Viitorul Pandurii, victorioasă după pauză în testul cu ACSO Filiași. Un atacant care a dezamăgit la Steaua și un fost jucător de la Unirea Constanța, noutățile gorjenilor

Andrei PASCU, Mircea OGLINDOIU 07 Feb. 2023, 19:23 Liga 2
Viitorul Pandurii, victorioasă după pauză în testul cu ACSO Filiași. Un atacant care a dezamăgit la Steaua și un fost jucător de la Unirea Constanța, noutățile gorjenilor

Viitorul Pandurii a jucat marți, 7 februarie, încă un meci amical, cu ACSO Filiași, formație din Liga 3, în fața căreia nu a avut probleme.

Partida, care s-a jucat pe terenul 3 din cadrul Complexului Sportiv Municipal Târgu Jiu, s-a terminat cu scorul de 4-1. La pauză însă, rezultatul a fost 1-1.

Viitorul Pandurii, succes categoric după pauză cu ACSO Filiași

Referitor la golul marcat de Viitorul Pandurii în prima repriză, a punctat Gabriel Dodoi, în minutul 27. Pentru ACSO Filiași a înscris Cătălin Manolache, care a restabilit egalitatea două minute mai târziu, 29.

Scorul primei părți a fost menținut în repriza secundă până în minutul 51, când Florin Răsdan a modificat tabela de marcaj. Până la finalul partidei au mai punctat și Denis Brînzan și Alexandru Dulca, în minutele 78 și 85.

Viitorul Pandurii a mizat pe: Robert Geantă – Răzvan Vulpe, Alexandru Core, Alexandru Băican, Adrian Godja – Denis Brînzan, Florin Răsdan, Charles Acolatse, Alexandru Raicea – Gabriel Dodoi, Claudiu Dragu.

Pe parcursul meciului au mai intrat: Răzvan Udrea – Robert Dănescu, Valeryi Stepanenko, Paulian Banu, Radu Cireșoiu, Nicholas Geană, Alexandru Dulca, Vlad Toma, Alexandru Gîrbiță, Ovidiu Rasoveanuși Philippe Nsiah.

Călin Cojocaru, mulțumit de anumite aspecte după amicalul Viitorul Pandurii – ACSO Filiași

Prestația din prima repriză nu l-a mulțumit pe tehnicianul de la Viitorul Pandurii, însă Călin Cojocaru a găsit și aspecte pozitive, după ce echipa sa a marcat de trei ori în partea secundă.

În prima repriză am jucat mai slab, nu am avut agresivitate și am lăsat spații adversarului. Am luat și un gol foarte ușor. Trebuie să reglăm aceste lucruri, fiindcă nu mai e mult până la reluarea campionatului.

E bine totuși că avem multe ocazii. Astăzi, am marcat patru goluri, dar mai avem de muncit pentru a fi la nivelul pe care mi-l doresc”, a declarat Cojocaru, pentru Liga2.ro.

Radu Cireșoiu și Philippe Nsiah, noutățile echipei Viitorul Pandurii

În privința lotului, noul antrenor al gorjenilor a spus că, în mare parte, campania de achiziții este încheiată. Pe lângă Alexandru Raicea (ex CS Comunal Șelimbăr), Răzvan Udrea (ex Unirea Constanța), Valeryi Stepanenko (ex Kalev Tallin) și Charles Acolatse (ex Dacia Unirea Brăila), la Viitorul Pandurii au mai jucat marți fundașul de 19 ani Radu Cireșoiu, de la Unirea Constanța, și atacantul francez Philippe Nsiah (foto articol).

Ultimul a mai evoluat în România la Pandurii Târgu Jiu, Daco-Getica București, Academica Clinceni, Concordia Chiajna și Steaua. La echipa ”armatei” a jucat în returul sezonului la finele căruia s-a reușit promovarea în Liga 2, însă n-a impresionat și a plecat în eșalonul secund din Cipru, la Anagennisi Derynias.

Liber de contract din vara trecută, francezul speră să-și relanseze cariera în România, după ce a jucat inclusiv în Liga 1, la Clinceni, în sezonul 2019-2020.

În proporție de 99 la sută, lotul este definitivat. Cel mult un jucător dacă va mai veni. Consider că avem un lot echilibrat și că în momentul de față suntem acoperiți pe posturi. Nsiah a fost activ în cele 20 de minute în care a jucat, dar mai are mult de muncă pentru a ajunge la un nivel bun. Oricum, se vede că are calitate și sunt convins că ne va ajuta în acest sezon. Are experiență și a jucat la echipe bune, inclusiv în Liga1.

Aștept să își revină și Radu Rogac, fiindcă are unele probleme medicale, după jocurile disputate pe sintetic. E bine că astăzi am putut juca pe teren cu iarbă”, a mai precizat Cojocaru.

Încă două amicale în această săptămână pentru Viitorul Pandurii

Joi, de la ora 13:00, echipa gorjeană va întâlni, tot la Târgu Jiu, liderul din Liga 4 Timiș, CSM Lugoj, iar sâmbătă se va deplasa la Râmnicu Vâlcea, pentru confruntarea cu Viitorul Dăești.

Până la întâlnirea cu formația din Filiași, Viitorul Pandurii le-a mai întâlnit, în amicale, pe Corvinul Hunedoara, scor 2-2, și Viitorul Șimian, scor 3-3 și 2-0.

Foto principal: Viitorul Pandurii

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-la-prima-victorie-in-amicale-cu-cojocaru-antrenor-gorjenii-nu-s-au-inteles-cu-zimta-si-au-adus-un-african-trecut-pe-la-alte-sase-echipe-din-romania-19259569

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-remizat-si-in-cel-de-al-doilea-amical-al-iernii-spre-nemultumirea-noului-antrenor-luam-goluri-foarte-usor-19259079

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antrenorul-calin-cojocaru-a-debutat-la-viitorul-pandurii-echipa-gorjeana-a-mizat-in-amicalul-cu-corvinul-pe-trei-jucatori-care-i-au-fost-adversari-in-prima-parte-a-sezonului-de-liga-2-19258932

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-stabilit-programul-de-meciuri-amicale-19258822

 

 

 

 

Andrei PASCU, Mircea OGLINDOIU 07 Feb. 2023, 19:23 Liga 2
Pe aceeași temă