Felix Grigore: „Nimeni nu ne poate pune piedică în a juca în Liga 1.”. Gane: „Din momentul în care a reapărut echipa Craiovei, mi-am dorit să pun umărul la această echipă”

Marius ANGHEL 13 Jun. 2014, 11:37 Seria 2

UPDATE: Gheorghiță Geolgău se va ocupa în continuare de departamentul de scouting, însă momentan se va ocupa și de partea de conducere a clubului până la numirea unui nou director general


UPDATE: Felix Grigore a enumerat și jucătorii la care s-a renunțat până acum: „Sunt jucători care au jucat puțin Marian Pop, Latinovic, Dragu, Precup și Jason Vandelanoitte. Pleșan și Izvoranu sunt jucători care și-au terminat contractul, dar sperăm să le prelungim înțelegerile. Avem un total de opt jucători la final de contract cu care discutăm”


UPDATE: „Au mai semnat cu noi Cătălin Straton, iar la 3 dimineața am ajuns la un acord cu Cosmin Frăsinescu de la Gaz Metan Mediaș, unul dintre cei mai buni fundași centrali din România” a declarat Felix Grigore


UPDATE: „Nimeni nu ne poate pune piedică în a juca în Liga 1. Avem și licență în acest sens. Suntem în Liga 1, pentru că regulamentul spune clar că echipele care promovează sunt în Liga 1. Am adus jucători de Liga 1, am adus jucător de națională, pe Mateiu. I-am adus adus pe Herghelegiu și Avrămia, care au semnat din iarnă.” a declarat Felix Grigore


UPDATE: „Am urmărit pe viu ultimele trei meciuri ale echipei și mă voi duce să urmăresc și finala juniorilor B de sâmbătă pentru a identifica și alți jucători care pot promova la prima echipă în afară de Ivan.” a mai comentat Gane.


UPDATE: „Din momentul în care a reapărut echipa Craiovei, mi-am dorit să pun umărul la această echipă. FC U e în faliment, iar CS U renaște și mă bucur că sunt alături de echipă în acest moment” a comentat Gane privind declarațiile sale de acum câteva luni când a spus că există o singură Craiova, cea a lui Mititelu. „Trebuie să dau o explicație la ceea ce am declarat în urmă cu ceva timp. Fiind departe de casă nu eram la zi cu ce se întâmpla aici, cu realitățile de aici. Am debutat la 18 ani pentru CSU, apoi înființându-se FCU, am jucat acolo. Dar acum mă bucur că fac parte din acest proiect, sper să avem succes.”, a adăugat tehnicianul.


UPDATE: Felix Grigore și Gheorghiță Geolgău, ultimul prezentat ca director general, sunt prezenți la conferința de presă alături de Ionel Gane.

„Mă întorc cu inima deschisă la acest club și sper să îndeplinesc obiectivele propuse pentru acest sezon. Obiectivul este de a pregăti și de a forma o echipă competitivă și de a termina în prima jumătate a clasamentuluia declarat Gane la începutul conferinței de presă.

Întrebat de faptul că este contestat de suporteri prin prisma retrogradărilor pe care le-a bifat în cariera sa, Gane s-a disculpat: „Am luat echipe din mers și nu una de la începutul sezonului ca acum. Nu am fost singurul antrenor la acele echipe, iar Corona și Severin au jucat un fotbal frumos. E total diferit ce e aici. Am fondurile necesare, am condiții, încep sezonul de la început. Știu ce înseamnă presiunea, iar speculațiile mă întăresc. Cei care sunt mai puțin încrezători ar trebui să mă sprijine pe mine, pe noi, pe conducerea clubului, căci este nevoie de o energie pozitivă.”

Legat de posibila sosire a fraților Costea, Gane a comentat: „Mi-aș dori să-l antrenez din nou pe Florin Costea, nu știu dacă este posibil. Florin nu e în acest moment pe lista noastră. Nici Mihai. Momentan nu sunt priorități pe lista de transferuri a clubului”

Stafful craiovenilor va fi alcătuit din George Biță – secund, Silviu Lung – antrenor cu portarii și Cornel Blejan – preparator, dar Gane a adăugat că în maxim o săptămână va mai aduce un secund la echipă.


 

CS Universitatea Craiova își prezintă astăzi, oficial, de la ora 12:00, într-o conferință de presă, noul antrenor principal. Evenimentul va avea loc la sala de conferință de la Sala Polivalentă din Craiova.

Anunțul instalării lui Ionel Gane pe banca tehnică a liderului Seriei a II-a a Ligii a 2-a a fost făcut marți seară, după ce în cursul aceleiași zile s-a anunțat și rezilierea contractului cu antrenorul din ultimele 15 etape, Gavril Balint, cel care a dus la îndeplinirea obiectivului: promovarea.

Gane a început ca antrenor principal la FC Universitatea, după demiterea lui Nicolo Napoli, în 2009, pregătind echipa la trei meciuri, cu Rapid, Steaua și FC Vaslui. Fostul atacant a trecut apoi preț de un sezon și jumătate pe banca formației Gaz Metan CFR Craiova, pentru ca revenirea în Liga 1 să se petreacă la Severin, unde a pregătit un retur formația care a retrogradat în liga secundă și apoi s-a desființat. Aceeași soartă a avut și Corona Brașov, echipa la care Gane a activat în sezonul recent încheiat.

Prezentarea oficială a lui Jerry Gane va fi transmisă în direct de DigiSport 3 și de Dolce Sport. Acesta îi va avea secunzi pe George Biță și Silviu Lung.

CITEȘTE ȘI:

Marius ANGHEL 13 Jun. 2014, 11:37 Seria 2
Pe aceeași temă