FC Bihor Oradea, pusă pe fapte mari! Vrea să profite de situația de la Campionii FC Argeș și să o elimine din Cupa României. Florin Farcaș, cu gândul la grupe: ”Suntem pregătiţi”

Andrei PASCU 29 Aug. 2023, 18:59 Cupa României
FC Bihor Oradea, pusă pe fapte mari! Vrea să profite de situația de la Campionii FC Argeș și să o elimine din Cupa României. Florin Farcaș, cu gândul la grupe: ”Suntem pregătiţi”

FC Bihor Oradea vrea să producă surpriza în partida de miercuri, din Play-off-ul Cupei României, cu Campionii FC Argeș, de pe teren propriu. Echipa din Liga 3 speră să profite de perioada nu tocmai bună pe care o traversează formația din Pitești și să acceadă în grupele competiției.

Partida va avea loc la Oradea, un motiv suplimentar pentru ca FC Bihor Oradea să aibă un plus de moral din tribune, din partea fanilor, care vor umple cu siguranță stadionul.

FC Bihor Oradea vrea să facă surpriza cu Campionii FC Argeș

Florin Farcaș, antrenorul formației din Liga 3, a declarat că este unul dintre cele mai importante meciuri pentru FC Bihor Oradea din ultimii ani, iar o victorie ar face posibilă varianta ca echipa să dispute, în grupe, meciuri cu formații din SuperLiga României.

Dacă acest lucru se va întâmpla, atunci FC Bihor Oradea va atinge un nivel care o va ”împinge” în rândul favoritelor clare la promovarea în Liga 2, în acest sezon de Liga 3, din care s-a scurs doar o etapă.

FC Bihor Oradea, două victorii până să ajungă în Play-off-ul Cupei României

Până să ajungă în Play-off-ul Cupei României, FC Bihor Oradea a trecut de două tururi, învingând în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Lotus Băile Felix şi cu 2-0 Sănătatea Cluj, tot în deplasare.

Putem spune că este o zi importantă pentru fotbalul bihorean, miercuri, pentru că nu de foarte multe ori, în ultima perioadă, FC Bihor s-a întâlnit cu adversari superiori nivelului în care activează şi mai ales cu o echipă titrată a fotbalului românesc, cum este FC Argeş, o formaţie care anul trecut a activat în prima ligă, iar anul acesta are obiectiv clar accederea din nou în eşalonul superior.

Astfel, pentru noi, sigur, este o zi importantă, pentru că putem să aducem la stadion iubitorii fotbalului pentru a vedea, aşa cum am spus, o fostă, precum se pare, şi o viitoare componentă a Ligii 1.

Noi suntem pregătiţi pentru acest joc, mai ales că venim după un rezultat pozitiv, cel de sâmbătă din campionat, cu un moral bun. Chiar dacă jocul nu a fost tocmai cel care ni l-am propus noi, dar totuşi a fost un joc pe care l-am controlat, per ansamblu.

Ne-am creat ocazii, am marcat, deci, suntem mulţumiţi din punctul acesta de vedere şi sperăm ca la ora jocului de mâine să arătăm la fel şi să facem la fel ca şi sâmbătă!”, a precizat antrenorul principal Florin Farcaş, conform site-ului clubului din Liga 3.

FC Bihor Oradea, locul 1 în Seria 8 din Liga 3

FC Bihor Oradea are victorie și în Liga 3, în prima etapă, 2-0 cu Peciu Nou, acasă. Este pe locul 1 în Seria 8, unde a fost repartizată, dar punctaj maxim după o rundă mai au și Progresul Pecica, CS Socodor și CS Gloria Lunca-Teuz Cermei.

Sergiu Jurj, unul dintre cei mai importanți jucători din lotul formației din Liga 3, a declarat și el că se așteaptă la o surpriză plăcută din partea echipei sale în jocul cu Campionii FC Argeș.

În plus, piteștenii nu trec prin cea mai bună perioadă, în acest moment neavând antrenor principal. Alexandru Pelici a fost demis în weekendul trecut.

Suntem bucuroşi că am reuşit să aducem o echipă de tradiţie şi suntem încrezători că putem trece de FC Argeş.

Obiectivul principal al echipei este promovarea în liga secundă, dar dat fiind faptul că lotul echipei are o anumită valoare şi o anumită experienţă în sezonul acesta, ne dorim să intrăm şi în grupele Cupei României, pentru a aduce adversari puternici, adversari de primă ligă. Publicul bihorean merită acest lucru”, a declarat Sergiu Jurj.

Foto: FC Bihor Oradea

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/play-off-cupa-romaniei-primele-patru-meciuri-incep-la-ora-1730-intra-la-joc-doua-echipe-din-prima-liga-trei-din-liga-2-si-trei-din-liga-3-19282586

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cs-mioveni-intalneste-fc-botosani-in-play-off-ul-cupei-romaniei-19282573

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csc-dumbravita-nu-e-prea-optimista-inaintea-meciului-cu-uta-19282550

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csc-dumbravita-uta-se-joaca-la-arad-19282445

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-play-off-ului-cupei-romaniei-si-meciurile-care-vor-fi-televizate-doua-echipe-din-superliga-trei-din-liga-2-si-una-din-liga-3-in-direct-pe-micile-ecrane-19281741

Andrei PASCU 29 Aug. 2023, 18:59 Cupa României
Pe aceeași temă