VIDEO | SCM Gloria Buzău a câștigat amicalul cu echipa lui Bănel Nicoliță după ce la pauză era condusă. Probleme cu portarul înainte de jocul cu „U” Cluj

Marius ANGHEL 26 Feb. 2020, 16:22 Pregătiri, amicale
VIDEO | SCM Gloria Buzău a câștigat amicalul cu echipa lui Bănel Nicoliță după ce la pauză era condusă.** Probleme cu portarul înainte de jocul cu

Până să dispute primul meci oficial din 2020, SCM Gloria Buzău și-a mai programat un amical în această iarnă. Ilie Stan și-a testat, astăzi, la Râmnicu Sărat, jucătorii într-o partidă cu CS Făurei, echipă din Liga 3. Buzoienii au fost conduși la pauză, însă au revenit în partea secundă și s-au impus cu 3-1.

Dacă vinerea trecută, cu o zi înainte de deplasarea de la Ghermănești, unde a mers doar pentru a câștiga la „masa verde” partida cu Sportul Snagov, care nu s-a prezentat, SCM Gloria Buzău a jucat un amical cu Aerostar Bacău, câștigat cu 3-1, astăzi, miercuri, echipa din Crâng a jucat un nou joc de pregătire. Și de această dată, Ilie Stan și-a dus elevii la Râmnicu Sărat, acolo unde au întâlnit echipa lui Bănel Nicoliță, CS Făurei, a noua clasată în Seria a 2-a a Ligii 3.

SCM Gloria a dominat întâlnirea cu trupa brăileană, însă la pauză a fost condusă cu 1-0, după ce Stelian Nicoliță a marcat în minutul 33, la o fază în care s-a și accidentat portarul Relu Stoian. Goalkeeperul a fost înlocuit de Rareș Șerban, cel care avea să stea între buturi până la final.

În partea secundă, Ilie Stan a schimbat echipa, iar cei trimiși pe teren au jucat chiar mai bine decât titularii și au marcat de trei ori. Marian Chică-Roșă (50) a punctat după o greșeală în defensivă a lui Bănel Nicoliță, Andrei Ignat (63) a înscris lângă bară cu o reluare spectaculoasă și Bogdan Gavrilă (90) a transformat un penalty după un henț. La 1-1, Bănel Nicoliță a fost și el aproape de a înscrie, însă a trimis în transversală dintr-o lovitură liberă.

Cu CS Făurei, SCM Gloria Buzău a început cu: Stoian (R. Șerban 34′) – Nedelea, Perju, M. Ioniță, Gîț – Balgiu, Tucaliuc, Iul. Roșu – Huiban, C-tin. Stoica, Val. Munteanu. În repriza secundă au evoluat: R. Șerban – C. Toma, Tudose, Ceaușel, Catană – Stăiculescu, Bg. Gabrilă, M. Constantinescu – Pîrcălabu, Chică-Roșă, Andr. Ignat.

În campionat, SCM Gloria Buzău joacă duminică, de la ora 17:00, pe teren propriu, cu „U” Cluj. Partida nu va fi televizată, în ciuda orei la care a fost programată să se dispute. Buzăul e pe locul 9 în Liga 2, cu 31 de puncte, iar „U” e pe 14, cu 26 de puncte.

În această iarnă, echipa antrenată de Ilie Stan a mai desfășurat amicale cu: Turris Oltul Turnu Măgurele (0-3), Unirea Slobozia (1-0), Vitosha Bistritsa (2-1, L1 Bulgaria), Olimp Khimki (1-0, L3 Rusia), Volgar Astrakhan (2-2, L3 Rusia), BK Fremad Amager (0-3, L2 Danemarca), FC Samgurali Tskhaltubo (0-2, L2 Georgia) și 3-1 cu Aerostar Bacău.

Marius ANGHEL 26 Feb. 2020, 16:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă