Dănuț Coman, răspuns tranșant pentru sponsorul de la CFC Argeș: ”Nu trebuie să ascundem lipsa rezultatelor prin numele meu.” Președintelui de la FC Hermannstadt i s-a ”cam luat” să fie dat la alte cluburi

Marius ANGHEL 18 Dec. 2023, 12:10 Liga 2
Dănuț Coman, răspuns tranșant pentru sponsorul de la CFC Argeș: ”Nu trebuie să ascundem lipsa rezultatelor prin numele meu.” Președintelui de la FC Hermannstadt i s-a ”cam luat” să fie dat la alte cluburi

Dănuț Coman a avut o reacție vizavi de noile declarații ale sponsorului principal al Campionii FC Argeș.

Viorel Tudose spunea că simte că e dus cu vorba de președintele pe care îl dorește la club de un an și jumătate, nu i-a precizat numele, însă toate informațiile sunt că se referă la actualul conducător al prim-divizionarei FC Hermannstadt.

Fostul portar spune că pentru el prioritară este actuala sa echipă și este de părere că lansarea în spațiul public a unor astfel de declarații au menirea de a divaga de la alt subiect, lipsa rezultatelor.

Dănuț Coman, despre posibilitatea de a pleca de la FC Hermannstadt la Rapid sau Campionii FC Argeș: ”Mi s-a cam luat de discuții”

Președintele FC Hermannstadt a spus la Fanatik Superliga că nu a fost căutat de nimeni de la Rapid, unde alt club despre care s-a zvonit că l-ar dori, și despre oferta de la CFC Argeș va ieși public și va vorbi după ultimul meci din 2023 pe care îl are echipa sa.

”La mine, sub nicio formă, nu a ajuns nimic, nu m-a căutat nimeni și nici nu cred că mă va căuta cineva. Prioritate pentru mine, în momentul de față, este doar Sibiul. Am văzut că s-a tot zis și de FC Argeș și de Rapid. Nu, nu m-a căutat absolut nimeni de la Rapid. Iar discuțiile care sunt referitor de FC Argeș și intervențiile pe care le are domnul Tudose, sponsorul principal al echipei, că de 2 ani așteaptă un președinte, să așteptăm să treacă meciul cu Sepsi și apoi voi ieși și eu cu o intervenție să vă spun exact care este situația.

Mi s-a cam luat de discuții, că merge Dani Coman, că face, că-l așteptăm. Nu trebuie să ascundem lipsa rezultatelor prin numele meu.

Nu îmi place, eu sunt bărbat. Eu când greșesc, îmi asum. Ies și spun că am greșit. Nu sunt nici eu cel mai bun, și eu fac greșeli. Nu sunt cel mai bun, dar nici altul mai bun ca mine nu e”, a declarat Dănuț Coman.

Viorel Tudose, despre președintele dorit la CFC Argeș: ”Mă doare că mereu mă amână. Acum mi-a cerut să fac ceva, dar cred că îmi cere asta doar ca să tragă iar de timp”

Recent, sponsorul principal al Campionii FC Argeș, Viorel Tudose, spunea din nou că președintele pe care îl dorește la club întârzie să ofere un răspuns clar, în ciuda faptului că i-a pus la dispoziție tot ce i-a cerut.

”Mă întrebați dacă discut cu cineva pentru funcția de președinte? Da, discut! E un fost fotbalist al lui FC Argeș și e unul dintre cei mai buni conducători de fotbal din România, dar simt că mă cam duce cu vorba. De un an și jumătate îl tot bat la cap să vină la FC Argeș.

Și mă doare că mereu mă amână. Acum mi-a cerut să fac ceva, dar cred că îmi cere asta doar ca să tragă iar de timp. Să îmi spună totul concret și o rezolvăm. Dar mă doare că mă amână, deoarece FC Argeș chiar are nevoie de el. Nu îi dau numele”, a spus Tudose pentru ProSport.

Tudose nu-i spune numele lui Coman, însă la el se referă.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/propunerea-lui-razvan-burleanu-presedintele-frf-pentru-liga-2-19296164

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dica-dispus-sa-antreneze-din-nou-cfc-arges-desi-a-fost-declarat-persona-non-grata-19296128

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-inca-asteapta-pentru-numirea-presedintelui-19296027

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-tudose-ameninta-ca-se-retrage-de-la-cfc-arges-daca-eugen-neagoe-va-fi-demis-19295980

Marius ANGHEL 18 Dec. 2023, 12:10 Liga 2
Pe aceeași temă