SCM Gloria Buzău a trecut la limită de Unirea Slobozia, înainte de plecarea în cantonamentul din Turcia. Golgheterul Snagovului și un fost petrolist, printre ultimele noutăți din lot

După eșecul cu Turris Oltul Turnu Măgurele (scor 0-3), SCM Gloria Buzău a reușit să obțină o victorie în cel de-al doilea amical desfășurat în această perioadă de pregătire de iarnă. Echipa antrenată de Ilie Stan a întâlnit, joi, pe teren propriu, un adversar de ligă inferioară, Unirea Slobozia, pe care l-a învins la limită, cu 1-0.

Partida amicală desfășurată pe stadionul Gloria, din Buzău, a fost câștigată de formația antrenată de Ilie Stan printr-un gol marcat în minutul 64 de atacantul împrumutat de la FC Botoșani, Marian Chica-Roșă. Chipirliu a avut o acțiune în dreapta, a centrat în centrul careului, acolo de unde Chica-Roșă a înscris.

Costin Stoica, căpitanul și golgheterul Snagovului a ajuns la Buzău. La fel și Bogdan Gavrilă, fost la Petrolul

Acesta a fost ultimul test în care Ilie Stan s-a putut edifica asupra jucătorilor pe care îi are în lot și îi va păstra pentru cantonamentul din Antalya, acolo unde se va pleca duminică.

În prima repriză, ultimele noutăți au fost Mihai Călin Tudose, un fundaș de 20 de la FCSB 2, și Constantin Stoica (27 de ani), atacant liber de contract după ce s-a despărțit de Sportul Snagov, unde în prima parte a sezonului a fost căpitan și golgheter. Stoica a marcat șase goluri în cele 19 meciuri în care a evoluat la ilfoveni.

În partea secundă, ultimii nou-veniți au fost Cristian Andrei (18 ani, portar), care aparține de FCSB și în prima parte a sezonului a fost împrumutat la Farul, unde nu a jucat, David Andrei Stăiculescu, un atacant venit de la FC Voluntari 2, Ignat, un jucător de la CSM Râmnicu Sărat, cât și Rareș Șerban, un portar de la juniorii Gloriei.

Totodată, la antrenamentele echipei din Buzău este și Bogdan Gavrilă (28 ani), mijlocaș care s-a despărțit în această iarnă de Petrolul, unde a jucat în 11 meciuri în prima parte a sezonului, și care încă acuză probleme medicale.

SCM Gloria Buzău cu Unirea Slobozia: Stoian – Gîț, Mih. Tudose, Perju, Nedelea – Balgiu – Tucaliuc, Iul. Roșu – Val. Munteanu, C-tin. Stoica, Pîrcălabu
Repriza a doua: Cr. Andrei – Catană, Ceaușel, Perju, C. Toma – Savin, Stăiculescu, Huiban, M. Constantinescu, Chică Roșă, Chipirliu
A mai intrat: Rareș Șerban – Ignat

Foto: Liviu PK Stoica (Gloria Buzău Fotbal)

Pe aceeași temă