Cei 23 de jucători prezenți la reunirea echipei Unirea Dej. Singurul absent și programul de pregătire gândit de Dragoș Militaru

Marius ANGHEL 10 Jan. 2023, 14:50 Liga 2

Unirea Dej a sunat și ea adunarea, iar astăzi, 10 ianuarie 2023, jucătorii lui Dragoș Militaru au susținut la stadioul Municipal din Dej primul antrenament din acest an.

Față de lotul cu care a încheiat activitatea anul trecut, de la reunire au lipsit Răzvan Greu, singurul jucător de care echipa s-a despărțit în această iarnă, și Tudor Vomir, despre care clubul spune că a absentat motivat. Au fost prezenți în total 23 de fotbaliști, fără noutăți, după cum anunță dejenii.

Cantonament în Turcia pentru Unirea Dej și patru amicale în țară

Echipa aflată pe locul 5 în Liga 2 după primele 16 etape ale acestui sezon va fi una dintre puținele care în această iarnă va merge într-un cantonament extern. Deși a transmis în repetate rânduri că are unul dintre cele mai mici bugete din competiție, Unirea își permite să efectueze pregătirea în Turcia.

Până să ajungă în Antalya, unde va sta în perioada 30 ianuarie – 10 februarie, Unirea Dej se va pregăti în primele trei săptămâni de la reunire pe plan local, timp în care vor disputa și două amicale.

În Turcia, Cătinean și compania vor disputa trei partide de pregătire, adversarii nefiind încă stabiliți, iar după revenirea în țară vor mai juca două amicale, cu CSM Sighetu Marmației și FK Miercurea Ciuc.

”Vă prezentăm programul actualizat al echipei noastre din perioada următoare:

– pregătire pe plan local (10.01-29.01)
– vizita medicală (11.01)
– meci amical vs. CSM Satu Mare (21.01);
– meci amical vs. Gloria Bistrița (28.01);
– cantonament Antalya, Turcia (30.01-10.02)
– meci amical vs. CSM Sighetu Marmației (16.02)
– meci amical vs. AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (18.02, Miercurea Ciuc)”, a transmis Unirea Dej.

23 de jucători la reunirea Unirii Dej

La prima ședință de pregătire condusă în 2023 de Dragoș Militaru (antrenorul principal), Eusebio Suvagău (antrenor secund), Moundir Moussaddak (antrenor secund), Dorin Silaghi (antrenor cu portarii) și Răzvan Bonțidean (kinetoterapeut) au participat 23 de jucători.

portari: Dorian Railean, Claudiu Chindriș, Bogdan Checicheș;
fundași: Mihai Kereki, Alex Gîț, Alin Burdeț, Daniel Pop, Denis Roș, Eduard Meszaroș, David Maftei, Gabriel Buta;
mijlocași: Marius Cătinean, Cristian Chira, Angelo Cocian, Adrian Pop, Alex Militaru;
atacanți: Alexandru Pop, Andrei Pop, Ionuț Frăsineanu, Florin Blaj, Vlad Bogdan, Gabriel Fulga, Ciprian Călugăr.

Unirea Dej e pe loc de play-off în Liga 2

Unirea Dej se află pe locul 5 în clasamentul Ligii 2, cu 27 de puncte, la două puncte peste locul 7, FK Miercurea Ciuc, primul care nu duce în play-off la finalul întrecerii regulare.

În ultimele trei etape din sezonul regular, echipa antrenată de Dragoș Militaru va întâlni Ripensia (locul 15, deplasare), Metaloglobus (locul 16, acasă) și CSM Slatina (locul 11, deplasare). Aparent, are un program ușor, față de alte formații care luptă pentru accederea în play-off.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/angelo-cocian-de-la-unirea-dej-in-atentia-anunitor-cluburi-19256706

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cantonament-in-afara-romaniei-pentru-unirea-dej-19256649

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-discutii-cu-fc-botosani-19256482

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-plecare-de-la-unirea-dej-este-a-celui-de-al-doilea-cel-mai-experimentat-jucator-din-lot-nu-a-reusit-sa-l-convinga-pe-dragos-militaru-cu-evolutia-sa-19256411

Marius ANGHEL 10 Jan. 2023, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă