Viitorul Pandurii a mai câștigat un amical, dar Călin Cojocaru are și motive de îngrijorare: ”Mai avem două săptămâni în care trebuie să eliminăm erorile”

Mircea OGLINDOIU 12 Feb. 2023, 11:14 Liga 2

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a încheiat cu victorii pe linie săptămâna în care a avut programate nu mai puțin de trei partide de verificare.

După 4-1, marți, cu ACSO Filiași (locul 2 în Seria 7 din Liga 3) și 5-4, joi, cu CSM Lugoj (primul loc din Liga 4 Timiș), ambele disputate pe teren propriu, echipa gorjeană a câștigat sâmbătă, pe terenul sintetic de lângă stadionul ”Municipal – 1 Mai” din Râmnicu Vâlcea, cu scorul de 2-1, testul cu Viitorul Dăești, formație la care în această iarnă a ajuns și Mihai Costea.

Vâlcenii, aflați pe locul 5 în Seria a 6-a a Ligii 3, au deschis scorul încă din primul minut, prin Octavian Vasile, dar Alexandru Dulca (35) și Florin Răsdan (66) au întors rezultatul în favoarea divizionarei secunde.

Călin Cojocaru și-a învins fosta echipă, Viitorul Dăești

Viitorul Dăești fusese antrenată în prima parte a sezonului, până în toamnă, chiar de Călin Cojocaru, actualul ”principal” de la Viitorul Pandurii.

”A fost o săptămână plină, cu amicale din două în două zile. Am învins Filiași, iar cu Lugoj a fost un antrenament bun, în care am folosit jucatorii care au avut minute mai puține în precedentele amicale. Am marcat cinci goluri, dar am primit goluri foarte ușor și nu sunt mulțumit de acest aspect. Și cu Dăești am luat gol ușor, după doar câteva secunde. Practic, primele 10 minute au fost mai modeste pentru noi, apoi am echilibrat jocul și pot spune că am prestat un joc bun pe sintetic, împotriva unei echipe bune, pe care o știam. În mare parte, sunt mulțumit de randamentul băieților, mai puțin de primele 10 minute. Mai avem două săptămâni în care trebuie să eliminăm aceste erori de pe faza defensivă”, a declarat Călin Cojocaru pentru Liga2.ro.

Încă două amicale pentru Viitorul Pandurii până la reluarea Ligii 2

Până la reluarea campionatului, Viitorul Pandurii va mai disputa două amicale. Dacă miercuri va juca, la Târgu Jiu, de la ora 13:00, cu Flacăra Horezu, sâmbăta viitoare se va deplasa în Valea Domanului, pentru confruntarea cu liderul din Seria a 8-a din Liga 3, CSM Reșița.

Viitorul Pandurii a jucat în formula: Robert Geantă (Răzvan Udrea 46′) – Răzvan Vulpe (Robert Dănescu 75′), Alexandru Băican, Valeryi Stepanenko, Radu Cireșoiu (Adrian Godja 60′) – Alin Țegle (Paulian Banu 83′), Charles Acolatse (Denis Brînzan 60′), Alexandru Dulca (Alexandru Raicea 50′), Florin Răsdan (Vlad Toma 72′) – Gabriel Dodoi (Alexandru Gîrbiță 68′), Claudiu Dragu (Philippe Nsiah 68′).

Viitorul Dăești: Păușescu – Nwabueze, Ct. Pîrvulescu, Cr. Munteanu, Prunaru – Oct. Vasile, Cioinac, Fl. Pîrvu, Tchassem – M. Costea, Nicula. Au mai jucat: Lungu, Ilie, Ghiță, Diaconescu, Saleh, Garcia, Wilfred, Iordache, Grecu, A. Popolan, Pahama.

Pe locul 13 în Liga 2, Viitorul Pandurii va juca în prima etapă din 2023 cu Metaloglobus București, în deplasare. Campionatul se reia în ultimul weekend al lunii februarie.

În această iarnă, Viitorul Pandurii le-a mai întâlnit, în amicale, pe Corvinul Hunedoara, scor 2-2, și Viitorul Șimian, scor 3-3 și 2-0.

Foto: Viitorul Dăești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-amical-cu-acso-filiasi-19259802

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-la-prima-victorie-in-amicale-cu-cojocaru-antrenor-gorjenii-nu-s-au-inteles-cu-zimta-si-au-adus-un-african-trecut-pe-la-alte-sase-echipe-din-romania-19259569

Mircea OGLINDOIU 12 Feb. 2023, 11:14 Liga 2
Pe aceeași temă