Unirea Ungheni a anunțat aducerea mijlocașului Dragoș Gheorghe. E prima achiziție a nou-promovatei în Liga 2

Andrei PASCU 19 Jun. 2024, 16:29 Liga 2
Unirea Ungheni a anunțat aducerea mijlocașului Dragoș Gheorghe. E prima achiziție a nou-promovatei în Liga 2

Unirea Ungheni a oficializat prima achiziție după ce a obținut promovarea din Liga 3 în Liga 2. Miercuri, 19 iunie, a comunicat, pe pagina de Facebook, aducerea mijlocașului Dragoș Gheorghe, care ultima dată a evoluat la retrogradata în Liga 3 CS Tunari. Conducerea Ungheniului făcea public acordul cu ploieșteanul de câteva zile, iar acum a venit anunțul oficial.

În stagiunea trecută, mijlocașul de 25 de ani a bifat 18 partide în Liga 2 și a marcat de patru ori.

Unirea Ungheni a comunicat aducerea mijlocașului Dragoș Gheorghe

Plecat, așadar, de la CS Tunari, unde a jucat în sezonul recent încheiat de Liga 2, Dragoș Gheorghe (25 de ani) și-a găsit rapid o nouă echipă unde să-și continue cariera. Va evolua tot în Liga 2, dar la o nou-promovată, la Unirea Ungheni.

În cariera sa, mijlocașul are și șapte meciuri disputate în prima ligă, toate pentru Astra, două în ediția 2019/ 2020 și cinci în sezonul 2020-2021. De-a lungul carierei, pe lângă CS Tunari și Astra, Dragoș Gheorghe a mai evoluat la Steaua și Petrolul.

La nivelul Ligii 2, Gheorghe a adunat 48 de partide.

BUN VENIT, DRAGOȘ GHEORGHE!
Noul nostru jucător vine la CS Unirea Ungheni de la CS Tunari, echipă la care a bifat 19 meciuri în Liga a II-a!
Mijlocașul lateral în vârstă de 25 de ani, a mai evoluat la echipe precum: Petrolul Ploiești, alături de care a și promovat în Liga 1, Astra Giurgiu și Steaua București!
Noi ii urăm multă baftă, și la cât mai multe reușite în culorile roș-albastre!
FORZZA UNIREA! FORZZA UNGHENI!”, a anunțat Unirea Ungheni pe pagina de Facebook.

Unirea Ungheni va miza, în mare parte, pe locul care a promovat Unirea Ungheni

Unirea Ungheni se va reuni la 24 iunie, iar ulterior se va pregăti, pentru câteva zile, pe plan local. Va merge ulterior în Austria, pentru un cantonament de 10 zile, pentru ca apoi, după revenirea în România, să pregătească pa plan local debutul în campionat.

Antrenorul Eusebiu Tudor este în căutare și de noi jucători, pentru întărirea lotului.

”Trebuie să mergem pe un nucleu de bază, pentru că au fost rezultate bune aici. Nu trebuie să uităm că aici sunt jucători care au jucat și la Liga 1, și la Liga 2. Mă refer la Astafei, la Fulop, Horșia… pe lângă ei mai sunt tineri. Trebuie să construim o echipă competitivă pentru Liga 2.

Pe lângă jucătorii de bază, trebuie să și întărim. E nevoie și de muncă și de ambiție ca să facem față.

E clar că Liga 2 nu se se compară cu Liga 3, trebuie să fim toți conștienți! În primul rând, trebuie să ne adaptăm pentru ce va urma. Nu pot să spun că vrem locurile 1-7. E clar că trebuie să ne menținem în Liga 2, dar îmi doresc să facem o echipă redutabilă”, a transmis noul antrenor al Unirii Ungheni.

Foto: Unirea Ungheni și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Andrei PASCU 19 Jun. 2024, 16:29 Liga 2
Pe aceeași temă