Turris Oltul s-a impus și în testul cu Sporting Roșiori. Erik Lincar are doi noi jucători în lot, un mijlocaș de la Gloria Buzău și un senegalez

Marius ANGHEL 06 Feb. 2020, 12:55 Pregătiri, amicale

Turris Oltul Turnu Măgurele continuă rezultatele pozitive în meciurile amicale programate în această iarnă. Echipa teleormăneană a trecut, miercuri, doar cu 2-0 de modesta Sporting Roșiori, ultima clasată din Seria a 3-a a Ligii 3. La acest joc, Erik Lincar a avut la dispoziție doi noi jucători, pe Daniel Vîlsan, luat de la SCM Gloria Buzău, și pe Pape Alassane Gassama, un senegalez care a fost în probe și la Pandurii.

Revenită pe plan local cu pregătirea de iarnă, după ce la finalul săptămânii trecute și-a încheiat stagiul de pregătire de la Izvorani, Turris Oltul avea programat pentru miercuri un meci amical cu Flacăra Horezu, însă vâlcenii au anunțat cu o zi înainte că nu mai pot susține acest joc. În schimbul acestuia, trupa antrenată de Erik Lincar și-a stabilit un joc cu Sporting Roșiori, una dintre echipele din județul Teleorman prezente în Liga 3.

Partida cu ultima clasată din Seria a 3-a a Ligii 3, antrenată din această iarnă de Romulus Ciobanu, fost antrenor la CSM Alexandria sau Petrolul, a fost la discreția divizionarei secunde, care a marcat, însă, doar două goluri pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele, acolo unde s-a desfășurat testul. Albert Voinea, în minutul 21, și Cristian Ciobanu, în minutul 62, au fost autorii reușitelor victoriei echipei Turris.

Un jucător de la Gloria Buzău și un senegalez, ultimele noutăți din lotul teleormănenilor

Cu ocazia acestui amical, Erik Lincar a folosit și doi noi jucători pe care îi are în lot.

La Turris Oltul a ajuns mijlocașul Daniel Vîlsan (19 ani), un jucător care în prima parte a sezonului a evoluat la SCM Gloria Buzău în 13 meciuri, în nouă folosit ca titular de Ilie Stan.

În probe este senegalezul Pape Alassane Gassama, un mijlocaș central de 23 de ani care în această iarnă a fost în probe și la Pandurii, unde nu a rămas pentru că echipa nu poate face, momentan, legitimări, de jucători seniori nefiind oricum vorba. Ultima echipă la care apare pe internet că ar fi fost legitimat este Aguilas, din SUA, iar în trecut a mai evoluat pentru echipa franceză Creteil.

Turris Oltul, prima repriză: Duțu – Călințaru, Sălcianu, D. Ispas, Samson – Pațurcă, Rob. Neacșu, Tescan – Serediuc, Alb. Voinea, Pape
Turris Oltul, a doua repriză: Petrișor – Buleică, Ct. Pîrvulescu, Bg. Matei, Mitrea – Cioinac, Sil. Pană, Vîlsan, Sg. Negruț, Cr. Ciobanu, Ad. Voicu,

Sporting Roșiori: Priseceanu – Urâtu, Lolescu, Sitaru, Epure, Sekouba, Cadolar, Dițu, Răducan, Constantinescu, Mouses
Au mai evoluat: Gavriș, Parghel, Ciochină, Fl. Radu

Turris a mai desfășurat în această iarnă cinci amicale: 0-1 cu Steaua, 3-0 cu SCM Gloria Buzău, 6-0 cu CS Tunari, 2-1 cu CS Mioveni și 4-1 cu Progresul Spartac.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: FC Turris Turnu Măgurele

Marius ANGHEL 06 Feb. 2020, 12:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă