Turris Oltul transferă și după începerea campionatului. A adus un mijlocaș de la U Craiova

Răzvan STÎNGĂ 31 Aug. 2020, 21:05 Liga 2
Turris Oltul transferă și după începerea campionatului. A adus un mijlocaș de la U Craiova

Turris Oltul a mai făcut un transfer, după debutul în noul sezon al Ligii 2. Luni a anunțat că a ajuns la un acord cu mijocașul central Alin Țegle (24 de ani). Potrivit informațiilor oferite de echipa din Turnu Măgurele, fotbalistul a semnat un contract pe un an, până în vara lui 2021. Țegle a evoluat și în a doua parte a sezonului trecut în Liga 2.

Alin Țegle a jucat un singur meci pentru CSM Reșița 

Până să semneze cu Turris Oltul, jucătorul născut la Bistrița a fost sub contract cu U Craiova. A ajuns la gruparea din Bănie în 2019, după ce a fost luat de la Luceafărul Oradea. A evoluat pentru a doua echipă a oltenilor, iar în ianuarie acest an a fost împrumutat la CSM Reșița. Din cauza pandemiei nu a apucat să joace prea mult la echipa pregătită la acea vreme de Dorinel Munteanu. A fost utilizat într-o singură partidă (34 de minute), cu Rapid, într-un succes al reșițenilor în ”Regie”, cu 1-0

Întăriri pentru echipa noastră: mijlocasul defensiv Alin Tegle va evolua pentru AFC Turris Oltul Turnu Magurele în viitorul sezon!

În vârstă de 24 de ani, Alin Tegle, a evoluat pentru echipe precum Gloria Bistrita, Luceafarul, CS U Craiova II, CSM Resita.

Clubul nostru ii ureaza bun venit si sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul AFC TURRIS!”, precizează Turris Oltul.

Turris Oltul, la transferul cu numărul opt 

Pe lângă transferul jucătorului anunțat oficial luni de Turris Oltul, cu echipa au mai semnat zilele trecute și Ștefan Bărboianu (32 de ani, fundaș dreapta, ex Petrolul), Ștefan Blănaru (31 de ani, atacant, ex Petrolul), Alexandru Sima (18 ani, fundaș stânga, împrumutat de la Viitorul), Alexandru Nicola (fundaș dreapta, 23 de ani, ex Farul Constanța), Cristian Pușcaș (mijlocaș, 26 de ani, ex UTA), Octavian Popescu (mijlocaș, 17 ani, împrumutat de la FCSB) și Adrian Romeo Niță (mijlocaș, 17 ani, împrumutat de la FCSB).

Turris Oltul joacă în etapa a doua cu Metaloglobus 

Turris Oltul a pierdut primul meci din Liga 2, cu nou-promovata Unirea Slobozia, în deplasare. Echipa lui Erik Lincar a cedat în minutele de prelungire, 90+1, după golul lui Alexandru Muscă. În următoarele runde, formația din Turnu Măgurele va juca împotriva celor de la Metaloglobus (etapa 2, acasă), Pandurii Târgu Jiu (etapa 3, deplasare), Rapid (etapa 4, deplasare), CS Mioveni (etapa 5, deplasare).

Foto: FC Turris Turnu Măgurele

 

Răzvan STÎNGĂ 31 Aug. 2020, 21:05 Liga 2
Pe aceeași temă