Ștefan Ciuculescu dezvăluie ce probleme sunt la Rapid: ”Am depus memoriu, m-am simțit jignit. Se dau o parte din salarii doar jucătorilor de care clubul are nevoie în continuare” | VIDEO

Autor: Alin GRIGORE Publicat: 03 Feb. 2021, 11:30 Liga 2

Portarul Ștefan Ciuculescu (27 de ani) a intrat în dizgrația lui Nicolae Grigore din clipa în care antrenorul a preluat banca tehnică a echipei Rapid. Acela a fost și momentul când goalkeeperul cu care giuleștenii au promovat din Liga 4 în Liga 3, apoi în Liga 2, a fost trimit la echipa a doua.

Ciuculescu a vorbit cu ProSport și a recunoscut că în cadrul echipei sunt probleme serioase cu banii. Atât el, cât și Raul Costin (36 de ani) sunt doar doi dintre jucătorii care și-au depus memorii pentru a-și încasa restanțele salariale.

Pentru Rapid, cei doi jucători sunt în ”vacanță”.

Ștefan Ciuculescu: ”Nu m-a sunat nimeni de la Rapid când era să mor pe teren, crezi că mă sună acum?”

Portarul care în cariera sa a mai trecut pe la FCSB, Inter Clinceni, CS Balotești, Viitorul Axintele sau Viitorul Domnești susține că niciun oficial giuleștean nu s-a interesat de starea sa de sănătate, deși a suferit o accidentare la unul dintre ultimele antrenamente. Mai mult, acesta povestește un moment dur petrecut la Buzău, când, după o accidentare, n-a fost contactat de nimeni din club pentru a-l întreba în ce stare se află.

”Pe mine nu m-a sunat nimeni din club când era să mor pe teren, crezi mă sună cineva acum când am o problemă la tendon? Era să mor pe teren la un meci din Liga 3, când jucam pentru echipa a doua contra celor de la Buzău. Un adversar mi-a dat cu capul direct în bărbie și mi-a tăiat curentul pentru câteva secunde. Pe nimeni n-a interesat treaba asta.

Cu salariile suntem bine, avem de luat! Eu am de primit pe 3 luni. Băieții am înțeles că și-au mai luat pe octombrie niște bani. Am depus memoriu, m-am simțit jignit în momentul în care s-au dat acele salarii în luna octombrie și au primit doar jucătorii de care clubul are nevoie în continuare. Dacă vreau să-mi iau salariu, trebuie să și reziliez, așa mi-a spus domnul Andrei Nicolescu. Eu n-am vrut să reziliez, dorința mea a fost de a mă întoarce la Rapid cu speranța de a juca la prima echipă. Domnul Andrei are un dinte împotriva mea. Nu știu de ce. Atitudinea dânsului m-a împins să depun memoriu. Am văzut că în presă se spune că nu sunt probleme financiare…”, a declarat Ciuculescu pentru ProSport.

Ciuculescu a fost readus la Rapid în luna septembrie a anului trecut, ca variantă pentru poarta echipei secunde, din Liga 3, și mai are contract cu giuleștenii până pe 30 iunie 2021! În ultima parte a meciurilor oficiale din 2020 a prin lotul primei echipe, însă n-a fost utilizat.

Rapid e pe locul 3 în Liga 2, cu 26 de puncte, la patru lungimi în spatele liderului U Craiova 1948 SA. De partea cealaltă, echipa secundă a giuleștenilor ocupă poziția a doua în Liga 3, Seria 4, la două puncte în spatele Stelei.

Rapid s-a despărțit de cinci jucători și a adus șapte 

În mod oficial, Rapid a renunțat, în această iarnă, la cinci jucători până acum: la atacanții Alexandru Pop (27 de ani) și Cătălin Țîră (26 de ani), fundașul Bogdan Manole (24 de ani) și mijlocașii Alexandru Dulca (23 de ani) și Alin Fică (19 ani). Pe lista neagră sunt și Ștefan Ciuculescu, Raul Costin și Daniel Benzar.

Cu Rapid au semnat în această iarnă mijlocașii Bogdan Barbu (28 de ani, ex ”U” Cluj) și Octavian Ursu (26 de ani, ex UTA), atacanții Emmanuel Ernest (20 de ani, ex Sporting Roșiori) și Alexandru Ioniță (30 de ani, ex UTA), portarul Horațiu Moldovan (23 de ani, ex UTA) și fundașii Luca Florică (18 ani, ex FC Hermannstadt) și Ivica Zunic (32 de ani, ex CFR Cluj).

Autor: Alin GRIGORE Publicat: 03 Feb. 2021, 11:30 Liga 2
Pe aceeași temă