Ripensia a mai acontat doi tineri jucători. Unul vine de la FC Voluntari, altul de la UTA

Anda DELIU 27 Jul. 2021, 12:33 Liga 2
Ripensia a mai acontat doi tineri jucători. Unul vine de la FC Voluntari, altul de la UTA

Ripensia Timișoara continuă seria transferurilor, cu alți doi tineri. Este vorba de Robert Stoica și Răzvan Rotea, iar cu transferul lor, clubul a ajuns la nouă mutări făcute vara aceasta.

Robert Stoica a lucrat cu Dinu Todoran la Voluntari

Robert Stoica are 18 ani și este mijlocaș dreapta. El a început fotbalul la Urban Titu, după care a ajuns la GSA Nucet și mai apoi la FC Voluntari, unde a lucrat cu Dinu Todoran.

Ripensia l-a luat ca transfer definitiv și a semnat cu tânărul jucător pe trei sezoane.

Răzvan Rotea vine de la UTA

În ceea ce-l privește pe Răzvan Rotea, și el are 18 ani și este mijlocaș stânga. Născut la Petroșani, a început fotbalul la 8 ani la Jiul, după care, la 14 ani a ajuns la UTA. De altfel, de la gruparea arădeană a și venit ca împrumut un sezon la echipa antrenată de Cosmin Petruescu.

Ripensia a mai semnat vara aceasta cu Octavian Mosoarcă, Raul Vidrăsan, Răzvan Morariu, Emmanuel Ernest, Dan Taras, Ionuț Rus și Zoran Mitrov.

În prima etapă a noului sezon de Liga 2, Ripensia joacă sâmbătă, 31 iulie, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Dunărea Călărași.

Foto: Ripensia Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ssu-poli-s-a-impus-in-fata-ripensiei-la-ultima-repetitie-inainte-de-inceperea-valului-concluziile-lui-dorin-toma-si-cosmin-petruescu-la-alb-violeti-a-ajuns-inca-un-fost-rapidist-o-19192856

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-scoate-abonamentele-in-vanzare-cerinte-pentru-public-la-amical-cu-ssu-poli-19192727

Anda DELIU 27 Jul. 2021, 12:33 Liga 2
Pe aceeași temă