Victorie pentru Unirea Slobozia în ultimul amical. Formația lui Costel Enache a învins liderul Seriei 4 din Liga 3

Andrei PASCU 19 Feb. 2023, 17:34 Liga 2

Sâmbătă, 18 februarie, a fost ultima partidă amicală și pentru Unirea Slobozia. Constantin Enache a avut ocazia să verifice nivelul jucătorilor săi înainte de reluarea Ligii 2 cu liderul Seriei 4 din Liga 3, CS Tunari.

Unirea Slobozia, victorie la limită în meciul amical cu CS Tunari, 1-0

Constantin Enache a rulat tot lotul, dar Unirea Slobozia s-a impus la limită, cu scorul de 1-0, în partida care a avut loc la Buftea. A fost 0-0 la pauză, rezultat care s-a menținut minute bune și după reluare, și după startul reprizei secunde.

În cele din urmă, succesul a fost semnat de Florin Ibrian, care a punctat în minutul 75. Ibrian a început partida din primul minut, Constantin Enache mizând pe el de la primul fluier.

  • Unirea Slobozia a început partida în formula: Păduraru – Ibrian, Lazăr, Dinu, Toma – Coadă, Prejmerean – Silaghi, Afalna, Bujor – Rus.
    Au mai intrat: Contra – Perju, Golda, Levy, Boțogan, Bolohan, Peter, Mustacă, Dorobanțu
  • CS Tunari a început partida în furmula: Harrison, Hanzu, Șandru, Ion, Avadanei, Plumbuitu, Barbu, Novac, Gheorghe, Lambru, Herea.
    Rezerve: Isvoranu, Nedelcu, Meciu, Coman, Plumbuitu , Pârvu, , Marian, Stoian, Badea, Zătreanu, Stanici, Oșca, Mitrică.

Unirea Slobozia, fără meci egal în amicale

În ceea ce o privește pe Unirea Slobozia, până la confruntarea cu CS Tunari, ultima așadar până la prima rundă din Liga 2 din acest an, a obținut trei victorii, 7-1 cu Abatorul Slobozia, 4-3 cu CS Blejoi și 2-0 cu Dinamo, și două eșecuri, 0-2 cu Progresul Spartac și 0-2 cu Metaloglobus.

Unirea Slobozia reia Liga 2 cu un meci contra Stelei

Unirea Slobozia ocupă locul 4 în Liga 2, cu 29 de puncte, la patru puncte în spatele liderului Steaua. În același timp, formația lui Enache e la două puncte de locurile 2 și 3, Politehnica Iași și SC Oțelul, dar are un avans de patru puncte peste poziția a 7-a, FK Miercurea Ciuc.

În etapele rămase de jucat în sezonul regular din Liga 2, Unirea Slobozia le va mai întâlni pe Steaua (acasă), Gloria Buzău (deplasare) și FC Brașov (acasă). Duelul cu Steaua va avea loc vineri, 24 februarie, de la ora 16:00.

Programul complet al primei etape din Liga 2, din 2023, e disponibil AICI.

Foto: Unirea Slobozia și CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romanul-nascut-la-buenos-aires-fantastica-poveste-a-lui-alex-pop-fotbalistul-unirii-dej-as-spune-ca-sunt-stilul-julian-alvarez-special-19260753

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-va-juca-pe-stadionul-arcul-de-triumf-19260769

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-vasile-geambazi-sustine-ca-unirea-constanta-va-continua-sa-joace-in-liga-2-99-la-suta-continuam-in-ce-conditii-vom-vedea-echipa-nu-mai-colaboreaza-cu-fcsb-si-e-in-caut-19260742

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-victorie-in-meciul-amical-cu-cs-dinamo-19260762

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-stan-a-tras-concluziile-la-csc-dumbravita-dupa-pregatirea-de-iarna-suntem-mai-buni-decat-am-fost-in-toamna-pe-poli-timisoara-o-vede-retrogradata-daca-o-invinge-in-prima-etap-19260757

 

 

 

 

Andrei PASCU 19 Feb. 2023, 17:34 Liga 2
Pe aceeași temă