A doua plecare a iernii de la Unirea Dej. Clujenii au renunțat la Tudor Vomir, care a fost deja prezentat la altă echipă

Andrei PASCU 19 Jan. 2023, 16:12 Liga 2
A doua plecare a iernii de la Unirea Dej. Clujenii au renunțat la Tudor Vomir, care a fost deja prezentat la altă echipă

Unirea Dej s-a mai despărțit de un jucător în actuala perioadă de transferuri, până la reluarea Ligii 2. Formația din județul Cluj a renunțat la Tudor Vomir, fundaș în vârstă de 21 de ani, care s-a înțeles deja cu formația Unirea Ungheni, clasată pe locul 3 în Seria 9 din Liga 3.

Unirea Dej a mai reziliat un contract, cu Tudor Vomir

Tudor Vomir este originar din Cluj Napoca, este fundaș și la ”U” Cluj, clubul unde a fost format, nu a primit multe șanse să demonstreze, în sezoanele trecute. Din acest motiv, el a fost cedat în august 2020 la Unirea Dej, sub formă de împrumut, pentru o stagiune, iar în actualul sezon, în vara lui 2022, a fost cedat definitiv la gruparea pregătită de Dragoș Militaru.

În prima experiență la formația dejeană, fundașul a pus umărul la promovarea în Liga 2, însă în actuala stagiuni nu a prins prea multe minute. A evoluat în numai trei meciuri de Liga 2, adunând un total de numai 17 minute, iar acordul a fost acum întrerupt, prin reziliere amiabilă.

FC Unirea Dej și Tudor Vomir au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi. Cu această ocazie, îi mulțumim pentru perioada petrecută la clubul nostru și îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, a anunțat Unirea Dej pe Instagram.

Tudor Vomir a lipsit de la reunire echipei Unirea Dej

Legătura dintre Tudor Vomir și Unirea Dej era intuită de zilele trecute, încă din momentul reunirii, din 10 ianuarie. Clubul a anunțat la acel moment că fundașul nu a fost prezent la prima ședință de pregătire, fiind ”absent motivat”.

Astfel, clujenii au ajuns la două plecări în această iarnă, după ce s-au mai despărțit și de Răzvan Greu. Acesta și-a găsit și el echipă apoi, semnând cu Gloria Buzău.

Unirea Dej are primul amical cu CSM Satu Mare

Reunită la 10 ianuarie, Unirea Dej va avea primul meci de verificare sâmbăta care vine, pe 21 ianuarie, cu CSM Satu Mare, formație din Liga 3.

Unirea Dej se află pe locul 5 în ierarhia din Liga 2, cu 27 de puncte, la două puncte peste locul 7, FK Miercurea Ciuc, primul care nu duce în play-off la finalul întrecerii regulare. Deasupra clujenilor, pe locul 4, se află Unirea Slobozia, cu 29 de puncte, iar sub ei, pe 6, se află Gloria Buzău, 26 de puncte.

Liderul Ligii 2 este Steaua, cu 33 de puncte, pe 2 e Poli Iași, cu 31 de puncte, iar podiumul e încheiat de SC Oțelul, tot 31 de puncte.

În ultimele cinci etape din Liga 2 din 2022, Unirea Dej nu a mai reușit să câștige. A luat doar trei puncte și risca să cadă sub locurile de play-off după etapa a 16-a, dacă Gloria Buzău și FK Miercurea Ciuc și-ar fi câștigat meciurile.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-explica-motivele-pentru-care-unirea-dej-a-ales-pentru-prima-data-in-istoria-sa-sa-mearga-intr-un-cantonament-in-afara-romaniei-sunt-numai-plusuri-si-stiu-si-ca-financiar-se-19257710

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cei-23-de-jucatori-prezenti-la-reunirea-echipei-unirea-dej-singurul-absent-si-programul-de-pregatire-gandit-de-dragos-militaru-19257525

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-se-pregateste-de-reunire-19257332

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

 

 

 

Andrei PASCU 19 Jan. 2023, 16:12 Liga 2
Pe aceeași temă