Unirea Ungheni continuă să se întărească. L-a achiziționat pe Antonio Cruceru și a ajuns la patru veniri după promovare

Andrei PASCU 02 Jul. 2024, 14:54 Liga 2
Unirea Ungheni continuă să se întărească. L-a achiziționat pe Antonio Cruceru și a ajuns la patru veniri după promovare

Unirea Ungheni continuă să se întărească pentru sezonul următor al Ligii 2, în care va dori să se salveze de la retrogradare, fiind în poziția de nou-promovată. Marți, 2 iulie, Unirea Ungheni a transmis că a bătut palma cu mijlocașul Antonio Cruceru.

În vârstă de 27 de ani, Cruceru a evoluat sezonul trecut tot în Liga 2, dar la Metaloglobus.

Unirea Ungheni l-a achiziționat pe Antonio Cruceru

Fost jucător la Viitorul Constanța, Chindia Târgoviște, Campionii FC Argeș, Academica Clinceni, Petrolul Ploiești, Turris Oltul Turnu Măgurele, Unirea Constanța, Unirea Slobozia sau SC Oțelul, Antonio Cruceru a fost component de bază al Metaloglobusului în sezonul 2023/ 2024 al Ligii 2.

A bifat 14 partide în sezonul regular și șase în play-out, dar bucureștenii, din diverse motive, au reziliat amiabil contractul cu mijlocașul după terminarea întrecerii.

Cruceru are peste 100 de apariții la nivelul Ligii 2, astfel că este un plus important de experiență pentru Unirea Ungheni.

BUN VENIT, ANTONIO CRUCERU!

Format de Academia Hagi, Antonio Cruceru se alătură echipei noastre, ultima oară jucând la Metaloglobus!

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 27 ani a mai evoluat la echipe precum: Chindia Târgoviște, Academica Clinceni, Fc Argeș, Viitorul Constanța, Petrolul Ploiești, Turris Turnu Măgurele, Farul Constanța și Unirea Slobozia!

De asemenea amintim prezențele sale la echipa națională Under 18!

Noi ii urăm multă baftă și cât mai multe reușite în tricoul roș-albastru!”, a transmis Unirea Ungheni pe Facebook.

Patru achiziții făcute de Unirea Ungheni după promovare

Cu această achiziție, până acum, după promovarea din Liga 3 în Liga 2, echipa din Ungheni a perfectat patru achiziții. Primul jucător cu care s-a înțeles a fost mijlocașului Dragoș Gheorghe, ex CS Tunari, iar apoi s-a înțeles și cu fundașul lateral Alin Chinteș, împrumutat de la Universitatea Cluj, și mijlocașul Cosmin Bîrnoi, ultima dată la Unirea Dej.

Peste aproximativ o săptămână, pe 10 iulie, Unirea Ungheni va pleca în cantonament în Slovacia, unde va disputa mai multe meciuri amicale. Până atunci însă, va avea pe plan local primele teste.

Miercuri, 3 iulie, Unirea Ungheni va întâlni ASF Pogăceaua, deținătoarea Cupei României în Mureș și clasata pe locul 3 în Liga a 4-a Mureș. Apoi, sâmbătă, 6 iulie, va urma încă o partidă test, cu Olimpic Zărnești, pe terenul echipei din Liga 3, de la ora 11:00.

Foto: Unirea Ungheni și Gheorghe Flușter (Sport Pictures)

Andrei PASCU 02 Jul. 2024, 14:54 Liga 2
Pe aceeași temă