FC Brașov a obținut doar o remiză cu Wieczysta Krakow, fără să înscrie în fața echipei din liga a cincea din Polonia! Călin Moldovan e mulțumit

Autor: Adi MARICA Publicat: 17 Feb. 2022, 15:19 Liga 2
FC Brașov a obținut doar o remiză cu Wieczysta Krakow, fără să înscrie în fața echipei din liga a cincea din Polonia! Călin Moldovan e mulțumit

FC Brașov a dezamăgit în al doilea amical pe care l-a avut programat în cantonamentul din Antalya. Echipa antrenată de Călin Moldovan nu a marcat, terminând la egalitate, scor 0-0, meciul cu polonezii de la KS Wieczysta Krakow, un club din liga a cincea, unde în seria ”Małopolska West” ocupă locul 1 după 17 meciuri disputate.

FC Brașov a trimis mingea în bară de trei ori cu polonezii

Cu un prim 11 improvizat, echipa brașoveană nu a reușit să-și impună jocul în fața trupei poloneze. El Azzouzi și Mihalcea au ratat ocaziile primei reprize. Primul a ratat în minutul 28 din postura de singur cu portarul, trimițând în bara din stânga, iar al doilea a prins un șut bun de la peste 20 de metri în minutul 40, însă transversala l-a salvat pe portarul celor de la Wieczysta.

Polonezii au jucat curajos în prima repriză, când au avut și câteva situații la poarta lui Mutu. În partea secundă, după ce Călin Moldovan a făcut mai multe modificări, divizionara secundă a dominat, însă a ratat prin Mihalcea, Burlacu, Lambrinoc, Negrean și Tesija. Mihalcea a trimis din nou în transversală în minutul 58.

Polonezii au jucat marți, în Antalya, cu CS Hunedoara (Liga 3) și au pierdut clar, scor 0-4.

Călin Moldovan, mulțumit: ”Un meci bun”

Chiar dacă jucătorii săi nu au marcat, Călin Moldovan s-a declarat mulțumit de evoluția lor, precizând că adversarul are în componență fotbaliști cu experiență.

”Un meci bun împotriva unei echipe poloneze foarte bună, care are în componență jucători experimentați. Un meci în care am avut ocazii mari prin Zakaria, Mihalcea, Lascu, Negrean, Lambrinoc, Tesija. Sunt mulțumit de jocul făcut de băieți astăzi”, a declarat antrenorul principal Călin Moldovan.

FC Brașov: D. Mutu – H. Popa, Gherghe, Răducioiu, Dumbravă – Vl. Mihalcea, Drăgoi, Piper, Lascu – El. Azzouzi, Angelov.
În partea secundă au mai jucat M. Burlacu, Tesija, Negrean, Lambrinoc, Fustar, Maric, Leonte, Bg. Roșu și Mitroi.

Polonezii au și transmis în direct meciul amical cu FC Brașov:

CSM Reșița, ultimul adversar din Turcia

FC Brașov mai are un amical de disputat în stagiul din Turcia, în weekend, cu echipa din Liga 3 CSM Reșița, alături de care a zburat în Antalya.

Divizionara secundă se află de vineri în Antalya, unde a jucat un amical cu FK Tekstilshchik Ivanovo, ultima clasată în liga secundă din Rusia, scor 0-1. În țară a înregistrat următoarele rezultate: 7-2 cu Olimpic Zărnești (Liga 4 Brașov), 3-2 cu KSE Târgu Secuiesc (locul 6 în Seria 5 Liga 3), 3-1 cu AFC Odorheiu Secuiesc (locul 1 în Seria 5 Liga 3), 2-1 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2 (locul 3 în Seria 5 Liga 3) și 7-1 cu CSM Jiul Petroșani (locul 6 în Seria 7 Liga 3).

Autor: Adi MARICA Publicat: 17 Feb. 2022, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă