Unirea Slobozia, prima mutare pe piața transferurilor. L-a readus pe Robert Mustacă, mijlocaș care s-a despărțit de Concordia Chiajna. Termenii înțelegerii

Răzvan STÎNGĂ 03 Jan. 2023, 14:21 Liga 2

Unirea Slobozia a făcut o primă achiziție în actuala pauză de iarnă, în primele zile din 2023.

Formația lui Constantin Enache a anunțat legitimarea lui Robert Mustacă, mijlocaș în vârstă de 20 de ani, care în prima parte a sezonului a evoluat la altă formație din Liga 2, Concordia Chiajna.

Robert Mustacă a lăsat Concordia Chiajna și a semnat cu Unirea Slobozia

Fotbalistul era împrumutat la formația ilfoveană până în vară, de la clubul din SuperLiga României – Farul, însă a decis să plece și să revină, astfel, la Unirea Slobozia, unde a avut printre cele mai bune perioade din cariera sa.

Născut la Constanța, Robert Mustacă a mai evoluat la Unirea Slobozia în stagiunea trecută, tot sub formă de împrumut de la Farul (fosta Viitorul Constanța), când a avut evoluții apreciabile și a marcat de patru ori în Liga 2, în totalul celor 22 de meciuri bifate, 19 în sezonul regular, trei în play-off-ul pentru promovare.

Ajuns în august 2022 la Concordia Chiajna, mijlocașul a prins 11 meciuri de campionat pentru ilfoveni în Liga 2, în prima parte a stagiunii, nereușind să marcheze și totalizând un număr de 531 de minute.

”Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu Robert Cristian Mustaca, un jucător cu profil ofensiv. Bine ai revenit, Robert!”, a anunțat Unirea Slobozia pe pagina de Facebook.

Robert Mustacă a jucat la Unirea Slobozia și sezonul trecut: ”Am semnat până în vară”

Mijlocașul, contactat de Liga2.ro, a oferit mai multe detalii cu privire la contractul său cu Unirea Slobozia, până în vara acestui an, până la finalul campionatului diviziei a doua.

Mustacă mai e sub acord cu Farul până în 2025, dar e posibil, la nivel de ipoteză momentan, să rămână la Unirea Slobozia și ulterior, fie sub forma unui nou împrumut, fie sub forma trecerii definitive la clubul din Liga 2.

”Am semnat până în vară, împrumut de la Farul. Am reziliat cu Concordia Chiajna, am vrut să revin la Unirea Slobozia. O să vedem ce va fi din vară, deocamdată vorbim doar de împrumut. Eu mai am contract cu Farul până în 2025.

(N.r. – Dacă a fost ofertat și de alte echipe) Doar cu Slobozia am discutat, am vrut să mă întorc aici. Nu am apucat să vorbesc cu antrenorul, o discuție cu dumnealui am avut-o în vară, când era posibilitatea să revin la Slobozia.

Pe 12 ianuarie voi fi la reunirea echipei”, a spus Robert Mustacă pentru Liga2.ro.

Unirea Slobozia, la prima achiziție a iernii

Așadar, Robert Mustacă este prima achiziție pentru Unirea Slobozia în această iarnă, dar formația pregătită de Constantin Enache a pierdut un fotbalist.

Titularul din prima parte a sezonului Antonio Cruceru a părăsit echipa și a semnat cu SC Oțelul.

În planurile Unirii Slobozia a fost și Alexandru Musi, însă acesta a decis să refuze propunerea și să semneze, în cele din urmă, cu Politehnica Iași.

Concordia Chiajna, schimbări semnificative de lot

Referitor la schimbările de lot de la Concordia Chiajna, în această iarnă clubul din Ilfov a mai reziliat trei contracte, după cum a anunțat pe pagina de Facebook.

S-a despărțit și de Azdren Llullaku, Evgheni Oancea și Raul Palmeș. Acesta din urmă și-a găsit primul o nouă echipă, semnând cu CS Comunal Șelimbăr, iar apoi și albanezul a semnat cu alt club, în liga a 4-a din Italia, cu Cjarlins Muzane.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-vrea-sa-mai-acopere-trei-posturi-cornel-sfaiter-nu-ne-grabim-vrem-sa-luam-deciziile-cele-mai-bune-pozitiile-vizate-19257119

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pregatire-ajustata-in-functie-de-vreme-amicale-cu-nemiluita-pentru-dinamo-ovidiu-burca-vrea-sa-faca-spartani-din-jucatorii-sai-este-volum-mare-de-lucru-19257116

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-aproape-si-a-conturat-programul-de-pregatire-de-iarna-amicalele-incep-dupa-revenirea-din-cantonament-iar-majoritatea-adversarilor-pe-care-ii-va-intalni-sunt-din-liga-2-19257113

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-chipirliu-clauza-de-transfer-cu-steaua-19257105

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-despre-planurile-pe-care-le-are-cu-minaur-baia-mare-19257090

Răzvan STÎNGĂ 03 Jan. 2023, 14:21 Liga 2
Pe aceeași temă