SCM Gloria Buzău a câștigat și al doilea test din Turcia. Una dintre noile achiziții a marcat golul decisiv

Marius ANGHEL 07 Feb. 2020, 21:24 Pregătiri, amicale
SCM Gloria Buzău a câștigat și al doilea test din Turcia.** Una dintre noile achiziții a marcat golul decisiv

SCM Gloria Buzău a câștigat și al doilea amical desfășurat în cantonamentul din Turcia, tot la limită, dar de această dată cu 1-0. După 2-1 cu bulgarii de la Vitosha Bistritsa, echipa antrenată de Ilie Stan a trecut și de Olimp Khimki, ocupanta locului 6 în Seria Vest a ligii a treia din Rusia.

 

Dacă împotriva bulgarilor au marcat Cristian Balgiu, din penalty, și Valentin Munteanu, cu Olimp Khimki a punctat Marian Chică-Roșă, cel care obținuse lovitura de pedeapsă în jocul amical trecut. Acum, întrat pe teren în partea a doua a întâlnirii, jucătorul adus de la FC Botoșani a înscris din interiorul careului în minutul 89, după o acțiune personală a lui Pîrcălabu.

SCM Gloria Buzău, prima repriză: Cristian Andrei – Alexandru Gîț, Marius Ioniță, Ciprian Perju, Călin Toma – Iulian Roșu, Cristian Balgiu, Cosmin Tucaliuc – Valentin Munteanu, Constantin Stoica, Bogdan Gavrilă
Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat: Rareș Șerban, Marian Chică-Roșă, Adelin Pîrcălabu, Călin Tudose, Răzvan Catană, Mihai Savin, Dragoș Huiban, Matei Constantinescu și David Stăiculescu.

Echipa buzoiană dispută următorul amical din Turcia duminică, de la ora 16:30, ora României, cu Volgar Astrakhan, tot o echipă din liga a treia a Rusiei, liderul Seriei Sud.

Amicale SCM Gloria Buzău în Turcia:

5 februarie: 2-1 cu Vitosha Bistritsa (L1 Bulgaria)
7 februarie: 1-0 cu Olimp Khimki (L3 Rusia)
9 februarie: Volgar Astrakhan (L3 Rusia)
11 februarie: BK Fremad Amager (L2 Danemarca)
13 februarie: FC Samgurali Tskhaltubo (L2 Georgia)

Marius ANGHEL 07 Feb. 2020, 21:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă