A început amicalele din Turcia cu două victorii și le-a terminat cu două înfrângeri! SCM Gloria Buzău a pierdut și cu o nou-promovată în liga a doua din Georgia

Marius ANGHEL 14 Feb. 2020, 15:54 Pregătiri, amicale

SCM Gloria Buzău a cedat și ultimul amical pe care l-a avut programat în cantonamentul din Turcia. Echipa antrenată de Ilie Stan a pierdut cu 2-0 jocul cu FC Samgurali Tskhaltubo, o nou-promovată în liga a doua din Georgia.

Oboseala acumulată de jucătorii Gloriei în cantonamentul din Antalya s-a văzut din plin la ultimele două meciuri amicale disputate în acest stagiu de pregătire. Dacă startul a fost unul promițător, cu două victorii, urmate apoi de o remiză, ultimele două teste au fost cedate fără a marca măcar un gol. După înfrângerea cu 3-0 cu formația daneză de ligă secundă BK Fremad Amager, SCM Gloria Buzău a încasat două goluri și de la FC Samgurali Tskhaltubo.

„Ambele jocuri au fost dominate de elevii lui Ilie Stan, greșelile individuale și lipsa de concentrare a acestora în unele momente au făcut ca adversarii să marcheze la singurele lor ocazii importante”, a notat site-ul oficial al echipei buzoiene, care a mai scris că „din cauza jocului foarte dur al georgienilor, mai mulți buzoieni au luat drumul infirmeriei, centralul acordându-le celor de la Samgurali nu mai puțin de nouă cartonașe galbene”.

În amicalul cu FC Samgurali Tskhaltubo, SCM Gloria a evoluat astfel: Relu Stoian – Răzvan Catană (Alexandru Gîț 57”), Dragoș Ceaușel, Călin Tudose, Gabriel Nedelea (Ionuț Baboi 34”), David Stăiculescu, Mihai Savin (Cosmin Tucaliuc 44”), Dragoș Huiban (Ciprian Perju 46”), Valentin Munteanu (Matei Constantinescu 80”), Constantin Stoica, Iulian Roșu.

Echipa buzoiană revine astăzi, vineri, în țară, și își va mai programa un meci amical, deoarece în prima etapă din 2020 va sta, fiindcă Sportul Snagov nu va continua competiția.

Amicale SCM Gloria Buzău în Turcia:

5 februarie: 2-1 cu Vitosha Bistritsa (L1 Bulgaria)
7 februarie: 1-0 cu Olimp Khimki (L3 Rusia)
9 februarie: 2-2 cu Volgar Astrakhan (L3 Rusia)
11 februarie: 0-3 cu BK Fremad Amager (L2 Danemarca)
13 februarie: 0-2 cu FC Samgurali Tskhaltubo (L2 Georgia)

Foto: SCM Gloria Buzău

Marius ANGHEL 14 Feb. 2020, 15:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă