Unirea Ungheni continuă achizițiile. A luat un fundaș plecat de la Unirea Dej și a bătut palma cu alți șapte jucători. Primele imagini din Slovacia

Andrei PASCU 11 Jul. 2024, 15:39 Liga 2

Nou-promovată în Liga 2, Unirea Ungheni continuă să se întărească pentru sezonul 2024/ 2025, în care va dori să se salveze de la retrogradare. Trupa lui Eusebiu Tudor a transmis că a bătut palma cu un fundaș cu experiență la nivelul Ligii 2.

Daniel Pop, în vârstă de 25 de ani, este noul apărător al Unirii Ungheni, el evoluând ultima dată, din vara lui 2021 până în această vară, la Unirea Dej!

Unirea Ungheni l-a achiziționat pe Daniel Pop

Așadar, ultima dată fundașul a fost sub contract cu clujenii, picați în Liga 3 la finalul campionatului trecut de Liga 2, pentru care a prins 23 meciuri în campionat în stagiunea trecută, dar a reușit să și marcheze, de trei ori.

Daniel Pop a mai jucat în cariera sa și pentru desființata Gaz Metan Mediaș, de care s-a despărțit în vara lui 2019. De-a lungul carierei, noul fundaș al Unirii Ungheni Balauru a prins peste 50 de meciuri la nivelul diviziei secunde.

”Continuă veștile bune din vestiarul campioanei mureșene C. S. Unirea Ungheni 2018!

Ne întărim lotul prin sosirea unui stopper, în persoana lui DANIEL POP!

Fundașul central, la cei 25 de ani ai săi a reușit să performeze la echipe precum Gaz Metan Mediaș și Unirea Dej, atât în Liga a II-a a României, cât și în Cupa României!

Bine ai venit în rândurile noastre și mult succes în partidele pe care le vei avea sub stindardul Unirea Ungheni!”, a transmis clubul nou-promovat din Liga 3.

Jucători cu experiență achiziționați de Unirea Ungheni

O altă achiziție a unui jucător cu experiență la Unirea Ungheni. În această vară, după promovarea în Liga 2, clubul din Ungheni a anunțat oficial achiziționarea jucătorilor Dragoș Gheorghe (ex CS Tunari, mijlocaș), Alin Chinteș (împrumutat de la Universitatea Cluj, fundașul lateral), Cosmin Bîrnoi (ex Unirea Dej, mijlocaș), Antonio Cruceru (ex Metaloglobus, mijlocaș), Dragoș Balauru (ex CSM Alexandria, portar), dar și prelungirea împrumutului lui Ioan Barstan de la CFR Cluj.

Nou-promovata, din Mureș, a plecat în Slovacia

Unirea Ungheni se pregătește intens pentru debutul în Liga 2, iar până acum a disputat două meciuri de verificare. În primul joc test a întâlnit ASF Pogăceaua (Liga a 4-a Mureș), de care a trecut cu 13-1, iar apoi a disputat întâlnea de verificare cu FC Hermannstadt, contra căreia a cedat cu 1-3.

De miercuri, 10 iulie, până pe 20 iulie, Unirea Ungheni desfășoară un cantonament în Slovacia, la Dunajska Streda, la baza celor de la DAC. Nou-promovata va disputa trei amicale în stagiu, cu FK Slovan Duslo Sala (Slovacia, 11 iulie), FC STK 1914 Samorin (Slovacia, 13 iulie) și Nove Zamky (Slovacia, 17 iulie).

Unirea Ungheni va întâlni și Gyirmot SE (Ungaria, 20 iulie), testul urmând să aibă loc în momentul revenirii din Slovacia, pe terenul maghiarilor.

Deja, mureșenii au făcut publice primele poze din cantonament.

Primul antrenament al roș-albaștrilor din Slovacia înainte de primul meci amical, îi surprinde pe aceștia dornici de a demonstra și de a se focusa în atingerea celei mai bune forme fizice și psihice înaintea începerii campionatului!

Forzza Unirea! Forzza Ungheni!”, a transmis Unirea Ungheni.

  • Lotul deplasat de Unirea Ungheni în Slovacia are 27 de jucători: Mark Lupu, Dragoș Balauru, Paul Ganea – Victoraș Astafei, Ioan Barstan, Răzvan Barstan, Cosmin Bîrnoi, Alin Chintes, Cătălin Ciobănică, Paul Coza, Antonio Cruceru, Istvan Fulop, Dragoș Gheorghe, Raul Haiduc, Adrian Horșia, Ovidiu Horșia, Mario Ioniță, Szilard Magyari, Iustin Neacșu, Yvan Sjesseu Ndiesse, Daniel Pop, Abel Popa, Cătălin Savin, Onni Tihonen, Dorian Tudoran, Rareș Trif, Andrei Vânău.

Unirea Ungheni urmează să mai oficializeze câteva transferuri

Dintre jucătorii luați în stagiul de pregătire, sunt și câțiva despre care Unirea Ungheni nu a anunțat nimic la nivel oficial. Este vorba de Cătălin Ciobănică (mijlocaș, 19 ani, ex CSM Slatina), Raul Haiduc (atacant, 21 de ani, ex Victoria Carei, de la CFR Cluj), Mario Ioniță (mijlocaș, 17 ani, ex Cetatea Turnu Măgurele, de la Petrolul), Szilard Magyari (atacant, 26 de ani, ex ACS Mediaș), Onni Tiihonen (mijlocaș, 24 de ani, ex Viitorul Pandurii), Andrei Vînău (mijlocaș, 19 ani, ex FC Bihor) și Iustin Neacșu (fundaș stânga, 19 ani, ex ACS Târgu Mureș.

Liga2.ro a scris despre prezența lor în lot încă de la partida amicală cu FC Hermannstadt. Site-ul nostru a aflat, acum, că anumiți jucători dintre cei menționați au semnat, iar câțiva urmează să o facă. Neacșu, Vînău și Ciobănică vor parafa acorduri, iar ceilalți sunt deja acontați și urmează prezentările.

Foto: Unirea Dej și Unirea Ungheni

Andrei PASCU 11 Jul. 2024, 15:39 Liga 2
Pe aceeași temă