Turris Oltul s-a distrat în al treilea amical din acest an. Jucătorii lui Erik Lincar n-au avut milă de CS Tunari

Marius ANGHEL 28 Jan. 2020, 16:57 Pregătiri, amicale

Turris Oltul Turnu Măgurele și-a dublat numărul golurilor marcate în cel de-al treilea amical desfășurat în această iarnă, față de cel de-al doilea. Marți, 28 ianuarie, echipa antrenată de Erik Lincar a trecut cu 6-0 de CS Tunari, una dintre formațiile bune din Seria a 2-a a Ligii 3.

Aflată în cantonament la Izvorani, Turris Oltul și-a continuat și seria meciurilor amicale din această iarnă. Dacă sâmbătă trecută s-a deplasat la Cernica pentru testul cu SCM Gloria Buzău, pe care l-a câștigat cu 3-0, astăzi, echipa din Turnu Măgurele a mers la Tunari, tot lângă București, pentru jocul cu echipa locală CS Tunari, început la ora 12:00.

Chiar dacă a întâlnit o echipă bună din Seria a 2-a a Ligii 3, ocupanta locului 4 la finalul turului, Turris Oltul n-a avut probleme în a se impune la scor cu CS Tunari. Teleormănenii au câștigat cu 6-0 al treilea test din acest an prin golurile marcate de Robert Neacșu (dublă), Tiberiu Serediuc, Florian Haită, Dragoș Tescan și Albert Voinea. Voinea și Tescan marcaseră și în precedentul joc, cu Buzăul.

În partida cu CS Tunari, Erik Lincar a început cu formula: Petrișor – Mitrea, Bg. Matei, Ct. Pîrvulescu, Buleică – Haită, Moisie, Sil. Pană – Cr. Ciobanu, Alb. Voinea, Serediuc. În partea a doua au fost utilizați: Duțu – Călințaru, Ispas, Sălcianu, Samson – Pațurcă, Cioinac, Rob. Neacșu – Ad. Voicu, Alb. Voinea, Tescan.

Lincar a folosit aceleași formule și în amicalul cu Gloria Buzău, numai că cea utilizată atunci în prima repriză a fost trimisă cu Tunari în repriza a doua. Singura excepție este că Negruț n-a fost utilizat acum deloc, Voinea evolând pe toată durata partidei.

Turris a mai desfășurat în această iarnă două amicale, cel pierdut în Ghencea cu Steaua, scor 0-1, și victoria cu 3-0 cu colega de campionat SCM Gloria Buzău.

Foto: FC Turris Turnu Măgurele

Marius ANGHEL 28 Jan. 2020, 16:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă