INTERVIU | Confesiunea primarului din Chiajna: ”Trecusem și la gândurile negre. M-am gândit la moarte! M-am dus mort și m-am întors viu”. Mircea Minea, despre transferul lui Gabi Tamaș, bugetul Concordiei, Legea 4 sau fotbaliștii pariori

INTERVIU | Confesiunea primarului din Chiajna: ”Trecusem și la gândurile negre. M-am gândit la moarte! M-am dus mort și m-am întors viu”. Mircea Minea, despre transferul lui Gabi Tamaș, bugetul Concordiei, Legea 4 sau fotbaliștii pariori

Mircea Minea (64 ani), unul dintre cei mai longevivi primari din România, de peste 25 de ani în funcție, edil care, prin Consiliul Local Chiajna, a virat sume importante în Clubul Sportiv Concordia, a acordat un amplu interviu pentru ProSport. Acesta a vorbit, în premieră, despre gravele probleme de sănătate pe care le-a avut, într-o mărturisire cutremurătoare.

Primarul Chiajnei atinge și subiectul legat de implicarea fotbaliștilor în jocurile de pariuri și spune că a auzit zvonuri cum că unii jucători ”s-ar putea să fi jucat la pariuri”.

A vorbit și despre cea mai importantă achiziție a Concordiei în această iarnă, Gabriel Tamaș (39 de ani), fotbalist pe care îl compară cu un fost component al lotului echipei, Artem Milevski (38 de ani), cunoscut pentru viața extrasportivă.

Mircea Minea: ”Dacă nu aș fi ajuns la timp, cred că într-o lună… două, eram pe lumea cealaltă, eram un îngeraș”

Cum sunteți, din punct de vedere al sănătății, în momentul de față?
Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine, sănătos. Am trecut prin momente mai puțin plăcute ale vieții, Dumnezeu a fost cu mine. Mă simt foarte bine, sunt apt de joc, dacă îmi permiți să folosesc un termen sportiv.

Ce s-a întâmplat exact? S-a scris că ați mers în America pentru un tratament, că boala era în stadiu terminal…
Mă durea capul și nu știam de ce. Am depistat că totul vine de la bronhii și de la trahee, doi polipi cancerigeni. Acești doi polipi cancerigeni au fost tratați în Turcia, dar tot tratamentul este făcut în America. Cine a auzit, a auzit bine, însă nu știe povestea. Nu am fost niciodată în America, a existat o colaborare între medicii din Turcia și o clinică din Boston. În America mi-au făcut tratamentul, iar boardul medical din Istanbul a considerat că acesta este cel mai indicat tratament, cel prescris de americani. Eram pregătit să plec și în America. Mergeam și pe Lună, pentru sănătate faci orice. Viața nu are preț, pentru viață dai totul!

Doctorii ce au spus când au văzut starea în care erați?
Că sunt tare mental și, foarte important, am venit la momentul potrivit. Această boală nu doare. Dacă nu aș fi ajuns la timp, cred că într-o lună… două, eram pe lumea cealaltă, eram un îngeraș. Și nu am vrut să mă duc, fratele meu m-a tot propulsat. M-am bazat pe medicii noștri care mi-au spus ceva foarte dureros.

Ce anume?
Să-mi caut sănătatea în străinătate! Foarte dur! A fost un șoc. Am citit că am avut medici de valoare și aveam acel sentiment, că avem medici buni, dar m-am înșelat.

”Vă spun sincer că trecusem și la gândurile alea negre. M-am gândit la moarte, le-am zis să aibă grijă de ei, asta e viața, atât e ața. De moarte și de Fisc nu scăpăm”

Sunteți politician și spuneți asta!
Da! După Revoluție, medicii buni au plecat în străinătate. Au fost plătiți bine, au găsit un sistem bun și aici am ajuns, la această propoziție… „caută sănătatea în străinătate”. Infrastructura o avem foarte bună, am dat de cabinete foarte bine dotate, însă nu suntem pregătiți să le folosim. Și am plecat în străinătate, m-am dus mort și m-am întors viu. Am ajuns în Turcia și am intrat în tratament, 30 de zile am făcut acest tratament, după primele șase ședințe am început să mănânc bine, să mă înviorez, am înviat. S-a numit radioterapie țintă, direct pe bronhii și pe tranhee, nu puteam să mai respir. Acești doi polipi cancerigeni, unul de doi milimetri și altul de opt, se dezvoltau în organismul meu. Dar trebuie să fii tare pe psihic pentru a lupta cu această boală. Vă spun că cei din jurul meu se îngălbeniseră.

Și familia?
Tot eu îi certam. Că nu puteau să râdă, vă spun sincer că trecusem și la gândurile alea negre. M-am gândit la moarte, le-am zis să aibă grijă de ei, asta e viața, atât e ața. De moarte și de Fisc nu scăpăm. Însă după aceste 30 de zile, Dumnezeu a avut alte socoteli cu mine. Iau o pastilă de două ori pe zi (n.r. – bagă mâna în buzunar și arată o capsulă roșie), am voie să fac orice, să beau orice, fără tărie și fără exces. Aș fi ipocrit să spun că nu îmi place și mie să beau un șpriț, însă niciodată nu am făcut exces. Problema asta m-a disciplinat din punct de vedere al sănătății, sunt mai atent. În plus, cu ghilimelele de rigoare, pot să spun că am devenit și medic pe propriul meu corp. Pot să vă arăt și o fotografie, cum m-am dus și cum m-am întors, dar nu o să vă dau dreptul să o publicați (n.r. – în fotografia de pe telefonul primarului, acesta apărea, pe marginea unui pat de spital, foarte slăbit). Am plecat cu o stare de am zis că nu mă mai întorc. Să vă povestesc ceva, dacă îmi permiteți.

Vă rog!
M-am dus să mă tund acum vreo trei luni și domnișoara frizer m-a întrebat dacă mă face cu cărare, gen Ronaldo. Cum, domnișoară, mă vezi pe mine așa tânăr? Și am rugat-o să îmi spună câți ani îmi dă. Mi-a zis că 45-47 de ani. Nu a crezut când i-am spus că am 64. I-am dat buletinul, m-am legitimat în fața frizerului (n.r. – râde).

O să vreau să trecem spre sport, iar fotbalul ne macină toată atenția. Concordia Chiajna, formație susținută din banii Consiliului Local. Echipa nu este în cea mai bună situație…
Echipa a retrogradat, aveam nevoie de două puncte în două meciuri și am luat unul singur. Chiar atunci am avut și situația medicală și spun că, dacă eram mai aproape, dădeam un imbold, poate și ei s-au gândit la mine și au clacat. Când eram în spital, în situația pe care am expus-o, aveam telefonul la mine și mă uitam la meciuri. Sezonul ăsta, după ce am luat bătaie în primul meci, 0-3, i-am întrebat de ce ne-am mai înscris, să facem excursii? Și acum sunt supărat pe ei, puteam să fim în Play-off, să stăm fără emoții, însă am pierdut atâtea puncte acasă.

”Tamaș e un răzvrătit? Noi l-am avut pe Milevski. Și ce se spunea despre el, ce s-a scris despre el? Dacă vine și joacă și beat, o face bine. Lăsați-i să își facă treaba”

 L-ați adus pe Gabi Tamaș, un jucător cu nume. Mulți spun că ați fost curajos cu decizia asta, el are imaginea unui răzvrătit, care e povestea acestui transfer surprinzător?
Mă bucură întrebarea dumneavoastră. Toți au nume… și prenume. Dar ce știu să facă pe teren? Eu discut problema meseriei, nu alte chestiuni. Tamaș are o experiență, e foarte serios, eu chiar o să-l încurajez. Spune lumea că a avut o viață extravagantă, bravo, dacă ție ți-a plăcut, sănătos să fii. Sunt și alți fotbaliști care dorm la masă, dar pe cine interesează de ei, Tamaș a fost bun și de-asta e vânat și pentru treburile astea. Dar m-ați întrebat de Tamaș. Eu vă spun așa, Chiajna a făcut cel mai tare transfer din istoria fotbalului românesc.

Care este acela?
Domnule, m-ați întrebat de Tamaș, un jucător răzvrătit, așa ați spus dumneavoastră. Noi l-am avut pe Milevski (n.r. – Artem Milevski, fostul fotbalist de la Dinamo Kiev, care, în sezonul 2016-2017, a jucat pentru Concordia). Poate fi comparat cu vreun fotbalist în România? Spuneți-mi unul mai bun decât Milevski. Și ce se spunea despre el, ce s-a scris despre el? Dacă vine și joacă și beat, o face bine. Am o vorbă în localitate, aici și gunoiul trebuie să fie curat. E o maximă. Tamaș, Milevski, ăștia sunt ei, așa sunt ei, lăsați-i să își facă treaba.

