Turris Oltul a anunțat transferul unui mijlocaș din Liga 1. ”Clubul îi urează bun venit și mult noroc”

Andrei PASCU 01 Sep. 2020, 14:04 Liga 2
Turris Oltul a anunțat transferul unui mijlocaș din Liga 1. ”Clubul îi urează bun venit și mult noroc”

Mijlocașul Liviu Mihai (32 ani) este cel mai nou transfer al echipei Turris Oltul. Fotbalistul a fost prezentat oficial marți și vine de la o echipă din Liga 1, Chindia Târgoviște. A apucat să joace o partidă în acest sezon pentru formația pregătită de Emil Săndoi, șapte minute în prima etapă cu Poli Iași (1-0 pentru moldoveni).

Liviu Mihai are peste 150 de meciuri la nivelul Ligii 2 

Liviu Mihai a fost un fotbalist destul de important pentru Chindia Târgoviște sezonul trecut, dat fiind faptul că a jucat în 22 de partide și s-a remarcat cu două goluri. Anterior, mijlocașul născut la Constanța a jucat la echipele Farul, CSM Ploiești, Petrolul și Unirea Slobozia. În total, în toată cariera, a adunat peste 150 de meciuri în Liga 2, iar în Liga 1 peste 30.

Bun venit, Liviu Mihai!

AFC Turris Turnu Magurele anunță că a semnat un contract cu jucatorul Liviu Mihai, care vine din Liga 1, de la Chindia Targoviste.

Liviu Mihai este mijlocas central, în vârstă de 32 ani care a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Farul Constanta, CSM Ploiesti, Petrolul Ploiesti, Unirea Slobozia si CSMS Iasi.

Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul AFC TURRIS!”, precizează Turris Oltul.

Turris Oltul, la al nouălea transfer odată cu venirea lui Liviu Mihai 

Turris Oltul a dus o campanie de achiziții destul de activă în această vară, după ce a pierdut promovarea în Liga 1 sezonul trecut, în play-off, în ultimele minute ale confruntării din ultima etapă cu Rapid, în ”Regie”. Își propune și de această dată să promoveze, iar în acest sens a făcut mai multe transferuri, aducerea lui Liviu Mihai fiind a noua.

Pe lângă transferul jucătorului anunțat oficial marți de Turris Oltul, cu echipa au mai semnat zilele trecute și Ștefan Bărboianu (32 de ani, fundaș dreapta, ex Petrolul), Ștefan Blănaru (31 de ani, atacant, ex Petrolul), Alexandru Sima (18 ani, fundaș stânga, împrumutat de la Viitorul), Alexandru Nicola (fundaș dreapta, 23 de ani, ex Farul Constanța), Cristian Pușcaș (mijlocaș, 26 de ani, ex UTA), Octavian Popescu (mijlocaș, 17 ani, împrumutat de la FCSB), Adrian Romeo Niță (mijlocaș, 17 ani, împrumutat de la FCSB) și Alin Țegle (mijlocaș, 24 de ani, ex U Craiova 2).

Am avut o discuție cu conducerea la câteva zile după meciul cu Rapid. Am vorbit, mi s-a spus că nu se schimbă nimic pentru sezonul următor și am continuat colaborarea. Oricum, contractul meu este valabil până în vara următoare. O să aducem câțiva jucători importanți, pentru că vrem să nu mai ratăm obiectivul de această dată.

Am trecut peste meciul cu Rapid destul de repede. Nu a fost ușor, dar prefer să uit acel moment și am trecut cu bine peste el”, a declarat antrenorul celor de la Turris Oltul, Erik Lincar.

Turris are primul meci acasaă cu Metaloglobus, în etapa a doua 

Turris Oltul a pierdut primul meci din Liga 2, cu nou-promovata Unirea Slobozia, în deplasare. Echipa lui Erik Lincar a cedat în minutele de prelungire, 90+1, după golul lui Alexandru Muscă. În următoarele runde, formația din Turnu Măgurele va juca împotriva celor de la Metaloglobus (etapa 2, acasă), Pandurii Târgu Jiu (etapa 3, deplasare), Rapid (etapa 4, deplasare), CS Mioveni (etapa 5, deplasare).

Foto: FC Turris Turnu Măgurele și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

 

Andrei PASCU 01 Sep. 2020, 14:04 Liga 2
Pe aceeași temă