Unirea Slobozia se reunește la jumătatea lunii ianuarie! Costel Enache a decis locația cantonamentului, primele amicale, dar și ce jucători vrea să aducă

Andrei PASCU 13 Dec. 2022, 20:31 Liga 2
Unirea Slobozia se reunește la jumătatea lunii ianuarie! Costel Enache a decis locația cantonamentului, primele amicale, dar și ce jucători vrea să aducă

Constantin Enache a stabilit în mare parte perioada de pregătire de iarnă, de la începutul lui 2023, cu Unirea Slobozia. Antrenorul va avea pentru prima dată jucătorii la dispoziție la 12 ianuarie, iar la finalul lunii va merge și în cantonament pe plan intern.

Unirea Slobozia, reunire la 12 ianuarie și cantonament la Izvorani

Până acum, toate formațiile din Liga 2 care au anunțat că se vor reuni au decis să facă stagiul de pregătire în România, situație în care se regăsește și Unirea Slobozia. Astfel, după aproximativ două săptămâni de pregătire pe plan local, Constantin Enache își va duce elevii în cantonament la Izvorani.

Potrivit Independent Online, stagiul va avea loc în perioada 30 ianuarie-12 februarie, unde se vor disputa și câteva meciuri de verificare. Printre adversari, Progresul Spartac, la 4 februarie, și Metaloglobus, la 8 februarie.

Unirea Slobozia se pregătește să mute la nivelul jucătorilor ”under”

Unirea Slobozia va face anumite schimbări și la nivelul lotului de jucători și, conform sursei amintite, câteva mutări vizează jucătorii ”under”, pentru ca echipa să stea mai bine în privința fotbaliștilor care se încadrează în regula impusă de FRF la Liga 2.

Unirea Slobozia termină anul cu patru puncte peste locul 7

Unirea Slobozia ocupă locul 4 în Liga 2, cu 29 de puncte, la patru puncte în spatele liderului Steaua. În același timp, formația lui Enache e la două puncte de locurile 2 și 3, Politehnica Iași și SC Oțelul, dar are un avans de patru puncte peste poziția a 7-a, FK Miercurea Ciuc.

În etapele rămase de jucat în sezonul regular din Liga 2, Unirea Slobozia le va mai întâlni pe Steaua (acasă), Gloria Buzău (deplasare) și FC Brașov (acasă).

Suntem în obiectiv și încercăm să menținem obiectivele. Presiunea e destul de mare pentru fiecare. Fiecare meci a fost important pentru noi și normal că a lăsat urme.

Câteodată reziști, dar mentalul e așa de sensibil că sunt ușoare scăpări”, a spus Constantin Enache despre finalul de an și ce urmează pentru Unirea Slobozia în 2023.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antrenorul-politehnicii-iasi-a-tras-concluziile-inainte-de-a-intra-in-vacanta-si-si-a-fixat-tintele-pentru-a-doua-parte-a-sezonului-leo-grozavu-vreau-sa-intram-in-play-off-de-pe-primul-loc-19256449

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/ioan-neculaie-e-liber-ca-pasarea-cerului-curtea-de-apel-brasov-l-a-scapat-definitiv-de-emotiile-inchisorii-pe-fostul-patron-al-fc-brasov-19256453

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-plan-de-reorganizare-respins-19256440

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costinel-gugu-si-steaua-au-reziliat-contractul-19256417

 

Andrei PASCU 13 Dec. 2022, 20:31 Liga 2
Pe aceeași temă