Rufă încă speră la promovarea în Liga 1: „Sunt probleme, din ce știu, cu CSU și ASA. E posibil să dea norocul peste noi”

Marius ANGHEL 11 Jun. 2014, 16:38 Seria 2
Rufă încă speră la promovarea în Liga 1:**

După ce Metalul Reșița a terminat sezonul Ligii a 2-a pe locul 4 în Seria a II-a, patronul echipei, Cătălin Rufă, încă visează la Liga 1. Oficialul formației bănățene spune că CSU și ASA au probleme cu dreptul la promovare și în cazul în care nu vor ajunge în primul eșalon atunci formațiile care vor profita sunt cele cu licență, adică: CSM Râmnicu Vâlcea și Metalul Reșița.

Rufă are un avocat care studiază dosarele celor două cluburi ce au obținut pe teren promovarea, dar a căror participare în Liga 1 ar contraveni regulamentelor în vigoare.

,,Sunt probleme, din ce știu, și cu Craiova, și cu Târgu Mureș. E posibil să dea norocul peste noi. Dacă e cazul, mergem la TAS, dar numai să putem. Doar cei de pe locul trei pot contesta la TAS. Primul verdict îl va da Comisia de Disciplină. Vom aștepta motivarea. Noi nu avem acces la dosarele lor. Noi trebuia să prindem locul trei ca să putem contesta la TAS. Mi-e și penibil, după meciul cu Oltul sau care au mai fost să fac contestație, dar nu ne dăm înapoi. Avem un avocat care studiază cazul. Vedem ce putem face. Îmi doresc mai mult decât oricine să jucăm în Liga 1″, a declarat Cătălin Rufă pentru expressdebanat.ro.

Marius ANGHEL 11 Jun. 2014, 16:38 Seria 2
Pe aceeași temă