Programul amicalelor Unirii Slobozia. Ialomițenii și-au stabilit ca adversari și trei formații din Liga 2

Marius ANGHEL 11 Jan. 2023, 12:01 Liga 2
Programul amicalelor Unirii Slobozia. Ialomițenii și-au stabilit ca adversari și trei formații din Liga 2

Unirea Slobozia se numără printre echipele din Liga 2 care încă nu s-au reunit până în acest moment. Trupa manageriată de Ilie Lemnaru are programată prima întâlnire în 2023 joi, 12 ianuarie, pentru vizita medicală. Se va pregăti pe plan local până la finalul lunii, iar apoi va merge într-un cantonament, în perioada 30 ianuarie – 12 februarie, la Izvorani (Ilfov).

Momentan, formația ialomițeană s-a despărțit de doi dintre jucătorii cu care a încheiat meciurile din 2022, iar la capitolul achiziții a prezentat oficial doar un nou-venit.

Șapte adversari pentru Unirea Slobozia în amicalele din această iarnă

Clasata pe locul 4 în Liga 2 după primele 16 etape ale sezonului regular și-a stabilit și programul meciurilor amicale.

Inițial se cunoșteau doar doi oponenți pe care Unirea urma să îi întâlnească pe perioada cantonamentului de la Izvorani. Cu Progresul Spartac era stabilit să joace în data de 4 februarie, iar cu Metaloglobus, la 8 februarie.

Între timp au fost bătute în cuie și alte cinci partide test, iar primele două vor avea loc înainte de plecarea în stagiul centralizat.

Primul amical din această iarnă va avea loc în data de 21 ianuarie, cu concitadina Abatorul (Liga 4). Cu două zile înainte de plecarea în cantonament, pe 28 ianuarie, ialomițenii vor întâlni echipe din Liga 3 Farul Constanța 2. Primul și al patrulea joc din perioada stagiului de la Izvorani vor fi cu CS Blejoi, în data de 1 februarie, respectiv cu Dinamo, pe 10 februarie.

Ulterior, după revenirea acasă, trupa antrenată de Costel Enache va mai juca cu CS Tunari, în data de 18 februarie, la o săptămână distanță după aceea urmând să dispute primul meci oficial din nou an, pe teren propriu cu liderul Steaua.

Program amicale Unirea Slobozia:

21 ianuarie – Abatorul Slobozia (L4)
28 ianuarie – Farul Constanța 2 (L3)
1 februarie – CS Blejoi (L3)
4 februarie – Progresul Spartac (L2)
8 februarie – Metaloglobus București (L2)
10 februarie – Dinamo (L2)
18 februarie – CS Tunari (L3)

Program greu pentru Unirea în ultimele trei runde ale sezonului regular

La reunirea de joi, Costel Enache nu-i va mai avea la dispoziție pe Antonio Cruceru, ajuns la SC Oțelul, și pe Marius Ciobanu, lăsat să meargă în proble la Petrolul, club cu care acum se află în cantonament în Antalya. Prima noutate este readucerea în lot a mijlocașului Robert Mustacă (20 de ani), în prima parte a sezonului fost la Concordia Chiajna. Cu Unirea a semnat și Nsima Peter (34 de ani), un atacant nigerian care ultima dată a fost sub contract în liga secundă din Suedia.

Echipa din Slobozia iernează pe locul 4 în Liga 2, cu 29 de puncte acumulate în primele 16 etape ale sezonului regular, țintește pentru al doilea an la rând la play-off, însă va avea un program infernal în ultimele trei runde rămase, cel mai greu dintre echipele aflate acum pe locuri de play-off, și nu-i va fi deloc ușor să-și îndeplinească obiectivul.

Va începe cu un joc acasă cu Steaua, liderul clasamentului, apoi va merge în Crâng, la Gloria Buzău (locul 6), iar în ultima rundă o va întâlni pe teren propriu pe FC Brașov (locul 10). Această partidă din urmă ar putea fi cea mai lejeră, în cazul în care brașovenii nu vor mai avea la acel moment șanse la play-off.

În ultimul meci oficial din Liga 2 disputat în 2022, ialomițenii au pierdut la ultima fază a prelungirilor la Concordia Chiajna (scor 0-1), reintroducându-i serios în lupta pentru play-off și pe ilfoveni.

Foto: George Filip / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-o-noua-achizitie-19257619

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucator-de-la-unirea-slobozia-prezent-la-reunirea-petrolului-a-evoluat-putin-pentru-ialomiteni-dar-are-sansa-sa-il-convinga-pe-nae-constantin-si-sa-urce-in-prima-liga-19257158

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-prima-achizitie-a-iernii-robert-mustaca-s-a-intors-19257121

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-musi-prima-reactie-dupa-ce-a-semnat-cu-poli-iasi-e-un-pas-inainte-pentru-mine-sper-sa-mai-raman-daca-promovam-de-ce-a-refuzat-sc-otelul-si-unirea-slobozia-19256988

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cadou-de-craciun-pentru-dorinel-munteanu-sc-otelul-a-bifat-a-doua-achizitie-in-aceasta-iarna-mijlocasul-vine-de-la-unirea-slobozia-19256869

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-sloboziareunire-la-jumatatea-lunii-ianuarie-19256454

Marius ANGHEL 11 Jan. 2023, 12:01 Liga 2
Pe aceeași temă