Călin Cojocaru a demisionat de la Viitorul Dăești. Echipa vâlceană va fi condusă mai departe de unul dintre jucătorii cu mare experiență din lot

Adrian MUJEA 20 Nov. 2022, 16:32 Liga 3
Călin Cojocaru a demisionat de la Viitorul Dăești. Echipa vâlceană va fi condusă mai departe de unul dintre jucătorii cu mare experiență din lot

Antrenorul principal Călin Cojocaru și ”secundul” său Cristian Popescu au demisionat sâmbătă, 19 noiembrie 2022, de la echipa din Liga 3 Viitorul Dăești, după cinci luni petrecute pe banca tehnică a formației vâlcene.

După remiza de vineri, de pe ”Extensiv”, 0-0 cu Universitatea Craiova 2, Viitorul Dăești s-a îndepărtat de locurile de play-off din Seria a 6-a a Ligii 3. Cinci victorii, patru remize și patru înfrângeri este bilanțul ”vulturilor” în sezonul regular.

Călin Cojocaru a demisionat de la Viitorul Dăești

După transferurile importante făcute de Viitorul Dăești în vară, echipa vâlceană care în vară a participat la barajului de promovare în Liga 2 părea favorită la câștigarea seriei, dar acum tremură serios și pentru prezența în play-off, de care o despart patru puncte.

Conducerea clubului vâlcean a decis că până în iarnă, echipa proaspăt despărțită de Călin Cojocaru (foto text 1) să fie coordonată de Cristian Lucian Munteanu (42 ani), ajutat de Alin Bunescu.

Cristian Munteanu este noul antrenor al echipei din Dăești

Cristian Munteanu (foto principal și foto text 2) a îndeplinit până acum un dublu rol la echipă, de antrenor secund și jucător, dar acum e la prima experiență ca ”principal”.

”În primul rând, vreau să îi mulțumesc pentru tot profesorului Călin Cojocaru, am învățat multe de la el și îi urez multă baftă în cariera lui de antrenor. Este o onoare și o mândrie să fiu principal la Dăești și îmi doresc să nu dezamăgesc, sper din tot sufletul să reușim alături de echipă să avem rezultate pozitive. Am dezamăgit multă lume cu rezultatele pe care le-am avut în ultima perioadă, nu o să fie ușor, dar cu multă muncă și seriozitate sper sa reușim”, a declarat Cristian Munteanu.

Noul principal va debuta pe banca Viitorului săptămâna viitoare, în jocul de pe teren propriu cu Petrolul Potcoava. Ulterior, în ultima etapă programată în 2022, echipa vâlceană va evolua în deplasare la Vedița Colonești, campionatul urmând să se reia în primăvara anului viitor, când vor mai fi de disputat trei runde din sezonul regular, iar apoi urmează play-off-ul și play-out-ul.

Ca jucător, Cristi Munteanu a mai evoluat la Progresul Pecica, FC Bihor, FC Sopron (Ungaria), Poli Iași, FCM Târgu Mureș, FC Brașov, Săgeata Năvodari, ”U” Cluj, Viitorul Constanța, CSM Râmnicu Vâlcea, Sportul Snagov, Olimpia Satu Mare, Pandurii Târgu Jiu și Flacăra Horezu.

Viitorul Dăești riscă să rateze participarea în play-off

În acest moment, după 13 etape, Viitorul Dăești ocupă locul 5 în Seria a 6-a a Ligii 3, cu 19 puncte, fiind la patru puncte sub ultimele două echipe aflate pe locurile de play-off, Sporting Roșiori și Cetatea Turnu Măgurele, ambele cu câte 23 de puncte.

Pe primele două locuri sunt CSM Alexandria (28 puncte) și Flacăra Horezu (24 puncte).

Foto: Viitorul Dăești

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-13-19-meciuri-se-disputa-acum-in-seria-a-7-a-se-intalnesc-chiar-primele-doua-clasate-19254125

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-dinamo-si-daniel-iftodi-s-au-despartit-era-normal-sa-existe-un-soc-la-echipa-danut-lupu-asigura-interimatul-19254159

https://liga2.prosport.ro/liga-3/corvinul-hunedoara-singura-echipa-din-liga-3-fara-esec-florin-maxim-o-noua-incercare-de-a-promova-in-liga-2-nu-vom-risca-sa-ratam-obiectivul-isi-pune-increderea-si-in-jucatorii-19254006

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fost-jucator-la-concordia-si-a-anuntat-retragerea-din-fotbal-desi-are-doar-21-de-ani-dumnezeu-mi-a-spulberat-planurile-pentru-a-nu-le-lasa-pe-ele-sa-ma-distruga-19253978

Adrian MUJEA 20 Nov. 2022, 16:32 Liga 3
Pe aceeași temă