Cât timp a stat la Concordia, Milevski a făcut vreo problemă?
Da! A dat goluri. Era unul care a jucat pe la Dinamo, pe la Târgu Mureș, stătea în cluburi…

Artem Milevski (ex-Dinamo Kiev 2002-2013), într-un duel pentru minge cu Ionuț Nedelcearu, în returul sezonului 2015-2016. La „vulturii verzi”, ucraineanul a reușit 5 goluri în 13 partide.

NDoye!
Așa… da! Era cel mai bun de pe teren. La mine faptele vorbesc, nu vorbele și articolele din ziar.

”Am merit 100 la sută în explozia lui Reghe ca antrenor. I-am dat șansa să se afirme aici, dacă nu recunoaște, e treaba lui. Nu-i port dușmănie. Am iertat, dar nu uit”

La Chiajna, în decursul timpului, au trecut mulți antrenori, unii s-au și propulsat de la Concordia. Enumăr: Reghecampf, Chirilă, Șumudică, Niculescu…
Îți trebuie mult să termini lista, au fost mulți. Așa e sistemul la noi, nu merge echipa, schimbăm antrenorul, chiar dacă, uneori, poate nu are nicio vină. Nu ai spus un nume, Liță Dumitru, antrenorul care pe mine m-a impresionat cel mai mult. Al doilea, după el, Reghecampf. Și să știi că am merit 100 la sută în explozia lui Reghe ca antrenor. I-am dat liber total, să facă ce vrea. Eu, personal. Șansa lui, valoarea, restul au fost ale lui. Am avut rezultate și cu Orac și cu Diniță. Însă noi plecăm bine și ne rătăcim pe traseu.

Cu Reghecampf nu v-ați despărțit în condiții foarte bune. A fost discuția cu acea sumă de 50.000 de euro. V-ați lămurit, v-ați împăcat?
E un băiat cu bun-simț. Problema lui a fost, atunci, că soția lui, doamna Prodan, nu a știut că i-am dat banii, dar noi i-am adunat de la sponsori și i-am achitat. Eu nu am vrut să plece, am vorbit cu el și am stabilit și condițiile salariale și jucătorii pe care și-i dorește. Când, la un moment dat, situația a luat o întorsătură la 180 de grade, iar la mine vorba înseamnă contract. Cred că a fost influențat de doamna, probabil în familie… Ei știu. Și s-a dus la o echipă mare, Steaua (n.r. – FCSB). Eu îl respect, i-am dat șansa să se afirme aici, dacă nu recunoaște, e treaba lui. Nu am dușmănie, nu sunt omul dușmăniilor. Am iertat, dar nu uit. Și încă ceva. Foarte bun Neubert, aplicat, ținea mult, de la încălzire până la dozajul efortului, foarte bun.

Laurențiu Reghecampf a antrenat-o, în sezonul 2011-2012, pe Concordia Chiajna. Acesta a reușit, cu trupa din Ilfov, cea mai bună clasare din istoria clubului în prima ligă, locul 9. Foto: Sport Pictures

Legenda vinului adus de Chirilă și Feteasca din frapieră. „Bun vin, din Franța, adus de mine. Serios, mă? E românesc! Lasă-mă cu foie gras și cu de-astea”

Atunci, Laurențiu Reghecampf a plecat cu mai mulți jucători. Rocha, Adi Popa…
Nu, nu. Stați. Nu are el nicio legătură cu Adi Popa. Nici Reghe, nici doamna Prodan, niciun atu nu au avut asupra lui. Mă refer la transferul lui Adi Popa. Eu am negociat, el a fost stelist de mic, a declarat tot timpul și i-am zis că nu îngrădesc nimănui să meargă la mai bine, nu i-am pus vreo piedică. Pentru el a venit, prima dată, Vasluiul. A venit George Copos!

Putea să ajungă la Rapid?
Da! Le-am cerut tuturor aceeași ofertă. La oferta salarială, toți au dat la fel. Însă unii au vrut cu banii în două rate, alții au mai negociat, iar cu Gigi Becali m-am înțeles, am negociat personal, am băut o cafea și gata, actele la domnul Argăseală. A fost cel mai scump transfer pe care l-a făcut Chiajna: 500.000 euro.

