Halucinant! Cel care se autointitulează ”manager, oficial și sponsor” la Campionii FC Argeș șterge pe jos cu Nicolae Dică după ce acesta a refuzat să preia echipa: ”Dacă nu era FC Argeș în viața lui poate că devenea un vânzător sau muncitor printre raioane”

Marius ANGHEL 30 Aug. 2023, 00:10 Liga 2
Halucinant! Cel care se autointitulează ”manager, oficial și sponsor” la Campionii FC Argeș șterge pe jos cu Nicolae Dică după ce acesta a refuzat să preia echipa: ”Dacă nu era FC Argeș în viața lui poate că devenea un vânzător sau muncitor printre raioane”

Campionii FC Argeș a decis să-l demită pe Alexandru Pelici după prima înfrângere înregistrată cu el antrenor, în cinci jocuri oficiale disputate în acest sezon, incluzând și meciul din Cupa României, iar acum caută un înlocuitor.

În pole position pentru a prelua banca tehnică a echipei piteștene a fost Nicolae Dică, demis tot după cinci jocuri de ”FC U” Craiova, însă acesta a primit o ofertă de ultimă oră de la FC Botoșani și a refuzat Argeșul. Nu s-a mai înțeles cu prim-divizionara și acum este desființat de conducătorul-sponsor al echipei alb-violete Viorel Tudose!

Viorel Tudose, atac suburban la adresa lui Nicolae Dică: ”Dacă nu era FC Argeș în viața lui poate că devenea un vânzător sau muncitor prin raioanele de la Bricostore sau Carrefour”

Într-o declarație dată ProSport, Viorel Tudose își spune dezamăgirea pe care o are față de decizia lui Nicolae Dică de a refuza Argeșul, care l-a ofertat prima după demiterea sa de la echipa lui Adrian Mititelu, pentru a merge la Botoșani, în prima ligă. Tudose îl atacă suburban pe triplul campion cu FCSB și o dată cu CFR Cluj, aruncându-i cuvinte dure fiindcă a fost tentat să antreneze mai degrabă în prima ligă decât în Liga 2 la echipa care, în opinia sa, l-a lansat în fotbal!

Tudose se comportă ca și cum ar fi atotputernic la echipa finanțată și controlată de primarul Piteștiului și anunță public că Dică nu va mai călca la CFC Argeș atât timp cât el este implicat acolo. Tudose râde de Dică fiindcă nu a mai ajuns la FC Botoșani, unde a fost numit Dan Alexa, ultima dată antrenor în Liga 2 la FC Brașov.

”Sunt foarte dezamăgit și mâhnit. Simt că foștii mari fotbaliști ai lui FC Argeș nu doresc să ne ajute la greu sub nicio formă. Unul dintre ei este domnul Nicolae Dică, cel care dacă nu era FC Argeș în viața lui poate că nu ajungea niciodată la Steaua (n.r. – FCSB) și devenea un vânzător sau muncitor prin raioanele de la Bricostore sau Carrefour.

Ca suporter al lui FC Argeș mi-l doresc în continuare pe Dică antrenor principal la noi, dar ca manager, oficial și sponsor vă anunț public că atât timp cât eu voi ma fi la aceasta echipă Dică nu va mai avea șansa niciodată să mai fie antrenorul lui FC Argeș. Vă garantez! De ce? Ce mi-a făcut el mie nu se face niciodată. Mă înțeleg cu el să vină la FC Argeș, îl așteptăm să vină de la Budapesta, iar el se duce în Botoșani.

Bravo! Deci tu îi întorci la greu spatele clubului care te-a crescut și care te-a dat în lumea fotbalului mare. Și ce a făcut la Botoșani? A constatat că pârjoalele moldovenești ard prea tare. S-a fript și a plecat și cu buza umflată de acolo. El a dat clubul care l-a crescut pe mirajul primei ligi. Îl felicit încă o dată pentru alegerea făcută. Ăștia sunt foștii mari fotbaliști ai lui FC Argeș”, a declarat Viorel Tudose.

Viorel Tudose, în stânga, alături de Cristian Gentea, fost președinte al Campionii FC Argeș, în prezent primar al Municipiului Pitești și membru fondator în AGA Campionii FC Argeș, e slobod la gură. Ultima sa ”victimă”: Nicolae Dică, un nume important în fotbalul românesc, nu numai argeșean!
  • Nicolae Dică a mai antrenor actuala echipă din Pitești în două perioade, între decembrie 2015 și mai 2017, în Liga 3, când purta numele de SCM Pitești și o promova în Liga 2 din a doua încercare, și între iunie și octombrie 2019, în Liga 2, când clubul trecea de la Fotbal Club Argeș, de drept public, la Campionii FC Argeș, de drept privat, prin cesionarea locului în campionatul ligii secunde.

”Domnul Pelici ne-a păcălit”, susține cel care sponsorizează CFC Argeș și Gloria Buzău. Eugen Beza asigură interimatul

Campionii FC Argeș, denumirea oficială a clubului și acum, este în căutare de antrenor după ce l-a demis de la prima echipă pe Alexandru Pelici, în urma eșecului din weekendul trecut cu Chindia, 0-2 la Mioveni, acolo unde își dispută piteștenii meciurile de acasă în noul sezon. A fost prima înfrângere în acest sezon, în cinci jocuri oficiale, patru disputate în campionat și unde nu s-a obținut nicio victorie, iar despre antrenorul numit fix în urmă cu două luni Viorel Tudose spune că ”ne-a păcălit”! Pelici încă este legat contractual de club, fiindcă nu a acceptat termenii de reziliere care i-au fost propuși și i se va da ”o altă funcție în organigrama clubului” până când va ceda și va accepta despărțirea.

