Șansele ca Alexandru Ioniță II să revină la Rapid au scăzut considerabil. Cazul de dopaj cântărește decisiv. Andrei Nicolescu: ”Are o situație absolut incertă” | VIDEO

Răzvan STÎNGĂ 09 Jan. 2021, 10:12 Liga 2

Rapid a fost aproape de un transfer surprinzător în această iarnă, din Liga 1. A încercat să-l readucă la echipă pe Alexandru Ioniță II, în acest moment sub contract cu Astra. Fotbalistul se află însă într-o situație complicată, pentru că este anchetat într-un caz de dopaj.

Din această cauză, posibilitatea să revină la Rapid a scăzut dramatic. Vicepreședintele Andrei Nicolescu a vorbit la ProSport LIVE despre momentul prin care trece mijlocașul, care nu este una tocmai bună. Din pricina problemei cu dopajul, dar și pentru că are o situație complicată din punct de vedere contractual cu Astra, posibilitatea ca Alexandru Ioniță II să vină la Rapid în această iarnă e mică, potrivit conducătorului giuleștenilor.

Andrei Nicolescu: ”Am fost foarte aproape să semnăm cu Ioniță iarna trecută”

Cazul de dopaj riscă să se prelungească pe mai multe luni, astfel că Rapid, dacă ar fi reușit să-l ia acum, nu îl putea folosi până când nu se dădea o decizie convenabilă  din partea organelor abilitate.

”E foarte complicat pentru noi acum, pentru perioada asta, pentru restul de sezon să spunem că ar fi o țintă și ne-am putea baza pe el. Pentru că el este ieșit din circuit, dar are și o situație absolut incertă și nu știm când se va rezolva. În al treilea rând, are niște clauze contractuale la Astra. Noi am fost foarte aproape să semnăm cu el iarna trecută. Aproape era să anunțăm transferul și totuși din cauza poziției conducerii de la Astra, el nu a mai ajuns la noi.

Nu face sens pentru noi, poate la vară. Poate între timp își rezolvă situația cu dopajul. Poate până atunci lucrurile se rezolvă, dar pentru noi acum nu reprezintă o variantă. Și nici pentru el, pentru că nu știm cănd poate să joace”, a declarat Andrei Nicolescu la ProSport LIVE.

Andrei Nicolescu alături de Alexandru Ioniță I

Rapid, cinci transferuri pentru prima echipă și două pentru ”satelit” 

Până acum, Rapid i-a achiziționat pe mijlocașii Bogdan Barbu (28 de ani, ex ”U” Cluj) și Octavian Ursu (26 de ani, ex UTA), atacanții Emmanuel Ernest (20 de ani, ex Sporting Roșiori) și Alexandru Ioniță (30 de ani, ex UTA) și portarul Horațiu Moldovan (23 de ani, ex UTA). La Rapid 2 au fost aduși portarul Valentin Mărgărit și atacantul Ciprian Popescu, ambii de 16 ani.

Rapid a pus pe liber patru fotbaliști după ultimul meci din 2020. După atacantul Alexandru Pop (27 de ani) și fundașul Bogdan Manole (24 de ani), antrenorul Nicolae Grigore nu a mai dorit să continue în partea a doua a sezonului de Liga 2 nici cu atacantul Cătălin Țîră (26 de ani) și mijlocașul Alexandru Dulca (23 de ani).

Foto: FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficialii-de-la-metaloglobus-se-amuza-pe-seama-conducatorilor-rapidului-in-cazul-ovidiu-herea-n-au-facut-nicio-oferta-pentru-un-jucator-sub-contract-il-vor-gratis-19164182

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-rapid-da-replica-metaloglobusului-in-cazul-ovidiu-herea-andrei-nicolescu-merita-respectul-cuvenit-de-la-conducatorii-de-acolo-voia-la-finalul-carierei-sa-joace-pentru-echipa-lui-d-19164176

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-dan-alexa-da-mai-departe-un-sfat-pretios-primit-de-la-razvan-lucescu-pentru-nicolae-grigore-actualul-antrenor-al-rapidului-sa-inteleaga-ca-este-foarte-usor-sa-vorbesti-de-tauri-m-19164161

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Jan. 2021, 10:12 Liga 2
Pe aceeași temă