Adi Popa, actualul jucător al Stelei, a jucat, între 2010 și 2012, la Concordia Chiajna. Ulterior, a fost cumpărat de FCSB. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Două legende pe care vreau să le lămurim. În prima este vorba de o întâmplare cu Ionuț Chirilă. Se spune că, la un moment dat, a venit la dumneavoastră cu o sticlă de vin franțuzesc, pe care l-ați vărsat în găleată, după care i-ați spus că beți șpriț cu sifon. E adevărat?

(n.r. râde). Este o amintire plăcută. Ionuț e un băiat foarte bine pregătit profesional, din punct de vedere al culturii sportului. Însă una e cultura sportului, alta e fapta în teren. Gândește foarte bine jocul, vede cum ar fi să fie, dar greșește undeva, el trebuie să știe unde, pentru că nu reușește să aibă o echipă constantă. Eu cred că el vrea să devină superior, știm în ce familie este crescut, ce părinți, fratele este un artist, jos pălăria, dar în sport, mai ales în fotbal, trebuie să vorbești pe limba vestiarului. Unul are 7 clase, altul nu a luat Bacalaureatul, altul a făcut facultatea și nici măcar nu știe ce facultate a făcut, asta e, în multe cazuri, realitatea vestiarului. În cazul lui Ionuț, discursul nu s-a lipit cu vestiarul. Este un teoretician, asta nu pot să o neg.

Nu mi-ați răspuns cu vinul…
Am avut noi o câmpenească pe aici. Era sezonul de vin de țară, un grătar cu băieții și el a venit să bem un vin, o foie gras, nu știu ce. Că are el un vin în mașină. Foarte bine. Și aveam o frapieră, nu găleată, nu prea mai stăm nici noi cu găleata, uite chiar aici (n.r. – arată spre un colț al încăperii). Și aveam de-astea de-ale noastre, Fetească regală, bun vin, alții cu vin de țară… și Ionuț a venit cu sticla lui… nu știu ce franțuzesc. Și, în frapieră, a căzut eticheta de pe sticlă. Când am pus, am pus Fetească. Și el spune: bun vin, din Franța, adus de mine. Serios, mă? E românesc, mă, lasă-mă cu foie gras și cu de-astea. Dar nu l-am vărsat, l-am desfăcut pe ală franțuzesc, al lui. Și i-am zis: Bă, la vin diferă eticheta și prețul, nu era nicio deosebire între Feteasca noastră și vinul lui franțuzesc.

Și mai am o legendă. Se spune că jucătorii care veneau la Concordia și semnau salariul în dolari, își primeau banii în lei, la un curs vechi, stabilit de dumneavoastră. Eu am dat un titlu și am spus așa: Minea e mai tare decât Mugur Isărescu. Cât e legendă, cât e adevăr?
Făceam contractele în dolari, dar plăteam în lei. La mine rămânea stabilit și dacă scădea și dacă creștea dolarul.

De obicei creștea…
Le puneam să își facă salariile singuri. Ce salariu vreți? Să-i întrebați, chiar și pe Florin Gardoș. Dar puneam și niște condiții, jucătorul cerea 2000 sau 3000, eu spuneam că are 5000. Și se blocau, primești o mie pe lună și diferența, la sfârșit, când ne atingem obiectivul. Și le era frică de responsabilitate, unii nu semnau, ce spun eu unii, majoritatea. Care se baza pe el, semna, ceilalți, nu. Și să știți că și acum fac la fel.

”Și acum o spun, există și varianta asta ca jucătorii să joace la pariuri. Da! E dur, e trist, treaba asta e valabilă la toate echipele”

În trecut, ați avut unele declarații mai controversate. După un meci cu FCSB, în 2014, pe care Concordia l-a pierdut, ați spus așa: ”Nu suntem legați la ochi să nu vedem ce se întâmplă, e posibil orice, poate au jucat la pariuri”. Mulți se feresc să vorbească despre acest lucru, dumneavoastră ați auzit, știți ceva?
Am dat multe declarații, așa e. Să vedeți, că nu i-am prins personal. Bănuim toți, toate echipele, cum se spune, joacă având frâna trasă. Nu aleargă. Bănuim toți, vorbește și tribuna, e așa, ca o vorba, bă ăsta a jucat la pariuri. Chiajna nu a înșelat pe nimeni și, întodeauna, noi am dat salariile la timp. Când am promovat în liga a doua le-am dat salariile pe șase luni în avans, știam că o să schimbe codul fiscal, se impozita mai mult. Toți au plecat la munte, la mare, au stat cu burta la soare, și-au luat mașini, mobilă. După guițau, nu prea mai aveau nimic.