Râmniceanul Tudose taie și spânzură la Pitești și are apucături asemănătoare cu cele ale craiovenilor Mititelu, pe care chiar îi pomenește în declarația sale.

Spune că până la numirea unui nou antrenor cel care va conduce echipa va fi Eugen Beza, unul dintre ”secunzii” lui Pelici și fost antrenor principal în Liga 2 la CSC Șelimbăr, de unde ieșit pe ușa din spate, fără rezultate importante.

Tudose, a cărui firmă apare în acest moment pe fața echipamentului a două echipe din Liga 2 care țintesc promovarea, Campionii FC Argeș și Gloria Buzău, continuă să-l ironizeze pe Dică, un simbol al fotbalului piteștean.

”Dacă Eugen Trică este o soluție? Vom vedea. Pentru următoarele două etape o să fie Beza, Pelici a fost demis. Îmi e și teamă să mai intru cu cineva în negocieri că îmi e că și ăla se va duce la FC U Craiova. Aștept să văd pe cine pune domnul Mititelu antrenor și voi intra și eu apoi în negocieri. Cum s-a aflat că discut cu Dică, cum mi l-a luat imediat domnul Iftime de la primă ligă, dar Dică s-a fript cu trei pârjoale moldovenești de nu s-a văzut.

Așa că, aștept să pună și domnul Mititelu antrenor. Nu vreau să mă trezesc și cu alt antrenor că îmi trage clapa. Sunt dezamăgit de începutul ăsta de campionat. Mergem din păcăleli în păcăleli, cum și domnul Pelici ne-a păcălit”, a mai spus, pentru ProSport, Viorel Tudose, cel care se autointitulează ”manager, oficial și sponsor” la Campionii FC Argeș, însă pe site-ul clubului nu figurează pe nicio poziție de conducere.

Ionuț Badea, alt fost mare fotbalist al FC Argeș care a întors spatele echipei Campionii FC Argeș?

Altfel, potrivit Sportul argeșean, o altă variantă a piteștenilor pentru înlocuirea lui Alexandru Pelici este Ionuț Badea, în prezent analist sportiv la DigiSport și care a mai refuzat-o o dată pe CFC Argeș, pe finalul campionatului trecut, înainte de retrogradarea din prima ligă.

Ionuț Badea, și el argeșean și fost jucător la fosta FC Argeș, cât și antrenor la falimentara FC Argeș, pe care a promovat-o și a condus-o în prima ligă în 2008, a fost ”principal” inclusiv la Campionii FC Argeș, între octombrie 2019 și octombrie 2020, pe care, de asemenea, a promovat-o și a condus-o o perioadă în prima ligă.

Nu este exclus ca Badea, la fel ca Dică, să fi refuzat și el CFC Argeș dacă analizăm mai bine ceea ce transmite Viorel Tudose. ”Simt că foștii mari fotbaliști ai lui FC Argeș nu doresc să ne ajute la greu sub nicio formă”, spune Tudose. Vorbește la plural, deci nu este numai situația lui Dică.

Viorel Tudose este cel care, în această vară, după ce CFC Argeș retrograda în urma barajului dezastruos disputat contra divizionarei secunde Dinamo lansa teoria conspirativă că jucătorilor li s-ar fi pus ceva în mâncare la hotel înainte de jocul tur cu ”câinii”, pierdut pe Arena Națională cu un halucinant 1-6.

Meciuri cu FC Bihor, în Cupa României, și Metaloglobus, în etapa a 5-a a Ligii 2

Până la numirea unui nou antrenor, interimarul Eugen Beza ca conduce CFC Argeș cel puțin în două jocuri, după cum susține Viorel Tudose.

Primul meci va avea loc miercuri, de la ora 17:00, la Oradea, cu divizionara a treia FC Bihor, în Play-off-ul Cupei României, iar al doilea are loc duminică, de la ora 11:00, la Clinceni, cu Metaloglobus București, în etapa a 5-a a Ligii 2, în care se va încerca obținerea primei victorii în acest campionat.

CFC Argeș ocupă locul 16 din 20 în Liga 2 după patru etape, cu 3 puncte, putând fi depășită și de CSC Dumbrăvița, care are un meci mai puțin disputat.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-oradea-vrea-sa-faca-surpriza-cu-campionii-fc-arges-19282629

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-5-a-a-ligii-2-are-mai-multe-meciuri-programate-duminica-si-se-incheie-marti-cu-un-derby-de-clasament-s-a-revenit-la-trei-partide-televizate-19282570

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-demis-de-la-prima-echipa-a-cfc-arges-19282125

https://liga2.prosport.ro/seria-1/argesul-a-pierdut-cu-chindia-pelici-se-asteapta-la-schimbarea-sa-19281880

Marius ANGHEL 30 Aug. 2023, 00:10 Liga 2
Pe aceeași temă