Sub aripa tatălui! Mihai Iosif și-a luat fiul de la ASU Poli și l-a readus la Rapid: ”Sper să pot oferi înapoi clubului ceea ce mi-a dat el și să îl fac mândru pe tatăl meu”

Marius ANGHEL 05 Feb. 2021, 16:42 Liga 2

Rapid a anunțat un nou ”transfer”, unul de viitor, care îl are tată chiar pe unul dintre componenții staffului tehnic. Giuleștenii l-au readus la club pe Sabin Iosif, un mijlocaș de 19 ani care în prima parte a sezonului actual s-a aflat în lotul ”fraților” de la ASU Politehnica Timișoara.

Cum la ASU Poli a prins doar 46 de minute într-un singur joc în acest campionat, Sabin Iosif, fiul lui Mihai Iosif, fostul antrenor interimar al Rapidului, acum antrenor secund în stafful lui Nicolae Grigore, va fi opțiune pentru echipa a doua a clubului, prezentă pe ultimele locuri în seria de Liga 3 din care face parte, cea în care lider este Steaua.

Sabin Iosif s-a despărțit de ASU Poli și a revenit la Rapid, sub aripa tatălui său

Sabin Nicolae Dumitru Iosif, pe numele său întreg, și-a făcut junioratul la Rapid și în italia, la echipe ca Prato și Luchesse. Giuleștenii îl anunță ca ”transferat”, deși această titulatură implică și o sumă pe care ar fi trebui să o dea clubului la care a fost până acum jucătorul. Mai degrabă, Iosif jr. este legitimat din postura de liber de contract, după ce Dan Alexa a decis că nu îl va folosi la ASU Poli.

”Rapid a perfectat un nou transfer, reușind să îl achiziționeze pe Sabin Iosif (19 ani), de la Politehnica Timișoara.

Sabin este un produs al Rapidului, fiind în pepiniera alb-vișinie încă de la vârsta de 6 ani. În ultimii ani, fiul actualului antrenor secund, Mihai Iosif, Sabin a evoluat în Italia, la echipele Primavera ale lui Prato și Luchesse, iar în turul sezonului a evoluat într-o partidă pentru Politehnica Timișoara.

Tânărul mijlocaș va evolua pentru început la formația secundă, ce ocupă locul 8 în seria a IV-a din Liga 3.

«Este un vis devenit realitate, să revin la Rapid, de această dată din postura de senior. După atâția ani petrecuți în alb-vișiniu, simt că m-am reîntors acasă, sunt hotărât să muncesc și să dau totul pentru Rapid, clubul care mi-a oferit atâtea bucurii. Sper să pot oferi înapoi Rapidului ceea ce mi-a dat el și să îl fac mândru pe tatăl meu, dar și pe suporterii noștri cei mai frumoși din țară», a spus Sabin Iosif la semnarea contractului”, a anunțat Rapid achiziționarea lui Sabin Iosif.

Iosif jr. a debutat în Liga 2 la ASU Poli

Sabin Iosif nu va uita însă faptul că debutul în Liga 2 l-a avut în tricoul echipei ASU Politehnica Timișoara, la data de 17 octombrie 2020, în meciul de la târgu Jiu cu Viitorul Pandurii, câștigat cu 1-0. Atunci a evoluat în prima repriză a partidei, fiind înlocuit la pauză.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-rapid-a-facut-egal-cu-dunarea-calarasi-adversara-la-play-off-iar-nicolae-grigore-e-multumit-o-prestatie-buna-foarte-buna-pe-alocuri-giulestenii-mai-au-in-plan-doua-amica-19168268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-si-rapid-joaca-acum-un-meci-amical-19168214

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-nici-nu-a-venit-bine-la-rapid-ca-deja-s-a-impus-si-i-a-impresionat-pe-cei-din-club-ovidiu-burca-e-uimit-e-cel-mai-mare-plus-in-acest-sezon-19167870

Marius ANGHEL 05 Feb. 2021, 16:42 Liga 2
Pe aceeași temă