Dinamo a remizat cu Petrolul în amicalul de la Săftica. Revenire importantă în lotul lui Ovidiu Burcă, după jumătate de an

Răzvan STÎNGĂ 25 Mar. 2023, 14:37 Liga 2
Dinamo a remizat cu Petrolul în amicalul de la Săftica. Revenire importantă în lotul lui Ovidiu Burcă, după jumătate de an

Dinamo și Petrolul au încheiat la egalitate meciul amical disputat sâmbătă, la Săftica. S-a terminat 1-1 partida, după ce formația din Liga 2 a condus și a și a avut avantaj pe tabelă după prima repriză.

Ovidiu Burcă nu a putut miza pe toți jucătorii, Denis Oncescu, Costin Amzăr și Ahmed Bani fiind convocați la lotul reprezentativ sub 20 de ani al României, alături de care dispută două meciuri amicale.

Dinamo, remiză cu Petrolul într-un amical

Dinamo a deschis scorul în amicalul cu Petrolul în minutul 31, prin Alin Șerban. A fost singura reușită a primelor 45 de minute, dar formația din SuperLiga României a presat în partea a doua și a reușit să egaleze, 1-1, rezultat cu care s-a terminat partida de verificare.

Reușita ”lupilor galbeni” a fost semnată de Jefferson Nogueira, în minutul 56, în urma unei faze fixe. A punctat cu capul Nogueira, în urma unui corner executat de Constantin Budescu, conform informațiilor oferite de clubul din prima divizie.

  • Dinamo a trimis pe teren următorul 11: Dujmovic – D. Irimia, Giafer, Bena, Patriche (cpt.), Șerban, Iglesias, N. Roșu, I. Roșu, Borcea, Ghezali
    Rezerve: Constantin, Moura, Demici, Țîră, Buleică, A. Irimia, Pop, Florescu
  • Petrolul a trimis pe teren următorul 11: Jercalau – Purtic, Meijers, Grigore – Pashov, Jefferson, Seto, Tucalic, Borta – Grozav, Budescu.
    Rezerve: Ciorăneanu, Ioniță, Petre, Catargiu, Bucur, Dima, Rădulescu, Seniko

Alin Buleică, primul meci din septembrie anul trecut

Aflat pe banca de rezerve în amicalul cu Petrolul, Alin Buleică a fost trimis pe teren de Ovidiu Burcă pe final, pentru câteva minute. El nu a mai jucat din 29 septembrie, atunci când, într-un meci cu Viitorul Pandurii, din play-off-ul Cupei României, s-a accidentat grav.

A suferit o ruptură de ligamente încrucișate, dar a revenit și va prinde, probabil, și câteva minute în meciurile oficiale din play-off, urmând ca din sezonul următor, dacă va continua la Dinamo și din vară, să fie un om important, având experiență peste media lotului ”câinilor”.

Dinamo merge la Dej în etapa a 2-a din play-off

După ce a debutat cu Gloria Buzău, pe teren propriu, scor 1-1, Dinamo va întâlni, până la finalul turului play-off-ului, Unirea Dej, în deplasare, SC Oțelul, acasă, Steaua, în deplasare, și Poli Iași, pe teren propriu.

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 32 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu același punctaj, 32. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat un loc, peste Unirea Dej, care a pierdut partida cu Steaua, scor 0-3, dar care are tot 32 de puncte.

Foto: Petrolul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nocturna-stadionului-din-brasov-a-fost-refacuta-19264420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-un-nou-termen-in-dosarul-falimentului-19264436

https://liga2.prosport.ro/nationale/golgheter-in-amicale-la-poli-iasi-alexandru-mogos-a-recidivat-la-nationala-u20-a-romaniei-cu-un-gol-spectaculos-cum-l-a-marcat-perioada-petrecuta-in-italia-leo-grozavu-acest-gol-nu-este-i-19264404

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-victorie-intr-un-meci-amical-cu-unirea-slobozia-19264393

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-ofera-1500-de-bilete-clubului-dinamo-19264375

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Mar. 2023, 14:37 Liga 2
Pe aceeași temă