Cristian Pușcaș, o nouă aventură în Liga 2 după despărțirea de UTA. Mijlocașul vrea al doilea campionat la rând, de data asta cu Turris Oltul

Răzvan STÎNGĂ 20 Aug. 2020, 11:19 Liga 2
Cristian Pușcaș, o nouă aventură în Liga 2 după despărțirea de UTA. Mijlocașul vrea al doilea campionat la rând, de data asta cu Turris Oltul

Turris Oltul a făcut un nou transfer. Echipa de Liga 2 antrenată de Erik Lincar l-a achiziționat și pe mijlocașul Cristian Pușcaș (26 de ani), un fotbalist cu experiență la nivelul diviziei secunde, peste 120 de meciuri la activ. Noua achiziție a echipei din Turnu Măgurele a adunat și câteva partide în Liga 1, 12 mai exact, toate pentru Dunărea Călărași în sezonul 2018 / 2019.

  • Transferul lui Cristian Pușcaș la Turris Oltul a fost anunțat în exclusivitate de Liga2.ro. Sursele noastre au aflat că mijlocașul se înțelesese cu echipa lui Erik Lincar în urmă cu mai bine de o săptămână, dar precizarea oficială a fost făcută abia joi, 20 august.

Cristian Pușcaș a ieșit campion al Ligii 2 cu UTA în ultimul sezon 

Cristian Pușcaș se află la al nouălea contract al carierei. Până acum, el a mai jucat pentru FCSB 2, Gloria Buzău, Academica Clinceni, Metalul Reșița, Fjardabyggd (Islanda), Dunărea Călărași, Petrolul și UTA.

Pentru echipa din Arad, campioana Ligii 2 în ultima ediție, a evoluat în doar cinci partide, totalizând 90 de minute pe teren, din cauza unor serii lungi de accidentări. Mijlocașul a dat cel mai bun randament la Dunărea Călărași, unde a stat timp de trei ani, a fost utilizat în 53 de meciuri și a marcat de opt ori.

”New Signing Alert 

Bine ai venit în familia AFC, Cristian Puscas!

 Incepand de astazi, mijlocasul defensiv Cristian Puscas este noul jucator al echipei noastre. In varsta de 26 ani (29 ianuarie 1994), Cristian a evoulat in cariera sa pentru echipe precum ACS Kinder, FCSB U21, FC Gloria Buzau, Steaua Bucuresti, Academica Arges, Metalul Resita, Fjardabyggd, Dunarea Calarasi, Petrolul Ploiesti, UTA Arad”, precizează Turris Oltul pe pagina de Facebook.

Turris Oltul a ajuns la al cincilea transfer

Anunțul transferului lui Cristian Pușcaș a venit la mai puțin de o zi după ce Turris Oltul l-a luat și pe Alexandru Nicola (fundaș dreapta, 23 de ani), care are la rândul său un trecut legat de FCSB.

Echipa din Turnu Măgurele a mai adus, pe lângă cei doi jucători amintiți, încă trei fotbaliști după terminarea campionatului. Este vorba Ștefan Bărboianu (fundaș dreapta, 32 de ani), Ștefan Blănaru (atacant, 31 de ani), ambii de la Petrolul, și pe Alexandru Sima (fundaș stânga, 18 ani), un tânăr împrumutat de la Viitorul Constanța.

Tot în dreptul venirilor, dar nu văzut neapărat ca o noutate în lot, este Florian Haită (mijlocaș dreapta, 19 ani), pentru care s-a obținut un nou împrumut, pe un sezon, tot de la echipa lui Gheorghe Hagi.

Foto: FC Turris Turnu Măgurele și Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Aug. 2020, 11:19 Liga 2
Pe aceeași temă