Deznădejde, frustrare și multă supărare la Rapid, după eșecul cu Unirea Slobozia. Petre Goge: ”Șansele sunt foarte mici la play-off. Poate atmosfera nu e ok”. Mesajul pentru fani

Andrei PASCU 14 Mar. 2021, 17:58 Liga 2

Rapid continuă prestațiile slabe, iar duminică, pe terenul Unirii Slobozia, a înregistrat un nou eșec. A pierdut cu 1-2, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii 2. Giuleștenii nu înțeleg ce se întâmplă, neștiind ce să schimbe pentru ca jocul să înceapă să se lege în cele din urmă.

Petre Goge: ”Poate atmosfera nu e ok. Nu știu ce se întâmplă” 

Petre Goge a fost printre rapidiștii care au ieșit la interviuri la finalul confruntării cu Unirea Slobozia și a fost vizibil afectat de un nou eșec. El a oferit și o informație pe care anumiți jucători și oameni din staff au negat-o zilele trecute. Anume că e posibil ca atmosfera să afecteze rezultatele obținute în ultima perioadă.

Rapid rămâne doar să spere la play-off, deși șansele s-au diminuat considerabil în urma unui nou eșec. Goge a recunoscut că giuleștenii trebuie să aibă noroc, să beneficieze de jocul rezultatelor.

E clar că jocul nu merge, se vede și în rezultare. Nu știu ce este greșit, ce putem schimba. Am tot încercat să schimbăm de la meci la meci. S-au schimbat și jucători, dar nu știu, ceva nu merge, poate atmosfera nu e ok. Nu știu ce se întâmplă. Meciul ăsta, mai ales a doua repriză, cred că am încercat să facem tot ce ține de noi să scoatem un rezultat bun.

Am egalat foarte repede, după pauză, după aceea am controlat jocul, dar după aceea mai puteau să mai înscrie ei două, trei goluri. Nu mai avem ce face acum, șansele sunt foarte mici la play-off. Mai sperăm până la capăt, pentru că poate vor fi rezultatele în favoarea noastră.

Rămâne doar să începem să jucăm fotbal, pentru că asta își dorește toată lumea. Să jucăm fotbal, să vadă fotbal din partea noastră și o să vedem ce o să decidă conducerea. Ce măsuri se vor lua. Suntem pregătiți de orice, până la urmă așa e în fotbal. Nu mai avem ce schimba, o să vedem de săptămâna următoare ce o să fie. Ori vom juca până la capăt, vedem ce va fi”, a afirmat Petre Goge, pentru FC Rapid 1923.

Petre Goge, mesaj pentru fani: ”Susțin acest club, vin alături de noi”

Goge a vorbit și despre reacțiile fanilor rapidiști de pe pagina de Facebook a clubului. Imediat după finalul meciului, ei au postat comentarii prin care își arată nemulțumirile față de rezultate, dar și de jocurile slabe. Fotbalistul a afirmat că au toate motivele să fie nervoși, în această situație.

E normal să fie supărați, pentru că de când am început anul, în fiecare săptămână suferă. E normal să fie supărați, au tot dreptul să fie supărați. Susțin acest club, vin alături de noi, din păcate nu i-am avut fizic alături de noi de un an. Poate soarta noastră era alta, pentru că e clar că Rapidul fără suporteri e ca orice echipă. Dar așa șansele s-au egalat.

Dar nu este o scuză, asta nu e o scuză, pentru că îmbrăcăm tricoul Rapidului, ar trebui să fim mai devotați. Să jucăm fotbal, în primul rând, să eliminăm teama de greșeli, pentru că eu așa văd. Cred că la meciurile următoare trebuie să ieșim la joc, să jucăm, pentru că suporterii asta vor, să vadă un fotbal plăcut până în ultimul minut”, a mai afirmat jucătorul.

Rezultatele Rapidului în acest an, pe lângă eșecul de la Slobozia: 2-2 cu Ripensia, 0-0 cu SCM Gloria Buzău și 1-3 cu FK Csikszereda.

Rapid, obligată să câștige ultimele două etape 

Rapid e abia pe locul 11 acum, cu 27 de puncte în 17 partide. Diferența față de locul 6, Universitatea Cluj, e de două puncte. Ardelenii au, în același timp, și un meci în plus. Rapid are neapărată nevoie de victorii în ultimele două meciuri din sezonul regular, cu Dunărea Călărași, acasă, și Metaloglobus, deplasare, pentru a mai spera la play-off. În același timp, așa cum a afirmat și Petre Goge, are nevoie și de jocul rezultatelor.

Foto: Răzvan Păsărică și Alexandru Paraschiv/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-decis-sa-si-dea-demisia-de-la-rapid-dupa-esecul-cu-unirea-slobozia-daniel-pancu-gata-de-revenirea-la-giulesteni-exclusiv-19174688

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-nu-se-entuziasmeaza-dupa-victoria-cu-rapid-adrian-mihalcea-sarbatorim-cu-apa-alte-ganduri-il-macina-pe-antrenor-19174689

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-hlistei-a-rezumat-prestatia-rapidului-la-slobozia-penibili-nu-mai-avem-ce-scuze-sa-gasim-golgheterul-echipei-nu-vede-nicio-iesire-din-actuala-criza-insa-mai-spera-la-play-19174678

 

Andrei PASCU 14 Mar. 2021, 17:58 Liga 2
Pe aceeași temă