Turris Oltul și-a încheiat cantonamentul de la Izvorani cu o nouă victorie în amicale. Cioinac a reușit un super-gol cu Progresul Spartac

Marius ANGHEL 01 Feb. 2020, 22:06 Pregătiri, amicale

Turris Oltul Turnu Măgurele și-a încheiat cantonamentul de la Izvorani cu o victorie în amicalul cu Progresul Spartac. Jocul, desfășurat la o zi distanță după succesul cu 2-1 cu CS Mioveni, vineri, a avut loc la București, pe terenul liderului Seriei a 3-a a Ligii 3 și s-a încheiat cu scorul de 4-1.

Cioinac, gol cu șut de 60 de metri, autogol Pîrvulescu și penalty transformat de Ciobanu

Teleormănenii au deschis scorul încă din minutul 9, printr-un gol cum rar se vede pe teren, după cum scrie Progresul Spartac pe site-ul oficial, echipa de Liga 3 fiind net superioară divizionarei secunde la capitolul promovarea propriei imagini. Ionuț Cioinac a trimis o minge în față din propria jumătate, vreo 60 de metri, peste Voican, surprins avansat. Replica bucureștenilor a venit prompt și portarul advers, ajutat și de bare, a avut două intervenții de excepție în fața lui Mihai Ion și Parfeon. Precedat de o altă mare ocazie, a lui Tudorache, autogolul lui Cătălin Pîrvulescu (24), din centrarea lui Milea, a adus egalarea.

Totuși, Turris a mai înscris o dată în prima repriză, la singura fază periculoasă creată. Sandru a avut o intervenție întârziată în propriul careu, arbitrul a dictat penalty, iar Cristian Ciobanu (35) a transformat.

Voicu și Moisie au înscris din nou pentru Turris

Partea secundă a întâlnirii amicale a fost echilibrată, dar Turris și-a demonstrat experiența și a mai înscris de două ori, prin Adrian Voicu (59), după o centrare a lui Samson Nwabueze, și Claudiu Moisie (89), cu un șut de la 20 de metri. Ambii jucători au mai marcat pentru teleormăneni și în jocurile amicale precedente.

Pentru Progresul Spartac nu au putut evolua căpitanul Stanciu, răcit, și atacantul Flisc, accidentat. Pe parcursul întâlnirii, Geană și Vlad au părăsit terenul accidentați.

Turris a mai desfășurat în această iarnă patru amicale: 0-1 cu Steaua, 3-0 cu SCM Gloria Buzău, 6-0 cu CS Tunari și 2-1 cu CS Mioveni.

Progresul Spartac: Voican – Parfeon, Matei, Leafu, Șandru – Boiangiu, Geană, Donca, Milea – I. Tudorache, Mih. Ion
Au mai intrat: Răduță, Iani, Vlad, Acasandrei, Grigore, Petcu, Dorobanțu, Brocea, Cazaciuc, Ispas

Turris Oltul, prima repriză: Petrișor – Buleică, Bg. Matei, Ct. Pîrvulescu, Mitrea – Cioinac, Rob. Neacșu – Sil. Pană, Negruț, Cr. Ciobanu – Serediuc
Turris Oltul, a doua repriză: Duțu – Samson, Sălcianu, D. Ispas, Călințaru – Cioinac, Moisie – Pațurcă, Ad. Voicu, Tescan – Alb. Voinea

Foto: FC Turris Turnu Măgurele

Marius ANGHEL 01 Feb. 2020, 22:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă