O victorie cu 13 goluri marcate și un eșec decent cu FC Hermannstadt, primele rezultate din amicale ale Unirii Ungheni. Eusebiu Tudor are multe nume noi în lot

Marius ANGHEL 06 Jul. 2024, 14:19 Liga 2
O victorie cu 13 goluri marcate și un eșec decent cu FC Hermannstadt, primele rezultate din amicale ale Unirii Ungheni. Eusebiu Tudor are multe nume noi în lot

În primele două amicale jucate în această perioadă de pregătire de vară, Unirea Ungheni a înregistrat o victorie la scor de maidan, 13-1, cât și un eșec la rezultate de 1-3.

Trupa preluată în această vară de Eusebiu Tudor (foto principal) se pregătește să plece în cantonament în Slovacia și și-a testat jucătorii pentru a decide lotul pe care îl scoate din țară.

13-1 cu ASF Pogăceaua pentru Unirea Ungheni

În primul joc test din această vară, Unirea Ungheni a întâlnit miercuri, 3 iulie, ASF Pogăceaua, deținătoarea Cupei României în Mureș și clasata pe locul 3 în Liga a 4-a Mureș.

De aceasta a trecut cu scorul de 13-1, cu goluri marcate de Victoraș Astafei (trei), Istvan Fulop, Raul Haiduc (foto text)(câte două), Iustin Neacșu, Alexandru Mare, Szilard Magyari, Antonio Cruceru, Răzvan Barstan și Mario Mihai (câte unul).

În acest meci, Eusebiu Tudor a folosit mulți jucători avuți în probe, circa 40, conform conducerii clubului!

1-3 cu FC Hermanstadt, cu Raul Haiduc din nou marcator

Peste două zile, vineri, 5 iulie, Unirea Ungheni a disputat un nou amical, de această dată contra prim-divizionarei FC Hermannstadt, cea care cu o zi înainte a întâlnit CSC Șelimbăr, de care a trecut cu scorul de 4-1.

Partida desfășurată la Sibiu a fost câștigată de jucătorii lui Marius Măldărășanu cu scorul de 3-1. Pentru FC Hermannstadt au înscris Ciprian Biceanu, Alexandru Jipa și Daniel Paraschiv, iar pentru Unirea Ungheni a punctat Raul Haiduc. Acesta din urmă, marcator și în primul amical pentru Unirea Ungheni, este un atacant în vârstă de 21 de ani, aparține de CFR Cluj, iar în sezonul recent încheiat a activat în Liga 3, la Victoria Carei.

Unirea Ungheni: Mark Lupu (Paul Ganea) – Alin Chinteș (Dorian Todoran), Paul Coza (Yvan Ndiesse), Daniel Pop (Abel Popa), Ioan Barstan (Iustin Neacșu), Cătălin Savin (Andrei Vînău), Antonio Cruceru (Cosmin Bîrnoi), Ovidiu Horșia (Mario Ioniță), Dragoș Gheorghe (Raul Popa), Raul Haiduc (Istvan Fulop), Victoraș Astafei (Szilard Magyari).

FC Hermannstadt: Cătălin Căbuz – Tiberiu Căpușă, Valerică Găman, Florin Bejan, Tiago Goncalves – Ciprian Biceanu, Alexandru Luca, Alexandru Jipa, Ronaldo Deaconu, Ianis Stoica, Daniel Paraschiv. În repriza a doua au intrat: Alexandru Uțiu – Alexandru Oroian, Dragoș Iancu, Ionuț Stoica, Kevin Ciubotaru, Silviu Balaure, Cristian Neguț, Ianis Mihart, Cosmin Bucuroiu.

Mulți jucători noi în teste la Unirea Ungheni

În această vară, după promovarea în Liga 2, clubul din Ungheni a anunțat oficial achiziționarea jucătorilor Dragoș Gheorghe (ex CS Tunari, mijlocaș), Alin Chinteș (împrumutat de la Universitatea Cluj, fundașul lateral), Cosmin Bîrnoi (ex Unirea Dej, mijlocaș) și Antonio Cruceru (ex Metaloglobus, mijlocaș), dar și prelungirea împrumutului lui Ioan Barstan de la CFR Cluj.

Privind printre jucătorii utilizați cel puțin în amicalul cu FC Hermannstadt, noutăți la Unirea Ungheni sunt Daniel Pop (Unirea Dej, fundaș), Iustin Neacșu (ex ACS Târgu Mureș, fundaș), Andrei Vînău (ex FC Bihor Oradea, mijlocaș), Mario Ioniță (ex Cetatea Turnu Măgurele, mijlocaș), Raul Popa (ex CSM Slatina, mijlocaș), Raul Haiduc (ex Victoria Carei, atacant) și Szilard Magyari (ex ACS Mediaș, atacant).

Cum clubul încă nu i-a anunțat, înseamnă, cel mai probabil, că Eusebiu Tudor încă nu s-a decis în privința lor.

Amicalul cu Olimpic Zărnești a fost anulat

Amicalul cu Olimpic Zărnești, programat pentru sâmbătă, 6 iulie, a fost anulat, în condițiile în care s-a stabilit și jucat testul de vineri cu FC Hermannstadt.

Din 10 iulie și până în 20 iulie se va afla într-un cantonament în Slovacia, la Dunajska Streda, la baza celor de la DAC. În acest stagiu, echipa din județul Mureș va disputa patru amicale, cu adversarii: FK Slovan Duslo Šaľa (Slovacia, 11 iulie), FC ŠTK 1914 Šamorín (Slovacia, 13 iulie), Nové Zámky (Slovacia 17 iulie) și Gyirmót SE (Ungaria, 20 iulie), acesta din urmă urmând să fie disputat la revenirea acasă, pe terenul maghiarilor.

Foto principal: Jozsi Leczki (Mediafax Foto)

Marius ANGHEL 06 Jul. 2024, 14:19 Liga 2
Pe aceeași temă