Ripensia a anunțat primele trei transferuri! Toți sunt jucători români tineri

Anda DELIU 08 Jul. 2021, 13:39 Liga 2
Ripensia a anunțat primele trei transferuri! Toți sunt jucători români tineri

Ripensia Timișoara a anunțat primele trei transferuri e după reluarea pregătirilor. Au semnat cu clubul Octavian Mosoarcă, Raul Vidrăsan și Răzvan Morariu, toți jucători tineri, așa cum vrea patronul echipei.

Ripensia, primele transferuri!

Octavian Mosoracă este portar și are 20 de ani. A fost format la ACS Poli și în ultimul sezon a fost jucătorul CSC Ghiroda și Giarmata Vii, în Liga 3. Clubul din comuna de lângă Timișoara l-a cedat definitiv pe Ripensia.

Mutarea era cât pe ce să nu se facă, pentru că managerul Vlad Bura nu a fost deloc priceput la negocieri, potrivit informaților Liga2.ro. Un alt angajat din club, cu o mult mai mare experiență în fotbal, a rezolvat însă problema în 5 minute!

Petruescu își mai aduce un fost elev de la ASU Poli la Ripensia

În ceea ce privește sosirea lui Raul Vidrăsan, după Mihai Ene, putem spune că antrenorul Cosmin Petruescu își mai aduce un fost jucător de la ASU Poli format de Academia Hagi la Ripensia. Vidrăsan are 22 de ani, este mijlocaș central, și a devenit liber de cotnract de la concitadina violetă. A mai fost împrumutat la Iernut, air ultima dată, în Liga 3, la Unirea Ungheni.

Ripensia a mai semnat un contract cu Răzvan Morariu, un fundaș dreapta de 20 de ani. Produs al clubului de juniori Electrica Timișoara, a mai fost legitimat la Carani, în ligile județene, și ultima dată la CSC Dumbrăvița, în Liga 3.

Toți cei trei au semnat contracte pe trei ani.

Foto: Ripensia Timișoara 

 

 

 

Anda DELIU 08 Jul. 2021, 13:39 Liga 2
Pe aceeași temă