Unirea Dej are poftă de goluri în amicale. A trecut la pas de Gloria Bistrița Năsăud și se pregătește de cantonamentul din Turcia

Răzvan STÎNGĂ 28 Jan. 2023, 14:44 Liga 2
Unirea Dej are poftă de goluri în amicale. A trecut la pas de Gloria Bistrița Năsăud și se pregătește de cantonamentul din Turcia

Unirea Dej nu s-a încurcat nici în al doilea meci amical al iernii, chiar dacă a dat peste locul 1 din Seria 10 a Ligii 3, Gloria Bistrița Năsăud.

S-a impus la scor, 4-1, iar toate golurile le-a marcat în prima parte, repriză pe care finalizat-o cu un sec 4-0.

Echipa din Bistrița a comunicat pe pagina sa de Facebook că amicalul s-a terminat cu un alt scor, cu 5-1 pentru Unirea Dej!?

Unirea Dej, victorie categorică în amicalul cu Gloria Bistrița Năsăud, scor 4-1

Echipa din Liga 3 a revenit pe final, poate și pentru că Unirea Dej nu a mai forțat și s-a mulțumit cu golurile marcate în prima repriză. S-a remarcat Alexandru Pop în testul disputat la Baza Sportivă Transilvania din Bistrița, autorul golurilor doi și trei, în minutele 16 și 21.

Inițial, duelul a fost programat pe Stadionul ”Jean Pădureanu” – Bistrița, dar a fost aleasă, în ultimul moment, o altă locație, poate din cauza condițiilor meteo.

Scorul fusese deschis din minutul 10, când a punctat Florin Blaj, iar scorul primelor 45 de minute a fost decis în urma reușitei lui Răzvan Matiș, care și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 35.

Unirea Dej a făcut multe schimbări la pauză, Gloria Bistrița Năsăud a marcat

Dragoș Militaru a făcut multe modificări la pauză în echipa Unirii Dej, dar și pe parcursul părții a doua a recurs la anumite schimbări, mizând chiar și pe doi juniori. Astfel, Gloria Bistrița Năsăud, antrenată de Adrian Falub, a marcat golul de onoare în minutul 72, prin Marius Curtuiuș.

  • Primul 11 al Unirii Dej: Chindriș (Railean 30’) – Maftei, Burdeț, Buta, Gîț, Cătinean (cpt.), Ad. Pop, Matiș, Cocian, Al. Pop, Blaj.
  • Unirea Dej în repriza a doua: Railean (Checicheș 60’) – Frăsineanu, D. Pop, Buta (Georgiu 87’ – junior 2006), Roș, Cătinean, Militaru, An. Pop, Călugăr, Fulga, Bogdan (Șuteu 87’ – junior 2006).

Gloria Bistrița Năsăud a felicit Unirea Dej că i-a dat cinci goluri, nu patru!?

Liderul Seriei a 10-a a Ligii 3 a felicitat adversarul pentru acest succes și pentru că i-a dat cinci goluri! 5-1 pentru Unirea Dej s-ar fi încheiat testul, în opinia Gloriei, însă informația nu este reală. Partida s-a încheiat cu scorul de 4-1 pentru divizionara secundă, care a fost însoțită la Bistrița de ofițerul ei de presă.

”CS Gloria 2018 BN – FC Unirea Dej 1-5
Îi felicităm pe adversarii noștri de astăzi pentru reușita din partida amicală susținută la Bistrița. Au reușit să se impună marcând 5 goluri în poarta Gloriei.
Pentru #CSGloria2018BN a marcat Curtuiuș.
Ne vedem la următorul meci mai motivați și mai hotărâți!”, a transmis Gloria Bistrița Năsăud pe pagina sa de Facebook, fără a comunica măcar primul ”11” utilizat în acest joc de Adrian Falub.

Ulterior, după publicarea acestui articol, echipa bistrițeană a revenit cu informații, a corectat scorul înfrângerii și a anunțat jucătorii pe care Adrian Falub i-a utilizat.

În prima repriză au evoluat: Bănută – Rus, Hasnăș, Copaci, Deleanu, Adam, Trifan, Niță, Diaby, Savu, Luca, iar în cea de-a doua au intrat: Bodea – Gugu, Manolache, Fridrich, Georgescu, Covaciu, Vasile, Runcan, Stoica, Buia, Curtuiuș.

Unirea Dej, trei amicale în Turcia, două după revenirea în țară

Unirea Dej a câștigat și primul amical, cu CSM Satu Mare, scor 4-3. Acum, va pleca în cantonamentul din Turcia, din Antalya, care va avea loc în perioada 30 ianuarie – 10 februarie, unde vor avea loc trei confruntări de tip test.

Va da peste Nykobing FC (echipă din liga a doua din Danemarca, pe 4 februarie), FK Orenburg (prima ligă din Rusia, 7 februarie) și FK Zhetysu Taldykorgan (a doua ligă din Kazakstan, 9 februarie).

La revenirea în România, trupa din Cluj le va mai întâlni pe CSM Sighetu Marmației (16 februarie) și FK Miercurea Ciuc (18 februarie).

De partea cealaltă, Gloria Bistrița Năsăud va merge într-un cantonament la Prundu Bârgăului și va mai disputa amicale cu Bucovina Rădăuți, Viitorul Cluj, Foresta Suceava, Minaur Baia Mare, ACS Târgu Mureş, CSM Sighetu Marmatiei și CS Ocna Mureș.

Foto: Gloria Bistrița Năsăud

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adversari-din-danemarca-rusia-si-kazakstan-pentru-unirea-dej-in-stagiul-din-turcia-19258949

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-csm-satu-mare-amical-spectaculos-19258382

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-ciobanu-n-a-ramas-la-petrolul-dar-nu-s-a-intors-nici-la-unirea-slobozia-mijlocas-a-fost-prezentat-de-o-alta-echipa-din-superliga-19258956

https://liga2.prosport.ro/seria-1/amicalele-exclusiv-in-turcia-sc-otelul-va-intalni-oponenti-din-rusia-macedonia-de-nord-uzbekistan-si-germania-in-cantonamentul-din-antalya-19258953

Răzvan STÎNGĂ 28 Jan. 2023, 14:44 Liga 2
Pe aceeași temă