Vlad Rusu a plecat de la Viitorul Pandurii și a semnat cu Turris Oltul. Atacantul a fost prezentat oficial

Răzvan STÎNGĂ 13 Sep. 2020, 13:55 Liga 2
Vlad Rusu a plecat de la Viitorul Pandurii și a semnat cu Turris Oltul. Atacantul a fost prezentat oficial

Turris Oltul a anunțat transferul lui Vlad Rusu (30 de ani), de la Viitorul Pandurii. Atacantul se desparte astfel de echipa din Târgu Jiu, după doi ani. În acest sezon, a apucat să joace un meci pentru echipa gorjeană, în prima rundă cu Rapid. Nu a stat însă prea mult pe teren, Flavius Stoican l-a schimbat înainte de pauză, în minutul 34.

Vlad Rusu a fost în lotul echipei Viitorul Constanța la titlul cucerit în 2017 

Vlad Rusu are un trofeu în palamares, campionatul cu Viitorul Constanța în sezonul 2016/2017. Echipele pentru care a mai evoluat la seniori până acum atacantul născut la Constanța sunt FCSB, Academica Clinceni, Petrolul, K. Beerschot V.A. (Belgia) și Luceafărul Oradea.

New Signing Alert 

Bine ai venit în familia AFC, Vlad Rusu!

Incepand de astazi, atacantul Vlad Rusu este noul jucator al echipei noastre. In varsta de 30 ani (22 iunie 1990), Vlad are 1,91 m si in cariera sa a evoluat pentru echipe precum FCSB U21, FCSB II, FC Viitorul, FC Clinceni, Academica Arges, Petrolul Ploiesti, KFCO Beerschot, Luceafarul si Viitorul Tg. Jiu”, precizează FC Turris Turnu Măgurele.

Turris Oltul, la al 10-lea transfer odată cu venirea lui Vlad Rusu

Turris Oltul a dus o campanie de achiziții destul de activă în această vară, după ce a pierdut promovarea în Liga 1 sezonul trecut, în play-off, în ultimele minute ale confruntării din ultima etapă cu Rapid, în ”Regie”. Își propune și de această dată să promoveze, iar în acest sens a făcut mai multe transferuri, aducerea lui Vlad Rusu fiind a zecea.

Pe lângă transferul jucătorului anunțat oficial duminică de Turris Oltul, cu echipa au mai semnat și Ștefan Bărboianu (32 de ani, fundaș dreapta, ex Petrolul), Ștefan Blănaru (31 de ani, atacant, ex Petrolul), Alexandru Sima (18 ani, fundaș stânga, împrumutat de la Viitorul), Alexandru Nicola (fundaș dreapta, 23 de ani, ex Farul Constanța), Cristian Pușcaș (mijlocaș, 26 de ani, ex UTA), Octavian Popescu (mijlocaș, 17 ani, împrumutat de la FCSB), Adrian Romeo Niță (mijlocaș, 17 ani, împrumutat de la FCSB), Alin Țegle (mijlocaș, 24 de ani, ex U Craiova 2) și Liviu Mihai (mijlocaș, 32 ani, ex Chindia Târgoviște).

Turris Oltul a înregitrat o victorie, un egal și o înfrângere în noul sezon al Ligii 2. Echipa pregătită de Erik Lincar a pierdut primul meci, 0-1 cu Unirea Slobozia, după care a făcut 2-2 cu Metaloglobus și a învins Pandurii Târgu Jiu cu 5-0.

Foto: FC Turris Turnu Măgurele 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-descatusata-la-targu-jiu-teleormanenii-au-zdrobit-pandurii-si-au-obtinut-prima-victorie-din-actualul-sezon-matache-i-a-luat-locul-lui-lincar-19147674

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-stefan-barboianu-a-inceput-recuperarea-si-se-pregateste-sa-revina-la-antrenamentele-echipei-turris-oltul-19147021

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-oltul-a-transferat-un-mijlocas-din-liga-1-clubul-ii-ureaza-bun-venit-si-mult-noroc-19146294

Răzvan STÎNGĂ 13 Sep. 2020, 13:55 Liga 2
Pe aceeași temă