Viitorul Pandurii, la prima victorie în amicale cu Cojocaru antrenor. Gorjenii nu s-au înțeles cu Zimța și au adus un african trecut pe la alte șase echipe din România

Mircea OGLINDOIU 04 Feb. 2023, 19:01 Liga 2
Viitorul Pandurii, la prima victorie în amicale cu Cojocaru antrenor. Gorjenii nu s-au înțeles cu Zimța și au adus un african trecut pe la alte șase echipe din România

Preluată de Călin Cojocaru (foto principal), Viitorul Pandurii Târgu Jiu a obținut astăzi, 4 februarie, prima victorie în amicalele iernii. Gorjenii s-au deplasat în această dimineață la malul Dunării, pentru confruntarea cu Viitorul Șimian, echipă cu care remizaseră, scor 3-3, în urmă cu o săptămână, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Municipal Târgu Jiu.

Raicea și Gîrbiță i-au adus victoria Viitorului Pandurii

Pe gazonul stadionului ”Ion Floricică” din Șimian, Viitorul Pandurii s-a impus cu 2-0, prin golurile izbutite de Alexandru Raicea (30) și Alexandru Gîrbiță (64).

În primul amical al iernii, echipa gorjeană remizase, la Târgu Jiu, cu Corvinul Hunedoara, scor 2-2, test în care jucase și mijlocașul Samuel Zimța. Nemulțumit de oferta primită, jucătorul care a evoluat în prima parte a acestui sezon la Ripensia Timișoara a părăsit între timp Viitorul Pandurii și a ajuns chiar la Viitorul Șimian, echipă pentru care mai evoluase în prima parte a sezonului 2021-2022.

Viitorul Pandurii, a șaptea sa echipă din România a lui Acolatse?

Au rămas în schimb Alex Raicea (ex – CS Comunal Șelimbăr) și Răzvan Udrea (ex – Unirea Constanța), iar astăzi a debutat la echipa gorjeană togolezul cu cetățenie franceză Charles Acolatse (foto text, în tricoul Dunării Călărași), mijlocaș care a mai evoluat în România la Foresta Suceava, Daco-Getica București, Turris Oltul Turnu Măgurele, Dunărea Călărași, Universitatea Cluj sau Dacia Unirea Brăila.

Fără club de vara trecută, după ce a retrogradat cu Brăila, Acolatse (27 ani) ar putea juca în Oltenia, dacă-l va convinge pe antrenorul Călin Cojocaru.

O altă noutate din tabăra gorjenilor a reprezentat-o fundașul ucrainean de 24 de ani Valeryi Stepanenko, de la Kalev Tallin, ocupanta antepenultimului loc din prima ligă estonă.

Jucătorii nou-sosiți vor fi urmăriți și în cele trei amicale, pe care echipa gorjeană le va disputa săptămâna viitoare. Primul va avea loc marți, cu începere de la ora 12:00, cu ACSO Filiași, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Municipal Târgu Jiu, după care vor urma testele cu CSM Lugoj (joi) și Viitorul Dăești (sâmbătă).

Cu Viitorul Șimian, ocupanta locului 3 din Seria a 7-a a Ligii a 3-a, Viitorul Pandurii a mizat pe: Răzvan Udrea (Alexandru Krupenschi 46) – Răzvan Vulpe (Robert Dănescu 46), Alexandru Core (Valeri Stepanenko 46), Alexandru Băican (Paulian Banu 46), Adrian Godja (Sebastian Chelariu 46) – Florin Răsdan (Nicholas Geană 46), Denis Brînzan (Vlad Toma 46), Charles Acolatse (Alexandru Gîrbiță 46), Alexandru Raicea (Alexandru Dulca 46) – Gabriel Dodoi (Ovidiu Rasoveanu 46), Claudiu Dragu (Andrei Istrate 46).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-remizat-si-in-cel-de-al-doilea-amical-al-iernii-spre-nemultumirea-noului-antrenor-luam-goluri-foarte-usor-19259079

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antrenorul-calin-cojocaru-a-debutat-la-viitorul-pandurii-echipa-gorjeana-a-mizat-in-amicalul-cu-corvinul-pe-trei-jucatori-care-i-au-fost-adversari-in-prima-parte-a-sezonului-de-liga-2-19258932

Mircea OGLINDOIU 04 Feb. 2023, 19:01 Liga 2
Pe aceeași temă