Rapid pregătește primele transferuri după promovare. Daniel Niculae recunoaște: ”Vom purta discuţii cu foarte mulţi jucători”. Care sunt șansele ca Deac și Săpunaru să vină în Giulești

Andrei PASCU 21 May. 2021, 19:45 Liga 2
Rapid pregătește primele transferuri după promovare. Daniel Niculae recunoaște: ”Vom purta discuţii cu foarte mulţi jucători”. Care sunt șansele ca Deac și Săpunaru să vină în Giulești

Rapid începe pregătirile pentru Liga 1, după ce a obținut matematic promovarea. Dat fiind faptul că mai e doar o etapă din play-off-ul Ligii 2, conducătorii se vor pune pe treabă și vor începe negocierile pentru întărirea echipei, lucru confirmat de Daniel Niculae.

Viitorul președinte al Rapidului a declarat că în vizorul său și a celorlalți oameni din club care au un cuvânt de spus în privința transferurilor se află mai mulți jucători din Liga 1. Ultimele nume vehiculate că ar putea face trecerea la Rapid în această vară au fost mijlocașul Ciprian Deac (35 de ani), de la CFR Cluj, și fundașul Cristian Săpunaru (37 de ani), în acest moment în Turcia, la Kayserispor.

Daniel Niculae, despre Ciprian Deac: ”Ar fi un lucru extraordinar dacă şi-ar dori sa ajungă la Rapid” 

Referitor la Deac, Daniel Niculae nu s-a ferit să recunoască faptul că i-ar surâde ideea ca un jucător precum acesta să ajungă la Rapid. A recunoscut însă că va fi greu de convins, întrucât la campioana României are un salariu consistent.

Ar fi un lucru extraordinar dacă şi-ar dori sa ajungă la Rapid, dar ştiu că e bine acolo, are un salariu foarte bun şi ştiu că e acasă la Cluj. Nu ştiu cât de realistic ar fi să vină Cipri (n.r. – Deac) la Rapid, noi suntem deschişi şi vom purta foarte multe discuţii cu foarte mulţi jucători pentru că avem nevoie de jucători pentru a ne îndeplini obiectivul pe termen scurt şi pe termen mediu, acela din Liga 1”, a spus Daniel Niculae, pentru TelekomSport.

Ciprian Deac a mai jucat într-o perioadă la Rapid, în intervalul iulie 2011 – iunie 2012, când era împrumutat din Bundesliga, de la Schalke 04. Atunci, a prins 42 de meciuri, a marcat de 11 ori și a oferit 11 pase decisive.

Daniel Niculae, despre Cristian Săpunaru: ”Va avea uşa deschisă la Rapid”

Lucrurile în ceea ce-l privește pe Cristian Săpunaru s-au mai complicat, potrivit lui Daniel Niculae. Deși în urmă cu câteva săptămâni se părea că sunt șanse destul de mari să revină în Giulești, acum procentele s-au mai diminuat, pentru că fundașul mai are un an de contract în Turcia.

Cristi e unul dintre cei mai mari rapidişti din istoria clubului, tot timpul va avea uşa deschisă la Rapid. Din păcate mai are un an de contract cu echipa sa, vom vedea dacă lucrurile vor lua o turnură favorabilă nouă. (N.r. – Niculae preşedinte, Săpunaru jucător) Ar fi extraordinar!”, a spus Daniel Niculae.

Cristian Săpunaru a evoluat pentru Rapid în trei perioade (2006-2008, 2010 și februarie 2015 – septembrie 2015). Săpunaru nu ar mai fi un jucător important pentru Kayserispor în sezonul următor, lucru de care poate profita Rapid. Informația potrivit căreia se vrea plecarea fundașului român de la gruparea turcă a fost dată publicității de presa de acolo, în urmă cu mai multe zile.

Rapid termină play-off-ul și campionatul Ligii 2 cu un meci fără miză pentru ea, duminică de la 13:30, când va întâlni CS Mioveni, pe teren străin.

Foto: FC Rapid 1923 și Dan Horia/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-tinta-a-rapidului-pentru-liga-1-salariul-pe-care-il-solicita-atacantul-pentru-a-semna-cu-giulestenii-exclusiv-19186021

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trei-jucatori-din-liga-2-pe-lista-aditionala-a-nationalei-u23-a-romaniei-pentru-stagiul-de-pregatire-preolimpic-lotul-convocat-pentru-amicalele-cu-mexic-si-australia-19185997

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/a-murit-actorul-ion-dichiseanu-cunoscut-ca-un-mare-suporter-al-echipei-rapid-momentele-de-aur-petrecute-de-marele-artist-cu-formatia-din-giulesti-19185991

 

 

Andrei PASCU 21 May. 2021, 19:45 Liga 2
Pe aceeași temă