Revin, domnule Minea. Atunci așa ați spus, despre jucători, ”poate au jucat și la pariuri”…
Așa se auzea și confirm treaba asta, s-ar putea să se fi jucat și la pariuri.

De unde se auzea?
Pe la cârcotași, poate i-au văzut prin fața agențiilor de la pariuri, poate ei vorbesc între ei și a transpirat.

Și zvonurile au ajuns și la dumneavoastră…
Da, au ajuns și la mine.

Și nu ați făcut o anchetă?
Mai făceam și o de-asta și… și poți să sari și la antrenori, poți să-i bănuiești că de ce nu fac toate schimbările când echipa nu merge, deci poți să-i bănuiești pe toți. Nu l-ai prins, nu poți să-l acuzi pe om, că-mi dau o părere, e altceva. Și acum o spun, există și varianta asta ca ei să joace la pariuri. Da! E dur, e trist, treaba asta e valabilă la toate echipele. Am dat și declarație că trebuie desființate, cum e în Rusia.

Bine, jucătorii, cei implicați în fotbal, nu au voie să joace…
Păi nu i-au prins pe unii, i-au dat soțiile în vileag.

A fost un eveniment controversat în istoria clubului, barajul cu Rapid și, apoi, memoriu la TAS pe care l-ați făcut, iar giuleștenii, după două etape disputate în Liga 1, au fost excluși și Concordia a revenit în prima ligă.
Regulamentul ne-a ajutat, domnul Mitică Dragomir… , nu știu cum să spun, invențiile dânsului. Nu am nimic cu Rapid, cu Dinamo, cu Steaua, cu U Cluj, cu Petrolul, echipe care au galerii, că probabil asta s-a gândit. Vedeți că orice echipă fără galerie e moartă. La noi nu e o nicio presiune de genul ăsta. Știam chiar din timpul barajului că o să mergem la TAS, aveam și echipa de avocați. Și vă spun ceva, datorită lui Chirilă am câștigat la TAS. El s-a consultat cu avocații, iar ei au spus că 100 la sută câștigăm, am plătit 15.000 euro. Că tot am vorbit de galerii, uitați și scandalul ăsta cu Craiova. Cred că cei din galeria echipei domnului Mititelu au fost provocați!

”Domnul Dragomir este vinovat, a făcut Legea 4 și nu e făcută cum trebuie, e foarte prost concepută. Trebuie lucrat la ea”

De ce spuneți asta?
Au fost provocați. Nu sunt de acord cu cuștile astea pentru suporteri. Aici tot domnul Dragomir este vinovat, a făcut Legea 4 și nu e făcută cum trebuie, e foarte prost concepută. Trebuie lucrat la ea. Nici noi nu aveam cultura asta. Înainte stăteau unii lângă alții, rapidist cu dinamovist. Și mai e ceva, mie nu îmi plac gardurile.

Vreau să vă întreb și de terenul sintetic, au fost multe discuții, jucători care au acuzat că s-au accidentat, antrenori care au spus că pe o asemenea suprafață nu se poate juca…
Cel mai bun teren din România!

Și de ce l-ați scos dacă era cel mai bun din România?
Îmi pare rău că l-am scos. În România trebuie să se joace pe terenuri sintetice. E vorba de climă. Ori schimbă perioada de joc, ori începe pe 1 martie și se termină în noiembrie.

Ați revenit la iarbă, de ce?
La presiunea cârcotașilor, a publicului. Că de-aia nu vin jucătorii la noi, că-i dor gleznele, o mare vrăjeală! Vorba lui Hagi și a lui Liță Dumitru, fotbalistul joacă și pe jar și pe bolovani. E o scuză puerilă. Ca dovadă că de șase luni nu joacă nimeni!

De ce?
Terenul e excelent, dar cum vine ploaia, vă spun, dacă se joacă două meciuri unul după altul, orice teren de iarbă din România se rupe. Noi când am montat terenul sintetic am avut toate hârtiile, de la Mircea Sandu, e omologat de UEFA, din Olanda l-am adus. Excelent era, întreținerea era ușoară. Vrăjeală. Și voi gazetarii ați pus problema așa, că s-a julit nu știu care, că nu știu ce.

