VIDEO | SCM Gloria Buzău a câștigat amicalul cu echipa lui Bănel Nicoliță după ce la pauză era condusă. Probleme cu portarul înainte de jocul cu „U” Cluj

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Feb. 2020, 16:22 Actualizat: 27 Feb. 2020, 10:38 Pregătiri, amicale
VIDEO | SCM Gloria Buzău a câștigat amicalul cu echipa lui Bănel Nicoliță după ce la pauză era condusă.  Probleme cu portarul înainte de jocul cu „U” Cluj

Până să dispute primul meci oficial din 2020, SCM Gloria Buzău și-a mai programat un amical în această iarnă. Ilie Stan și-a testat, astăzi, la Râmnicu Sărat, jucătorii într-o partidă cu CS Făurei, echipă din Liga 3. Buzoienii au fost conduși la pauză, însă au revenit în partea secundă și s-au impus cu 3-1.

Dacă vinerea trecută, cu o zi înainte de deplasarea de la Ghermănești, unde a mers doar pentru a câștiga la „masa verde” partida cu Sportul Snagov, care nu s-a prezentat, SCM Gloria Buzău a jucat un amical cu Aerostar Bacău, câștigat cu 3-1, astăzi, miercuri, echipa din Crâng a jucat un nou joc de pregătire. Și de această dată, Ilie Stan și-a dus elevii la Râmnicu Sărat, acolo unde au întâlnit echipa lui Bănel Nicoliță, CS Făurei, a noua clasată în Seria a 2-a a Ligii 3.

SCM Gloria a dominat întâlnirea cu trupa brăileană, însă la pauză a fost condusă cu 1-0, după ce Stelian Nicoliță a marcat în minutul 33, la o fază în care s-a și accidentat portarul Relu Stoian. Goalkeeperul a fost înlocuit de Rareș Șerban, cel care avea să stea între buturi până la final.

În partea secundă, Ilie Stan a schimbat echipa, iar cei trimiși pe teren au jucat chiar mai bine decât titularii și au marcat de trei ori. Marian Chică-Roșă (50) a punctat după o greșeală în defensivă a lui Bănel Nicoliță, Andrei Ignat (63) a înscris lângă bară cu o reluare spectaculoasă și Bogdan Gavrilă (90) a transformat un penalty după un henț. La 1-1, Bănel Nicoliță a fost și el aproape de a înscrie, însă a trimis în transversală dintr-o lovitură liberă.

Cu CS Făurei, SCM Gloria Buzău a început cu: Stoian (R. Șerban 34′) – Nedelea, Perju, M. Ioniță, Gîț – Balgiu, Tucaliuc, Iul. Roșu – Huiban, C-tin. Stoica, Val. Munteanu. În repriza secundă au evoluat: R. Șerban – C. Toma, Tudose, Ceaușel, Catană – Stăiculescu, Bg. Gabrilă, M. Constantinescu – Pîrcălabu, Chică-Roșă, Andr. Ignat.

În campionat, SCM Gloria Buzău joacă duminică, de la ora 17:00, pe teren propriu, cu „U” Cluj. Partida nu va fi televizată, în ciuda orei la care a fost programată să se dispute. Buzăul e pe locul 9 în Liga 2, cu 31 de puncte, iar „U” e pe 14, cu 26 de puncte.

În această iarnă, echipa antrenată de Ilie Stan a mai desfășurat amicale cu: Turris Oltul Turnu Măgurele (0-3), Unirea Slobozia (1-0), Vitosha Bistritsa (2-1, L1 Bulgaria), Olimp Khimki (1-0, L3 Rusia), Volgar Astrakhan (2-2, L3 Rusia), BK Fremad Amager (0-3, L2 Danemarca), FC Samgurali Tskhaltubo (0-2, L2 Georgia) și 3-1 cu Aerostar Bacău.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Feb. 2020, 16:22 Actualizat: 27 Feb. 2020, 10:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă