Ripensia a parafat încă două transferuri de tineri jucători: Ionuț Rus și Zoran Mitrov

Anda DELIU 20 Jul. 2021, 14:17 Liga 2
Ripensia a parafat încă două transferuri de tineri jucători: Ionuț Rus și Zoran Mitrov

Ripensia Timișoara a mai semnat două înțelegeri cu doi noi jucători. Astăzi s-a parafat contractul cu Ionuț Rus, cel care era de vineri la antrenamente cu echipa, dar și cu Zoran Mitrov, alt produs al LPS Banatul.

Ionuț Rus a fost ultima dată la FC Hermannstadt, unde n-a jucat

Ionuț Rus a fost împrumutat de la clubul de care aparține, CFR Cluj. Portarul de 21 de ani s-a format la LPS Banatul. A fost o scurtă perioadă la ACS Poli, după care a plecat la Lazio Roma. Ulterior, a apărat la Luceafărul Oradea, Turris Oltul Turnu Măgurele. Sezonul trecut a fost rezervă la FC Hermannstadt.

Ripensia scrie pe site-ul ei că la acest împrumutul are și opțiune de transfer definitiv.

Zoran Mitrov vine din Italia

Zoran Mitrov este și el un fost elev al lui Cristian Petcu, actualul manager sportiv al Ripensiei și antrenorul principal al echipei Under 19 a clubului.

În vârstă de 19 ani, acesta poate juca ca mijlocaș ofensiv sau al doilea vârf. Fotbalistul timișorean a semnat pe trei sezoane cu Ripensia. Ultima dată a fost la Sassuolo, iar anterior, de la LPS Banatul a fost, scurt timp, la ASU Poli și UTA, de unde a plecat în Italia pe sumă de tansfer.

Se mai așteaptă înțelegerea cu Stoica

La Ripensia mai e în continuate în teste Robert Stoica. Ripensia îl vrea, dar se poartă tratative cu FC Voluntari, clubul de care aparține jucătorul.

Până acum, Ripensia i-a transferat pe Octavian Mosoarcă, Raul Vidrăsan, Răzvan Morariu, Emanuel Ernest și Dan Taras.

Deocamdată, declarațiile despre cei cinci-șase jucători cu experiență făcute de patron nu s-au concretizat, aspect deloc surprinzător.

Foto: Ripensia Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-incepe-noul-sezon-de-liga-2-cu-doua-jocuri-acasa-cosmin-petruescu-avem-un-program-acceptabil-clubul-timisorean-a-devenit-societate-pe-actiuni-pe-ascuns-19192472

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vara-cesiunilor-in-liga-2-mai-mult-de-o-treime-din-cluburile-care-vor-evolua-in-noul-sezon-au-primit-dreptul-de-joc-de-la-alte-echipe-braila-ripensia-si-constanta-modificari-pe-ultima-100-de-metri-19192463

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-celor-19-etape-ale-campionatului-liga-2-editia-2021-2022-sapte-echipe-din-cele-20-vor-avea-alte-denumiri-fata-de-cum-incheiau-sezonul-trecut-19192440

Anda DELIU 20 Jul. 2021, 14:17 Liga 2
Pe aceeași temă