Victorie pentru Gloria Buzău în amicalul cu CSM Râmnicu Sărat, după ce la pauză a fost egal. Achizițiile iernii, trimise pe teren de Andrei Prepeliță

Andrei PASCU 21 Jan. 2024, 16:52 Liga 2

Reunită de aproape o săptămână, Gloria Buzău a și disputat primul meci amical din 2024.

Sâmbătă, 20 ianuarie, a întâlnit, la Râmnicu Sărat, CSM Râmnicu Sărat (locul 4 în Seria 2 din Liga 3), de care a trecut cu 3-1. La pauză, scorul a fost egal, 0-0.

Victorie pentru Gloria Buzău în amicalul cu CSM Râmnicu Sărat

Andrei Prepeliță a introdus pe teren toți jucătorii valizi, dar și achizițiile făcute în această iarnă, ultimii doi veniți fiind Alexandru Dandea și Radu Crișan. Cei doi chiar au intrat pe teren din primul minut, dar prima repriză nu a consemnat vreun gol și la cabine tabela arăta un rezultat alb, 0-0.

După pauză Gloria Buzău a arătat mai bine, dat fiind scorul final, dar a marcat și repede după reluare, de două ori în primele 10 minute, prin Cristian Dumitru, în decurs de numai două minute, 53 şi 55.

Cristian Dumitru și Valentin Dumitrache au marcat pentru Gloria Buzău

Al treilea gol pentru Gloria Buzău a fost reușit în minutul 71, semnat de Valentin Dumitrache, iar pentru CSM Râmnicu Sărat a marcat Florin Cazan.

  • Gloria Buzău a început meciul în formula: Alexandru Greab – Robert Sălceanu, Diego Ferraresso, Alin Dobrosavlevici, Radu Crişan, Antonio Georgiev, Ovidiu Perianu, Alexandru Fărăgău, Alexandru Dandea, Antonio Iosofache, Adi Chică-Roşă.
  • După pauză au intrat: Norbert Haymamba, Dragoş Horeboiu – Sergiu Pîrvulescu, Ionuţ Nadolu, Dimitrios Patapis, Matei Tănasă, Nicuşor Brîncoveanu, Cristian Dumitru, Valentin Dumitrache, Ştefan Nedelcu, Radu Ștefan Zamfir.

Gloria Buzău, amical cu CS Dinamo până la plecarea în Turcia

În privința pregătirilor, Gloria Buzău are două meciuri amicale cu două formații din Liga 3 în primă fază, cu CSM Râmnicu Sărat, pe care a învins-o cu 3-1, iar acum urmează testul cu CS Dinamo. După câteva zile de pregătire pe plan local, buzoienii lui Andrei Prepeliță vor face cantonamentul în Turcia, în perioada 30 ianuarie – 10 februarie. Așadar, până la plecare vor mai juca un meci amical, cu CS Dinamo, la finalul săptămânii următoare.

Gloria Buzău a făcut cinci achiziții până acum la nivel oficial, în următoarea ordine: Ovidiu Perianu (21 de ani), mijlocaș care aparține de FCSB, dar venit de la ”U” Cluj, Alexandru Fărăgău (18 ani), fundaș care aparține de ”U” Cluj, dar venit de la CSM Ceahlăul, Rassambek Akhmatov (27 de ani), mijlocaș liber de contract din vară, când s-a despărțit de Chindia Târgoviște, Alexandru Dandea (35 de ani), fundaș care s-a despărțit de CS Mioveni, şi Radu Crişan (27 de ani), fundaș care a reziliat cu CSC Șelimbăr.

Foto: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-start-in-forta-in-amicale-19297807

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-clara-pentru-unirea-slobozia-in-primul-amical-din-2024-19297803

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-a-castigat-amicalul-cu-progresul-fundulea-19297799

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-agricola-borcea-5-0-victorie-la-scor-pentru-militari-19297785

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-dandea-si-radu-crisan-au-semnat-cu-gloria-buzau-19297780

Andrei PASCU 21 Jan. 2024, 16:52 Liga 2
Pe aceeași temă