Unirea Slobozia a pierdut și amicalul cu Farul. Echipa lui Adrian Mihalcea nu se regăsește și a cedat cu o formație a ”marinarilor” formată mai mult din juniori

Andrei PASCU 08 Oct. 2021, 19:52 Liga 2
Unirea Slobozia a pierdut și amicalul cu Farul. Echipa lui Adrian Mihalcea nu se regăsește și a cedat cu o formație a ”marinarilor” formată mai mult din juniori

Unirea Slobozia a disputat vineri, 8 octombrie, o partidă amicală în compania echipei de Liga 1, Farul. Formația lui Adrian Mihalcea a cedat cu scorul de 0-2, chiar dacă echipa din prima divizie a utilizat mai mulți juniori.

Partida a avut loc la Constanța, iar Unirea Slobozia a avut probleme destul de mari. Potrivit informațiilor oferite de Farul, echipa lui Gheorghe Hagi a avut și alte șanse importante de a marca, pe lângă cele două reușite.

Unirea Slobozia, eșec în testul cu Farul 

Referitor la goluri, Farul a rezolvat partida încă din prima repriză. Enes Sali a deschis scorul în minutul 32, iar Carlo Casap a punctat șase minute mai târziu, când a transformat o lovitură de la 11 metri. Astfel, Unirea Slobozia nu a reușit să capete un plus de moral de pe urma acestui joc amical, care să îi dea încredere pentru următoarele partide din Liga 2.

Formația lui Adrian Mihalcea are patru meciuri la rând fără victorie în campionat, perioadă în care a adunat un singur punct. În cea mai recentă rundă, a pierdut cu ”U” Cluj, la Bistrița, cu scorul de 0-2.

Unirea Slobozia, în partida cu Farul: Gurău – Trașcu, Dinu, Perju, Toma – Coadă, Cruceru – Bolohan, Greu, Radu – Stoica. Au mai jucat: Poiană – Afalna, Turcu, Ivan, Lemnaru, Dorobanțu, Eavaz, Mihai, Radu, Savu.

Farul, în partida cu Unirea Slobozia: Brănescu (Mușat 75’)- Boboc (Ely 80’), Dobrosavlevici (De Nooijer 80’), Mladen (Ștefănescu 75’), Borza (Chera 30’), Mitulețu 60’) – Josemi (Onuț 68’), Pires (Voicu 75’), Casap (Călin 46’), (Purece 80’) – Ely (Ganea 75’), Chițu (Cojocaru 68’), Sali (Malama 46’), (Boicu 80’).

Unirea Slobozia suferă în Liga 2 

După un început de Liga 2 peste așteptări, Unirea Slobozia se află într-o scădere de formă clară în ultimele etape. Înaintea partidei cu ”U” Cluj, în ultimele patru etape, adunase numai două puncte. Totuși, Unirea Slobozia se menține la cinci puncte de locul 6, FC Buzău, poziție care la finalul sezonului regular duce în play-off.

Acum, Unirea Slobozia e pe locul 8, cu 12 puncte, iar FC Buzău are 17 puncte. În etapa a 10-a, formația lui Mihalcea va evolua acasă, cu Politehnica Iași, locul 13.

O nouă înfrângere. Se pare că ne-am obişnuit cu înfrângerile şi asta deja mă îngrijorează. Nu mai avem claritate în exprimare, ajungem până la un anumit punct cu construcţia şi de acolo totul se întunecă în mintea noastră.

Am avut şi noi nişte ocazii bune, plus un 11 metri, că revin şi la asta. Îţi vine o bridagă de Liga 1 şi în meciul ăsta deciziile greşite îţi strică ţie tot scenariul. Azi la fel, henţ ca lumina zilei, trebuia să conducem noi cu 1-0. Dacă ne-ar fi dat patru goluri nu era vreo problemă, dar dă-ne ce e al nostru. După care a fost faza primului gol, nici pic de fault!”, spunea Mihalcea după partida cu ”U” Cluj.

Foto: Farul 

 

 

Andrei PASCU 08 Oct. 2021, 19:52 Liga 2
Pe aceeași temă