Unirea Slobozia s-a întărit în atac. Un vârf african, noutatea din lotul lui Constantin Enache

Andrei PASCU 11 Jan. 2023, 16:22 Liga 2
Unirea Slobozia s-a întărit în atac. Un vârf african, noutatea din lotul lui Constantin Enache

Unirea Slobozia a făcut a doua achiziție! Formația pregătită de Constantin Enache a adus un atacant străin, de origine nigeriană, Nsima Peter (34 de ani), care în prima parte a acestui sezon a fost sub contract în liga secundă din Suedia, la Utsikten.

Unirea Slobozia a mai făcut o achiziție. Un atacant african, sub comanda lui Enache

Nsima Peter este al doilea nou jucător pe care Enache îl va avea la prima ședință de pregătire, după Robert Mustacă, revenit la Unirea Slobozia sub formă de împrumut de la Farul, după experiența avută la Concordia Chiajna.

De altfel, noul jucător al Unirii Slobozia, prezentat oficial miercuri, 11 ianuarie, evoluează din vara lui 2021 în Suedia, mai întâi fiind experiența de la Falkenberg. Anterior, a mai avut aventuri în Turcia, la Akhisarspor, alte câteva cluburi în Suedia, printre care Kristianstad și IK Frej Taby, dar și una în țara natală, în Nigeria, la Wikki Tourists.

 

Noua achiziție a echipei Unirea Slobozia, patru goluri în 2022 

Ultima partidă oficială pentru Peter datează din 5 noiembrie. Anul trecut, în 2022, a prins 22 de meciuri și a marcat de patru ori.

Bun venit, NSIMA PETER

Cu o experiență la nivelul primelor două ligi din Suedia, Nsima Peter este începând de astăzi jucătorul Unirii Slobozia !

Atacant, 298 de meciuri jucate, 88 goluri marcate !”, a anunțat Unirea Slobozia pe pagina de Facebook.

Unirea Slobozia, două veniri și două plecări

Unirea Slobozia a făcut două achiziții, dar numărul jucătorilor care nu se vor regăsi la reunirea lui Constantin Enache e tot de doi, Antonio Cruceru a ajuns la SC Oțelul, iar Marius Ciobanu a ajuns în probe la Petrolul.

Foto: Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-amicalelor-unirii-slobozia-ialomitenii-si-au-stabilit-ca-adversari-si-trei-formatii-din-liga-2-19257601

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucator-de-la-unirea-slobozia-prezent-la-reunirea-petrolului-a-evoluat-putin-pentru-ialomiteni-dar-are-sansa-sa-il-convinga-pe-nae-constantin-si-sa-urce-in-prima-liga-19257158

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-prima-achizitie-a-iernii-robert-mustaca-s-a-intors-19257121

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-musi-prima-reactie-dupa-ce-a-semnat-cu-poli-iasi-e-un-pas-inainte-pentru-mine-sper-sa-mai-raman-daca-promovam-de-ce-a-refuzat-sc-otelul-si-unirea-slobozia-19256988

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 11 Jan. 2023, 16:22 Liga 2
Pe aceeași temă