Prima plecare de la Unirea Dej este a celui de-al doilea cel mai experimentat jucător din lot. Nu a reușit să-l convingă pe Dragoș Militaru cu evoluțiile sale

Marius ANGHEL 13 Dec. 2022, 12:13 Liga 2

Primul jucător de care Unirea Dej se desparte în această pauză de campionat este unul dintre cei mai experimentați pe care Dragoș Militaru i-a avut la dispoziție în prima parte a sezonului.

Răzvan Greu semna în vară cu echipa din județul Cluj și avea așteptări mari, însă a fost utilizat puțin la Unirea, astfel că acum e nevoit să-și caute o nouă formație.

Răzvan Greu s-a despărțit de Unirea Dej

La cei 27 de ani pe care îi are, mijlocașul originar din Târgu Mureș era al doilea cel mai în vârstă jucător din lotul Unirii Dej, după portarul Dorian Railean (29 de ani).

În cele cinci luni petrecute la Unirea Dej nu a reușit să se ”plieze frumos pe stilul de joc” al echipei antrenate de Dragoș Militaru, așa cum spera în momentul în care semna cu echipa, la începutul lunii august a acestui an.

Greu a fost utilizat în 14 din cele 16 meciuri din această primă parte a sezonului de Liga 2, însă a fost utilizat doar 292 de minute. Atât de puțin, fiindcă în doar două jocuri a început ca titular și în ambele a fost înlocuit pe parcurs. În această perioadă a reușit să înscrie un gol, pe cel decisiv din victorie din deplasare de la CSC Dumbrăvița (scor 2-1).

”Mulțumim, Răzvan Greu!
FC Unirea Dej și Răzvan Greu au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi. Cu această ocazie, îi mulțumim pentru perioada petrecută la clubul nostru și îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, a transmis Unirea Dej pe pagina sa de Facebook.

În cariera sa, Răzvan Greu a mai evoluat pentru Universitatea Cluj, CSM Sighetu Marmației, FC Botoșani, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, SSC Farul Constanța și Unirea Slobozia.

Unirea Dej ocupă locul 5 în clasamentul Ligii 2 după 16 etape, cu 27 de puncte. Echipa se află pe poziție de accedere în play-off, cu trei runde înainte de sezonul regular.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Jozsi Leczki (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-magdas-un-presedinte-mandru-de-echipa-sa-conducatorul-remarca-trei-parti-pozitive-la-unirea-dej-la-final-de-an-nimic-nu-a-fost-mai-presus-de-club-19256176

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-revelatia-ligii-2-in-2022-sezonul-trecut-solid-dublat-de-o-prima-parte-de-stagiune-actuala-peste-asteptari-dragos-militaru-mandru-de-jucatori-raportat-la-conditii-a-fost-un-19255952

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-a-rabufnit-la-final-de-an-avem-unul-dintre-cele-mai-proaste-terenuri-din-liga-2-antrenorul-suparat-dupa-unirea-dej-minaur-baia-mare-am-avut-gol-19255925

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-decizie-radicala-luata-de-un-fost-jucator-la-metaloglobus-si-resita-la-doar-22-de-ani-a-renuntat-la-fotbal-si-a-devenit-pompier-la-isu-am-fost-corect-cu-fotbalul-nu-mi-s-a-oferi-19254445

Marius ANGHEL 13 Dec. 2022, 12:13 Liga 2
Pe aceeași temă