Simon Măzărache vrea să ducă Petrolul în Liga 1 și nu se gândește la obiectivul personal: ”Nu contează marcatorii, nu contează individualismul. Astfel de lucruri nu-și au rostul”. Plusurile ploieștenilor, în opinia atacantului

Răzvan STÎNGĂ 27 Jun. 2021, 18:19 Liga 2
Simon Măzărache vrea să ducă Petrolul în Liga 1 și nu se gândește la obiectivul personal: ”Nu contează marcatorii, nu contează individualismul. Astfel de lucruri nu-și au rostul”. Plusurile ploieștenilor, în opinia atacantului

Atacantul Simon Măzărache (28 de ani) a ales Petrolul, după ce a încheiat conturile cu Farul, înainte ca aceasta din urmă să fuzioneze cu Viitorul Constanța. Fotbalistul este mulțumit de faptul că a ajuns la gruparea din Ploiești și consideră că poate aduce, la finalul campionatului următor de Liga 2, promovarea.

Simon Măzărache a evoluat deja pentru Petrolul, în meciul amical cu CSO Tricolorul (Liga 4 Prahova), câștigat de echipa din divizia a doua cu 1-0. Atacantul a fost trimis pe teren de Nicolae Constantin în partea secundă, iar la finalul jocului Măzărache a vorbit despre relația cu colegii, primul contact cu Petrolul.

Simon Măzărache: ”Când vrei să promovezi, contează să demonstreze toată echipa” 

Simon Măzărache a declarat că pune mai presus de orice obiectivul suprem al clubului, promovarea în Liga 2, și nu pe cel individual, de a ieși golgheterul competiției.

Am trecut prin niște perioade foarte grele, după ce am avut accidentarea și sper, nu neapărat să ies golgheter, dar sper ca toată echipa să facă o treabă bună, iar la final să ne bucurăm toți. Așa e la promovare, nu contează cine marchează, nu contează individualismul. Astfel de lucruri nu își au rostul. Când vrei să promovezi, contează să demonstreze toată echipa.

Cred că o să avem un parcurs foarte bun, pentru că s-a format un nucleu care s-a maturizat, e format din jucători care joacă de mult timp împreună și cred că anul acesta e rândul nostru să promovăm.

(N.r. – Despre faptul că meciurile se vor disputa cu fani în tribune) Nu e la fel cum era înainte cu suporteri, dar e peste așteptările noastre”, a declarat Simon Măzărache într-un video de pe pagina de Youtube a ploieștenilor, FC Petrolul Official.

În ultima stagiune de Liga 2, Simon Măzărache a evoluat în 25 de meciuri pentru Farul și a marcat de cinci ori. Patru dintre reușite au venit în campionat, iar una în Cupa României. CS Mioveni, Concordia Chiajna, Universitatea Craiova, Daco-Getica, Dinamo 2 sunt echipele pe la care a mai evoluat atacantul născut în Schitu Goleşti.

Petrolul, acord verbal cu Takayuki Seto

Petrolul i-a mai transferat în această vară, pe lângă Simon Măzărache, pe Marius Coman (atacant, ex Fotbal Comuna Recea), Darius Buia (mijlocaș, ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Eugeniu Cebotaru (mijlocaș, ex Academica Clinceni) și Sergiu Pîrvulescu (fundaș, ex SCM Gloria Buzău).

Ploieștenii sunt pe cale să facă încă o mutare importantă, prin aducerea mijlocașului japonez Takayuki Seto (35 de ani). Cele două părți au ajuns la un acord verbal.

Foto: Cristian Stavri/ Sport Pictures
Video: FC Petrolul Official 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/16-goluri-inscrise-si-niciunul-primit-de-unirea-slobozia-in-primele-doua-amicale-disputate-ialomitenii-si-au-anuntat-oficial-primele-sapte-achizitii-19190574

https://liga2.prosport.ro/seria-1/al-doilea-amical-a-doua-victorie-pentru-concordia-chiajna-ilfovenii-au-invins-si-fc-voluntari-iar-acum-se-pregatesc-de-partida-cu-fcsb-19190571

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-eugen-beza-a-rupt-tacerea-dupa-barajul-care-i-a-adus-echipei-fc-hermannstadt-retrogradarea-in-liga-2-antrenorul-nu-regreta-experienta-ca-principal-la-trupa-sibiana-ce-ar-19190551

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Jun. 2021, 18:19 Liga 2
Pe aceeași temă