la  Bradu, echipa dâmbovițeană a cedat în fața lui Sporting Turnu Măgurele, cu scorul de 4-1, după ce staff-ul tehnic a dorit să vadă la lucru numeroși jucători veniți în probe. De asemenea, Adrian Neaga nu a putut miza pe serviciile mai multor titulari de drept din cauza accidentărilor  ușoare și a altor probleme de sănătate pe care le-au întâmpinat.  

Chiar dacă Urbanul a început bine jocul și a deschis scorul prin Rădescu, adversarul s-a mobilizat rapid și a reușit să înscrie de patru ori până la pauză, prin L. Teleoacă, Dumitrescu, Bădoi și Ilie. În disputa cu liderul din Liga a 4-a teleormăneană, Rică Neaga a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Iordan – I. Ion (ajuns în probe de la Academia de Fotbal „Sport Team” București), Avram, Militaru, R. Stan (Dinamo 2 București) – Corbu, Dicu, Horvath (Corvinul Hunedoara), Anghel (Concordia 2 Chiajna) – M. Cârstea – Rădescu, iar din actul secund pe teren au mai intrat M. Mihai – Dogaru (Sport Team București), Neguț, Nedelcu, Căldăraru (Atletic Bradu), Zidăroiu (Voința Pierșinari), Tuță, Voicu și Tache (Sport Team București). 

Sursa: ACS Urban Titu

Pe aceeași temă