Viitorul Pandurii se concentrează pe salvarea ”satelitului”! Gorjenii au trimis din nou jucători de la prima echipă și au bifat a doua victorie consecutivă în Liga 3, chiar împotriva liderului

Mircea OGLINDOIU 03 May. 2023, 22:43 Liga 2
Viitorul Pandurii se concentrează pe salvarea ”satelitului”! Gorjenii au trimis din nou jucători de la prima echipă și au bifat a doua victorie consecutivă în Liga 3, chiar împotriva liderului

Lipsită, încă de la startul play-out-ului, de emoțiile retrogradării din Liga 2, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și-a propus, pe final de sezon, să salveze de la retrogradare și echipa secundă, aflată în Seria a 7-a din Liga 3. Pentru a doua etapă consecutivă, echipa-satelit a mizat pe mulți dintre componeții primei echipe și a bifat a doua victorie la rând.

Viitorul Pandurii și-a trimis din nou jucătorii să ajute echipa satelit

Dacă vinerea trecută învinsese Jiul Petroșani cu scorul de 1-0, prin golul lui Phillipe Nsiah (11 – foto), astăzi, miercuri, în runda-intermediară din Liga 3, Viitorul Pandurii Tâgu Jiu 2 a dispus cu 3-1 de liderul din play-out Voința Lupac, pe terenul din comuna gorjeană Bustuchin.

Francezul Philippe Nsiah a înscris și în această după-amiază, în minutul 55, golul de 2-1, după ce Flavius Cega deschisese scorul pentru oaspeți, în minutul 28. Denis Brînzan (37) și Răzvan Vulpe (90) au mai punctat pentru echipa gorjeană, care, după acest succes, a rămas tot pe penultimul loc în play-out-ul Seriei a 7-a a Ligii 3, dar s-a apropiat la 4 puncte de Aurul Brad, clasata pe locul 4, ultimul care asigură salvarea. Aurul Brad a cedat astăzi cu 0-2 în deplasarea de la Retezatul Hațeg.

Cele două contracandidate se vor întâlni sâmbătă, de la ora 18:00, la Brad, dar Viitorul Pandurii 2 nu va mai beneficia probabil de aportul jucătorilor de la prima echipă, care, tot sâmbătă, dar de la ora 11:00, va juca, la Târgu Jiu, cu Progresul Spartac, în ultimul meci din play-out-ul Grupei B din Liga 2.

Viitorul Pandurii 2 e pe loc direct retrogradabil și mai are patru meciuri de disputat

Ulterior, în ultimele trei runde din Liga 3, Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 (20 puncte), clasată pe locul 5, retrogradabil, va întâni Retezatul Hațeg (25 puncte, acasă), Progresul Ezeriș (15 puncte, acasă) și Jiul Petroșani (35 puncte, deplasare), iar jucătorii de la prima echipă vor fi trimiși iar pe gazon, pentru a salva satelitul de la retrogradare.

Cu Voința Lupac, echipa antrenată Constantin Andriucă a mizat pe: Robert Geantă (cpt.) – Eduard Croitoru, Robert Dănescu, Valerii Stepanenko, Adrian Godja – Charles Acolatse (Sebastian Chelariu 56′), Denis Brînzan (Răzvan Vespe 55′, Mihai Bălă 83′), Nicholas Geană – Adelin Pîrcălabu (Robert Pirici 75′), Răzvan Vulpe, Philippe Nsiah (Vlad Buțurcă 56′).

La finalul partidei, oficialii echipei din Banat nu s-au arătat deranjați de faptul că oltenii au mizat pe jucătorii de la prima echipă, dar au acuzat arbitrajul.

Voința Lupac, cu 36 de puncte și situată pe locul 1 în play-out-ul Seriei a 7-a, este aproape salvată, urmând să mai aibă meciuri cu Jiul Petroşani (acasă), Progresul Ezeriş (deplasare), Aurul Brad (deplasare) și Retezatul Hațeg (acasă).

Foto: Viitorul Pandurii Târgu Jiu

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-6-din-play-off-si-play-out-21-de-meciuri-se-disputa-astazi-19268984

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-7-si-8-din-play-off-ul-ligii-2-si-cel-al-ultimei-runde-din-play-out-doua-echipe-au-incheiat-deja-sezonul-19269212

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-inca-un-jucator-si-a-reziliat-contractul-cu-viitorul-pandurii-inainte-de-finalul-sezonului-voiam-o-schimbare-aici-s-a-dovedit-ca-de-fapt-nu-se-doreste-play-off-ul-19268950

Mircea OGLINDOIU 03 May. 2023, 22:43 Liga 2
Pe aceeași temă