VIDEO | CSM Slatina, din ce în ce mai încrezătoare după încă un succes cu o echipă din fruntea Ligii 2. Reacția lui Dinu Todoran, după victoria oltenilor cu Viitorul Pandurii

Autor: Andrei PASCU Publicat: 07 Feb. 2021, 14:00 Liga 2
VIDEO | CSM Slatina, din ce în ce mai încrezătoare după încă un succes cu o echipă din fruntea Ligii 2. Reacția lui Dinu Todoran, după victoria oltenilor cu Viitorul Pandurii

CSM Slatina a înregistrat încă o victorie importantă în meciurile amicale din această iarnă, tot împotriva unei echipe clasate în acest moment pe locurile de play-off în Liga 2. După ce au trecut de liderul U Craiova 1948 SA, scor 1-0, oltenii au câștigat și cu Viitorul Pandurii, sâmbătă.

Meciul cu gorjenii s-a jucat la Rovinari, iar CSM Slatina a câștigat cu 2-0, prin golurile semnate de Radu Necşulescu şi Daniel Rogoveanu. Antrenorul Dinu Todoran și-a lăudat jucătorii pentru modul în care au tratat partida cu echipa lui Flavius Stoican.

Dinu Todoran: ”Per total, sunt mulțumit de jucători”

Todoran a remarcat două aspecte care îl fac să spere că Slatina poate scăpa de retrogradare în acest sezon. Atitudinea și agresivitatea au fost punctele forte la care a făcut trimitere, dar a evidențiat și un minus. Anumite faze de joc și modul în care au fost tratate de jucători.

Per total, raportat la perioada de pregătire din această iarnă, cantonamentul și meciurile amicale, Dinu Todoran este mulțumit de nivelul echipei și are încredere că acesta va crește până la primul meci din 2021, din Liga 2.

Am avut un meci amical cu o echipă foarte bună, care are un antrenor cu experiență. Arătăm din ce în ce mai bine din punctele de vedere ale atitudinii, agresivității, ceea ce pentru mine ca antrenor, dar și pentru colaboratorii mei, bucură. Pe viitor sper să fim mult mai atenți în anumite faze ale jocului, dar per total, până azi sunt mulțumit de jucători. De randamentul pe care îl dau și la antrenamente”, a declarat Dinu Todoran la finalul meciului, pentru CSM Slatina – Fotbal.

CSM Slatina are următorul meci cu Pandurii 

CSM Slatina s-a aflat la al treilea meci amical și a treia victorie. Pe lângă cele cu ”FC U” Craiova și Viitorul Pandurii s-a impus și contra echipei de Liga 3, Unirea Bascov, cu 3-1.

Următorul meci amical al oltenilor este programat miercuri, cu altă echipă gorjeană prezentă în Liga 2, Pandurii.

În partea a doua a sezonului regular din Liga 2, care începe pe 20 februarie, CSM Slatina mai are de disputat meciuri cu: CS Mioveni (acasă), ”U” Cluj (deplasare), Farul (acasă), CSM Reșița (deplasare), Ripensia (acasă) și FK Csikszereda (deplasare). Oltenii sunt în lupta pentru evitarea retrogradării, iar Dinu Todoran are încredere că poate să îndeplinească obiectivul.

Foto și video: CSM Slatina – Fotbal

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 07 Feb. 2021, 14:00 Liga 2
Pe aceeași temă