Vasile Maftei a avut o problemă gravă, o infecție urâtă în urma unei alunecări pe această suprafață…
A aruncat-o așa, mai mult a pus reporterul problema. Păi nu te ustură? Și pe pământ nu te ustura? Nu s-a infectat nimic, nu are nicio treabă.

Nu am înțeles care este motivul pentru care nu jucați de șase luni, deși gazonul e pus, ce se așteaptă?
Calificarea în Play-off. Cine a pus a zis că putem juca în două săptămâni după ce l-a pus. Serios? Îți încerci marfa cu mine, după să mai aduci role, un gazon trebuie să stea cel puțin șase luni fără să se intre pe el. Gazonul are nevoie de soare, apă, apă soare, atât. Dacă nu ne calificăm în Play-off, nu jucăm acolo. O să-l ținem pentru sezonul viitor. Avem bază sportivă cu șapte terenuri superbe.

Cu Steaua s-a jucat pe un teren secundar, în glod. Ați văzut imaginile?
Da! Acolo s-a rupt, s-a jucat pe ploaie. Și să știți că am comandat, din nou, teren sintetic, o să-l punem la juniori, facem și tribune, 2000 de locuri și vrem să-l omologăm pentru Liga 2.

Îmi puteți spune ce buget are Clubul Sportiv Concordia Chiajna?
Da! Are un buget cât să nu sufere. Tot clubul, că e baschet, că e handbal. Buget să nu sufere.

”Cele mai tari table se joacă la Chiajna. Nea Mitică Dragomir nu știe să joace”

Ce procent din acest ”buget să nu sufere” este direcționat spre fotbal?
Atât cât are nevoie. Contractele sunt acoperite, niciun jucător nu o să rămână fără salariu. Fotbalul e majoritar, e clar.

Există o dispută în fotbalul românesc, mulți spun că nu este corectă această concurență între banul public și banii privaților, cei care investesc din propriul buzunar. Cum comentați?
Cea mai mare prostie! O mai spun și unii foști fotbaliști pe la televizor. Adrian Matei a spus asta, dacă aveam o putere îi dădeam și o labă. Susține tu dacă poți. Să fie lege și să-i oblige pe toți. Fără această susținere s-ar alege praful de tot sportul românesc, în afară de tenis, unde ești din banul tău. Sunt primari care au susținut sportul și au avut procese. Pentru ce? Că nu dăm banii pe medicamente? Eu am avut un principiu în sensul ăsta. În plus, publicitatea unei localități o face și sportul.

Mai există o ”disciplină” care vă e dragă, tablele!
(n.r. râde). Da! Avem și campionat și regulament internațional, am fost contactat de federația din (n.r. – ezită) cred că din Slovenia, să participăm acolo. Ăsta e nivelul. Eu zic că cele mai tari table se joacă la Chiajna. Nu Mitică Dragomir sau cine mai știe… nu știe să joace nea Mitică Dragomir. Nu joacă în viteză, aici trebuie să joci în viteză. Am regulamentul aici, au voie să asiste chibiții, au voie să vorbească chibiții, zarul scăpat nu se mai dă.

Pe ce miză jucați?
Pe onoare și punem și o miză, la sfârșit, cine câștigă, trebuie să se bucure. Campionatul se dispută la caiet, când se termină caietul, se termină campionatul. Jucăm în fiecare zi. Pe timp de iarnă de la 16 la 19, sâmbătă, de la 10 la 13. Locul 1 și 2 joacă finala. Am schimbat, am reformat (n.r. – râde cu poftă).

  • 25 de ani. Aceasta este perioada petrecută de Mircea Minea în scaunul de primar al comunei Chiajna din Ilfov. Și mandatul său continuă.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-tamas-debut-cu-victorie-la-concordia-chiajna-19261535

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-succes-in-ultimele-minute-cu-minaur-baia-mare-19261523

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-despre-meciul-minaur-baia-mare-concordia-chiajna-19261504

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cinci-meciuri-televizate-in-penultima-etapa-a-sezonului-regular-al-ligii-2-runda-a-18-a-incepe-si-se-termina-cu-doua-jocuri-in-care-echipele-lupta-pentru-play-off-19261496

Pe aceeași temă